Bugün içinde tartı fotonla geleceksen olur tabiinşallahben de geleyim mi lüssen lüssen :))
Sabah tartıldım 59.0 yazabilirsin canım.Bugün içinde tartı fotonla geleceksen olur tabiBekliyoruz
Görüntüsüz kabul etmiyoruzSabah tartıldım 59.0 yazabilirsin canım.
Canım normalde fotosuz güncellemiyoruz, ama senin ilk bildirimin olduğu için bu şekilde ekliyeceğim. Her salı tartı görseli atarsın di mi?Sabah tartıldım 59.0 yazabilirsin canım.
yok ilk bildirim diye de torpil olmasın, görüntü yoksa kanıt yok :)Canım normalde fotosuz güncellemiyoruz, ama senin ilk bildirimin olduğu için bu şekilde ekliyeceğim. Her salı tartı görseli atarsın di mi?
Merhaba tekrardann yeni gelenler de tabloya eklenecek mi acaba yoksa ayri yere mi yazilacagiz :)Canım normalde fotosuz güncellemiyoruz, ama senin ilk bildirimin olduğu için bu şekilde ekliyeceğim. Her salı tartı görseli atarsın di mi?
yalan mı dicemmm:)) tamam haftaya salı atarım.Canım normalde fotosuz güncellemiyoruz, ama senin ilk bildirimin olduğu için bu şekilde ekliyeceğim. Her salı tartı görseli atarsın di mi?
Haydaa yalan mı söylicem:) tamam eklemeyin teşekkürler yine de.yok ilk bildirim diye de torpil olmasın, görüntü yoksa kanıt yok :)
Merhaba Queen ::) yo yo tabloyu güncelliyip sizin isimleriniz de olanı ekleyeceğim. Böylece herkes ilk sayfadan durumunu kontrol edebilir, ara sayfalarda arayıp uğraşmaya gerek yok. Sadece eksik arkadaşları bekliyorum. Şimdilik M Mitsuomi veMerhaba tekrardann yeni gelenler de tabloya eklenecek mi acaba yoksa ayri yere mi yazilacagiz :)
zeytınyagının acayıp etkısını gordum
ayagıma bacagıma basenıme karnıma belıme dırseklerıme surdum zeytınyagını
masaj yapa yapa 10 dk da o surdu
ortalama yarım saat hergun masaj yapmıs oldum
belımı olcup yazayım burda bazı arkadaslar benı takıp ettıgı ıcın bılırler ne kadar ınceldıgımı
tek basına kılo vermek yetmıyor yanı asıl onemlı olan spor masaj ve etrafındakı tum gereksız negatıf ınsanları temızlemekasıl bunlar ınceltıyor cıdden
Yalan söylemekle ne alakası var? Kural böyle hepsi bu. Akşam da atabilirsin bence foto ya da arkadaşlar da ok derse yarın da olabilir bir günlük imtiyaz tanınabilir ama fotoğraf görüntüsü olmadan cıx :)Haydaa yalan mı söylicem:) tamam eklemeyin teşekkürler yine de.
Tamam tesekkurler :)Merhaba Queen ::) yo yo tabloyu güncelliyip sizin isimleriniz de olanı ekleyeceğim. Böylece herkes ilk sayfadan durumunu kontrol edebilir, ara sayfalarda arayıp uğraşmaya gerek yok. Sadece eksik arkadaşları bekliyorum. Şimdilik M Mitsuomi veprensesinannesi kaldı sadece
Cano temmuz sonu hedefim tutarlı olsun, 72 diyorum.Merhaba Canlar,
Temmuz ayının ilk salısı özenli, tavizsiz yaşamaya başlıyoruz ve ayın son salısında mutlu bir şekilde hedeflerimize ulaşacağız inşallah.
Eki Görüntüle 2165918
ya estağfirullah canım, sana yalan söyledin demiyoruz elbette. Normal de listede olan arkadaşların farkı görmesi, kanıt açısından foto atması şart. Ama senin ilk bildirimin, o yüzden eklerim. Sadece kural bu diye, haftaya fotosuz bahane olmaz yani, buna okay mi diye sorduk, herkese adil olmak açısında. Ekleyim mi fikrini değiştirmediysen?Haydaa yalan mı söylicem:) tamam eklemeyin teşekkürler yine de.
Güzel bir hedef! Ben yüksekten attım galiba 65 diyerekCano temmuz sonu hedefim tutarlı olsun, 72 diyorum.
Temmuz sonu için seni de 55 olarak not alıyorum, ama 3 hafta var bence 2 kilodan fazla verirsinTamam tesekkurler :)
Bu arada 03.07.18 de kilom 58idi
Bugun tarti fotografi paylastim zaten 57.2 :)
Hedef kilom ise 55(daha az da olabilir ne kadar versem o kadar iyi :))
Daha fazla verirsem annem ve erkek arkadasim küseceklermiş bana oyle dedilerTemmuz sonu için seni de 55 olarak not alıyorum, ama 3 hafta var bence 2 kilodan fazla verirsin
ha haDaha fazla verirsen annem ve erkek arkadasim küseceklermiş bana oyle dedilero yuzden 55 diyorum :) ilk baslarken de hedefim 55ti zaten toplam 10 kilo vermek :) (65.5 ile baslamistim)
170 civari, 1.69 aslindaha haanladım, ev ahalisini üzmeyelim. Boy kaçtı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?