Verirsin inşallah
orasi da var tabi de birden sabah sabah gorunce şok oldum ilk kilona da bakmamistim hedefine yaklasmissin amaYaaaa ama ideal kilosu 45-46 olanlar bile var tanıdığım..boya göre değerlendir semiha
Benim amacım daha çok sağlıklı yaşam,zindelik..hem şu giden 1 buçuk kiloyu aylardır yeltenip veremiyordum
Burda sayenizde gayrete geldim
Eki Görüntüle 2167133 Günaydın kızlar. Maalesef epey aldım geri
Verirsin inşallahben hamilelikten beri göremiyordum bu rakamları:/
Bak beni burası gayrete getirdi
Ama önemli olan rakam da değil,yağ oranı dengeli,biçimli bir vücut benim için. Dün N nscckts paylaşmıştı ya görsel olarak,aynen o biçim bi 49 kiloyum aslında:/ şekerin öbek öbek bölgesel yağlara dönüştürdüğü bir haldeyim:/
Evet öyle duruyorum49 dan daha mı kilolu duruyorsun yani
Benim de tüm kilom göğsüm de
Evet öyle duruyorumhamilelik öncesi sporcu sanıyordu insanlar beni:/ acayip sıkı ve dinçtim, şimdi eser kalmadı o vücuttan aldığım,verdiğim kilolarla(vücuda bir 30 kilo girdi-çıktı)
Memeler sütten dolayı hala iri,sarkık ve biçimsizgöbekte kas denen birşey yok,bacaklar hala kalın ve yine giden kilolardan dolayı çok sarkık://// daha anlatmayım:/
Mesele sıkılaşmak tekrar benim için esenmine
Ben hamilelik öncesi, ters yüzme ve plates çemberi ile memelerimi bi hayli küçültmüştüm, sana da tavsiye ederim:)
Nasilsa vermesini biliyoruz artik.bi gayretle cabucak verirsin.ha bi gayrett.Eki Görüntüle 2167133 Günaydın kızlar. Maalesef epey aldım geri
Merhaba canım, hoşgeldin, seni görmek ne güzel
Tebrikler:)Günaydın canlar,
Evet, zurnanın zart dediği yere geldik mi?Yok, o 31 Temmuz
Ama bir tartı gününde daha hepinizi burada görmek çok güzel. Çok iyi gördüm geneliİnşallah daha da iyiye gideceğiz. Asıl önemli olan motivasyonumuz tam. Güzel bir ekibiz biz.
Benim durum da şu: Eki Görüntüle 2167148 Ucundan da olsa 60'ları gördüm ya, bu hafta gam yemem.
Sağol LiliTebrikler:)
60 ları gormek nasıl bır duygu :)Günaydın canlar,
Evet, zurnanın zart dediği yere geldik mi?Yok, o 31 Temmuz
Ama bir tartı gününde daha hepinizi burada görmek çok güzel. Çok iyi gördüm geneliİnşallah daha da iyiye gideceğiz. Asıl önemli olan motivasyonumuz tam. Güzel bir ekibiz biz.
Benim durum da şu: Eki Görüntüle 2167148 Ucundan da olsa 60'ları gördüm ya, bu hafta gam yemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?