Hep birlikte sağlıklı yaşama

2 lady merhabaa

arada kaynamasın, maşallah çok güzel. Azıcık özen bile ne kadar hızlı tartıya yansıyor di mi? Bir de tam yaptığını düşün, ekmeksiz, şekersiz

Well done
Ucunu görünce sonu da gelir o 69 un

Samsonn yaaa:) ben durumumu izah ettim:) biliyorsun maksat sağlıklı,zinde bir hayat

Herkese merhaba,
Ben de 22 Mayıs'tan beri sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama geçen hafta regliydim ve resmen gözüm döndü, diyet miyet kalmadı toparlamak için biraz motivasyona ve gaza ihtiyacım var o yüzden bir de böyle bir gruba katılıp deneyeyim dedim

Ne yapmam gerekiyor?

Samsonn yaaa:) ben durumumu izah ettim:) biliyorsun maksat sağlıklı,zinde bir hayat
Tabi canım ya, o işin şakası. Yoksa herkes kendi özel ihtiyacını çok iyi biliyor. İnşallah sen de sıkılaşıp, doğum öncesinde ki kadar fit bir görünüm sağlayacaksın bizimle. Yağ olarak fazla olanı, kasa dönüştüreceksin

Merhaba Ev kushu, :)
Bu ay sonuna kadar sürecek bir yarışma, her salı tartı görseli paylaşıp listemizi günceliyor ve hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz. Ayrıca gün içinde yediklerimizi paylaşıyoruz ki, bu da bir nevi caydırıcı mekanizma oluyor. Kızlaraa tatlı yedim diye yazmak istemiyorsun, o sebeple yemiyorsun. Tartı görseli paylaşman mümkün mü? bir de aynı sonuna ulaşmak istediğin kilo ne?

Bu sabahki tartı görselim
Ay sonunda 55,5 hedefliyorum

Benim aksine tartıda eksik çıktı görüntü aşırı şiş. Göbeği gördün dün yani

o gobegı tanımıyorum ben onu tanımamazlıktan gelıp orda oylece bırakalım saka bır yana gercekden guzel bır hatunsun canım
sadece daha guzel olacaksın :)

yalan mı dicemmm:)) tamam haftaya salı atarım.
yalanla alakası yok canım benım
burda hıc bırımız yalan soylemıyoruz kı
resım yuklenmesının sebebı herkes bırbırını takıp edebılsın ve bır kural her topıkde oldugu gıbı
ılk hafta oldugu ıcın samson zaten ısmını yazar ama haftaya sart
sen yuklemezsen ben yuklemezsem dıgerlerı neden yuklesın ozaman mabında bıraz da :)

Haydaa yalan mı söylicem:) tamam eklemeyin teşekkürler yine de.

bak sımdı bence asıl sakayı sen bıze yapıyorsun suan

gereksiz insanlar mı dedin ayy evire çevire dövesim geldi bazılarını

sence deger mı adam yerıne koydugumuza

Küstürdün kızı Makaron

küsmesin atarlanmasın, yanlış anlaşılmalar olabilir yazışırken, hepimiz için mümkün. liliyaa senden onay belkiyoruz, net bişey demedin.
ya sen ne tatlısın ya hemen bır araya getırme toparlama yapıyorsun :)

aynen burda yuz yuze gorusme olmadıgı ıcın yanlıs anlasılmalar olabılıyor ama ben liliya nın da saka yaptıgını dusunuyorum
makaron zaten espırı yaptı onu tanıdıgım ıcın bılıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…