Hep birlikte sağlıklı yaşama

nobahari

Canım yaaa ne güzel kilon var senin öyle
Tam benim boyuma göre
Ben 55 den sonrasını veremiyorum N nscckts
Verirsin inşallah ben hamilelikten beri göremiyordum bu rakamları:/
Bak beni burası gayrete getirdi
Ama önemli olan rakam da değil,yağ oranı dengeli,biçimli bir vücut benim için. Dün N nscckts paylaşmıştı ya görsel olarak,aynen o biçim bi 49 kiloyum aslında:/ şekerin öbek öbek bölgesel yağlara dönüştürdüğü bir haldeyim:/

orasi da var tabi de birden sabah sabah gorunce şok oldum ilk kilona da bakmamistim hedefine yaklasmissin ama

49 dan daha mı kilolu duruyorsun yani
Benim de tüm kilom göğsüm de

49 dan daha mı kilolu duruyorsun yani
Benim de tüm kilom göğsüm de
Evet öyle duruyorum hamilelik öncesi sporcu sanıyordu insanlar beni:/ acayip sıkı ve dinçtim, şimdi eser kalmadı o vücuttan aldığım,verdiğim kilolarla(vücuda bir 30 kilo girdi-çıktı)
Memeler sütten dolayı hala iri,sarkık ve biçimsiz göbekte kas denen birşey yok,bacaklar hala kalın ve yine giden kilolardan dolayı çok sarkık://// daha anlatmayım:/
Mesele sıkılaşmak tekrar benim için esenmine
Ben hamilelik öncesi, ters yüzme ve plates çemberi ile memelerimi bi hayli küçültmüştüm, sana da tavsiye ederim:)

canım ben şuan 75c takıyorum sonunda kendime göre sütyen buldum
80b olmak vardı
spor şart elbette
bacak kol göğüs karın sırt çalışcan
aslında bi gün bacak karın
diğer gün kol göğüs sırt çalışılır
akşam olunca yorgunluk çökmese yaparım da işte hep bir erteliyorum
ben 54.9 um 55 diyelim 52 olsam çok süper bişe olacak da bu iştahla zor

Günaydın canlar,

Evet, zurnanın zart dediği yere geldik mi? Yok, o 31 Temmuz

Ama bir tartı gününde daha hepinizi burada görmek çok güzel. Çok iyi gördüm geneliİnşallah daha da iyiye gideceğiz. Asıl önemli olan motivasyonumuz tam. Güzel bir ekibiz biz.

Benim durum da şu: Ucundan da olsa 60'ları gördüm ya, bu hafta gam yemem.

Son düzenleme:
Tebrikler:)

Merhaba tekrar arkadaşlar,
Erkenden tartı resimleri yüklenmiş. Hepinize gösterdiğiniz özen için çok teşekkür ediyorum

shamanqueen o nasıl orjinal bir nick öyle Queen diye kıssaltmamda mahsur yoktur umarım. Bir Prensesimiz vardı, bir de kraliçemiz oldu. Ber ra ile birlikte aramıza hoşgeldiniz tekrar.

nobahari 40 lı kilorla ortalığı karıştırdı. Böyle diyet mi olur diye ilk ayaklanmalar başladı

beybigirll 1,9 kg ile en iddalı benim diyor, ama sonuçlar tam açıklanmadı henüz

_Makaron_ gözümüzü korkuttuğu kadar bir rakamla sahneye çıkmadı

Esenmine kekini yemediği için 100 gr farketmiş.

N nscckts koruyacağım, korumadayım diyor, yine kilosunu tutamamış, yine vermiş

M Mitsuomi , prensesinannesi ve 2 lady den de haber alınca, tablo yenilenecek. Hala katılımcı olmak isteyenlere duyrulur Çanlar sizin için çalıyor. Bugün tartı fotosu için son kabul günüdür.

60 ları gormek nasıl bır duygu :)
ben sevıncten aglayacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…