Yok kusmedim:) yazamadım bebekten. ne bileyim kanıt falan deyince neyin kanıtı yani diye şaaptım:) geliyorum tabi. Nasıl yapalım yarın resim mi atayım haftaya mi başlayimKüstürdün kızı Makaron
küsmesin atarlanmasın, yanlış anlaşılmalar olabilir yazışırken, hepimiz için mümkün.liliyaa senden onay belkiyoruz, net bişey demedin.
Tamam canım, süper...yanlış anlaşılmalar hakkaten olabiliyor..hepimiz için geçerli bu. O yüzden darılmaca olmadan, en güzeli bunu mu dedin diye sormak. :)Yok kusmedim:) yazamadım bebekten. ne bileyim kanıt falan deyince neyin kanıtı yani diye şaaptım:) geliyorum tabi. Nasıl yapalım yarın resim mi atayım haftaya mi başlayim
Hedefim 56 ay sonuna. Tamam atarımTamam canım, süper...yanlış anlaşılmalar hakkaten olabiliyor..hepimiz için geçerli bu. O yüzden darılmaca olmadan, en güzeli bunu mu dedin diye sormak. :)
Ben seni bu kilonla ekliyorum. Ay sonu hedefini söylemiş miydin? Hafta ya salı yeni tartı resmi atarsın. Ok?
Yani özetle gün içinde yediklerinin %35 i protein olsun ve spor yapmalısın diyor.
hergun et yemek asla sart degıl canımYani özetle gün içinde yediklerinin %35 i protein olsun ve spor yapmalısın diyor.
Yoğurtla, sütle, ya da bakliyat proteini olur mu acaba? Hergün et yemek şart mı?
canım cok normalKizlar kilom 67.1Eki Görüntüle 2167192
Güzel Mitsuuu, korkuttuğun kadar değil, demek bir tık daha özen göstersen metabolizman gerçekten hızlıKizlar kilom 67.1Eki Görüntüle 2167192
Hosgeldin canimYok kusmedim:) yazamadım bebekten. ne bileyim kanıt falan deyince neyin kanıtı yani diye şaaptım:) geliyorum tabi. Nasıl yapalım yarın resim mi atayım haftaya mi başlayim
Ya cumadan beri almistim yani ama ayni kiloya geldim sukur:)kız mıtsuallah senı netmesın kılo vermıssın
kılo aldım dıye korkuyorum dıyordun bende motıve edıyorum
Sagol canim:)Güzel Mitsuuu, korkuttuğun kadar değil, demek bir tık daha özen göstersen metabolizman gerçekten hızlı
grup olarak bu hafta daha hafıfız hep bırlıkteKilo veren herkesi tebrik ediyorum
HAftaya hem katilim hemde kilo verme olarak daha iyisini temenni ediyorumgrup olarak bu hafta daha hafıfız hep bırlıkte
haftaya tum kadınların daha saglıklı olmaya yaklastıgını gormek benı daha da cok heveslendırecek :)
bızlerın sabırlı ve sureklılıgımız olması gerekıyor tum mesele bu canımHAftaya hem katilim hemde kilo verme olarak daha iyisini temenni ediyorum
En basta kendim icin
Aynen öyle:)bızlerın sabırlı ve sureklılıgımız olması gerekıyor tum mesele bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?