oo tamam, gözümde canladın. Bence de 55 den aşağasına gerek yok senin, aynı boyuz çünkü ben de 56 dan aşağıya inmek istemiyorum. 60 a kadar da yolu var hani170 civari, 1.69 aslinda
Well doneGünaydın canlar,
Evet, zurnanın zart dediği yere geldik mi?Yok, o 31 Temmuz
Ama bir tartı gününde daha hepinizi burada görmek çok güzel. Çok iyi gördüm geneliİnşallah daha da iyiye gideceğiz. Asıl önemli olan motivasyonumuz tam. Güzel bir ekibiz biz.
Benim durum da şu: Eki Görüntüle 2167148 Ucundan da olsa 60'ları gördüm ya, bu hafta gam yemem.
teşekkür ederim evet alışıyorum yavaş yavaş 80 leri bi görürsem dahada motive olucam inşallah2 lady merhabaa
arada kaynamasın, maşallah çok güzel. Azıcık özen bile ne kadar hızlı tartıya yansıyor di mi? Bir de tam yaptığını düşün, ekmeksiz, şekersiz
Merhaba tekrar arkadaşlar,
Erkenden tartı resimleri yüklenmiş. Hepinize gösterdiğiniz özen için çok teşekkür ediyorum
@shamanqueen o nasıl orjinal bir nick öyleQueen diye kıssaltmamda mahsur yoktur umarım. Bir Prensesimiz vardı, bir de kraliçemiz oldu. @Ber ra ile birlikte aramıza hoşgeldiniz tekrar.
nobahari 40 lı kilorla ortalığı karıştırdı. Böyle diyet mi olur diye ilk ayaklanmalar başladı
@muratsemiha317 1,9 kg ile en iddalı benim diyor, ama sonuçlar tam açıklanmadı henüz
_Makaron_ gözümüzü korkuttuğu kadar bir rakamla sahneye çıkmadı
@Esenmine kekini yemediği için 100 gr farketmiş.
N nscckts koruyacağım, korumadayım diyor, yine kilosunu tutamamış, yine vermiş
@Mitsuomi , @prensesinannesi ve2 lady den de haber alınca, tablo yenilenecek. Hala katılımcı olmak isteyenlere duyrulur Çanlar sizin için çalıyor. Bugün tartı fotosu için son kabul günüdür.
Thank youuuWell done
Ucunu görünce sonu da gelir o 69 un
Elbette göreceksin Lady; ama benim iradem bu kadar, yok ben yapamıyorum gibi bahanelerin arkasına saklanmadıkça bu işin kaçarı yokteşekkür ederim evet alışıyorum yavaş yavaş 80 leri bi görürsem dahada motive olucam inşallah
Doğru söylüyosun başarıcamElbette göreceksin Lady; ama benim iradem bu kadar, yok ben yapamıyorum gibi bahanelerin arkasına saklanmadıkça bu işin kaçarı yok
Tabi canım ya, o işin şakası. Yoksa herkes kendi özel ihtiyacını çok iyi biliyor. İnşallah sen de sıkılaşıp, doğum öncesinde ki kadar fit bir görünüm sağlayacaksın bizimle. Yağ olarak fazla olanı, kasa dönüştüreceksin
Merhaba Ev kushu, :)Herkese merhaba,
Ben de 22 Mayıs'tan beri sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama geçen hafta regliydim ve resmen gözüm döndü, diyet miyet kalmadı toparlamak için biraz motivasyona ve gaza ihtiyacım var o yüzden bir de böyle bir gruba katılıp deneyeyim dedim
Ne yapmam gerekiyor?
Merhaba Ev kushu, :)
Bu ay sonuna kadar sürecek bir yarışma, her salı tartı görseli paylaşıp listemizi günceliyor ve hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz. Ayrıca gün içinde yediklerimizi paylaşıyoruz ki, bu da bir nevi caydırıcı mekanizma oluyor. Kızlaraa tatlı yedim diye yazmak istemiyorsun, o sebeple yemiyorsun. Tartı görseli paylaşman mümkün mü? bir de aynı sonuna ulaşmak istediğin kilo ne?
Ouu çok havalıı
Benim aksine tartıda eksik çıktı görüntü aşırı şiş. Göbeği gördün dün yani
yalan mı dicemmm:)) tamam haftaya salı atarım.
Haydaa yalan mı söylicem:) tamam eklemeyin teşekkürler yine de.
gereksiz insanlar mı dedin ayy evire çevire dövesim geldi bazılarını
ayyy cok havalı tartı buu :)
ya sen ne tatlısın ya hemen bır araya getırme toparlama yapıyorsun :)Küstürdün kızı Makaron
küsmesin atarlanmasın, yanlış anlaşılmalar olabilir yazışırken, hepimiz için mümkün.liliyaa senden onay belkiyoruz, net bişey demedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?