- 18 Haziran 2018
- 386
- 1.166
- 28
Hosbulduum :) tesekkur ederimm tabiki kisaltabilirsin :)Merhaba tekrar arkadaşlar,
Erkenden tartı resimleri yüklenmiş. Hepinize gösterdiğiniz özen için çok teşekkür ediyorum
shamanqueen o nasıl orjinal bir nick öyle Queen diye kıssaltmamda mahsur yoktur umarım. Bir Prensesimiz vardı, bir de kraliçemiz oldu. Ber ra ile birlikte aramıza hoşgeldiniz tekrar.
@fitundgesund 40 lı kilorla ortalığı karıştırdı. Böyle diyet mi olur diye ilk ayaklanmalar başladı
@muratsemiha317 1,9 kg ile en iddalı benim diyor, ama sonuçlar tam açıklanmadı henüz
_Makaron_ gözümüzü korkuttuğu kadar bir rakamla sahneye çıkmadı
@Esenmine kekini yemediği için 100 gr farketmiş.
N nscckts koruyacağım, korumadayım diyor, yine kilosunu tutamamış, yine vermiş
@Mitsuomi , @prensesinannesi ve2 lady den de haber alınca, tablo yenilenecek. Hala katılımcı olmak isteyenlere duyrulur Çanlar sizin için çalıyor. Bugün tartı fotosu için son kabul günüdür.
inşallahSağol LiliGüzel günler hepimizi bekliyor inşallah
verirsin canım sen iki hesap yap bi Mali tablo çıkar kendine sonra yenersin o kiloları
böyle cümlelere ihtiyacım vardı tam daNasilsa vermesini biliyoruz artik.bi gayretle cabucak verirsin.ha bi gayrett.
canım ben cok kılo aldın sandım korktumyok onlar bana daha çok yediriyor
Benim aksine tartıda eksik çıktı görüntü aşırı şiş. Göbeği gördün dün yanicanım ben cok kılo aldın sandım korktum
sanırım aktıf olusundan hareketlı olusundan dolayı tartıda artmıs gorunse de goruntu de bırsey farketmedım ben
cok stres yapınca da gecıcı ödem olup tartıda cok cıkarıyor canım acaba oyle bırsey mı
ben yedıysen bıle yedıgını yakacak hareketde oldugunu dusunuyorum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?