Liste hızlandırma sırasına göre değildir di mi? Yani en iyisi Elma gibi?
yok hızlandırma sırasına gore degıl :)Liste hızlandırma sırasına göre değildir di mi? Yani en iyisi Elma gibi?
Canın papayaa çekti dermişim
Ya bir de ananası soracaktım, o da geçen şekerliler listesinde vardı, ama bende çok iyi metabolizma hızlandırır, düzenli yiyince yağ yakar diye duymuştum hep. Bir de karpuz aslında kalori/şekerin bakılınca nispeten çoğu şeyden masum durmuyor mu?
Bu tıbbi nane denilen şeyi nerden buluyoruz?
Elma sirkenin bağırsaklar için çok iyi olduğunu duymuştum yine.
bugun gelmedı buraya prenses :)Kızlar Prenses'den haber alan var mı? Listeyi yenilemek için bir tek o kaldı. Atlamadım, uğramadı değil mi?
Acaba hala internet sorunu mu var?prensesinannesi , hu huu
Sabah sanki bi foto var onu atym demişti çıkıcakmıydı acaba bişeyler okudum hatırlamıyorum vitamin depolarım boşalıyo sankiKızlar Prenses'den haber alan var mı? Listeyi yenilemek için bir tek o kaldı. Atlamadım, uğramadı değil mi?
Acaba hala internet sorunu mu var?prensesinannesi , hu huu
en son dun gırdı o yaSabah sanki bi foto var onu atym demişti çıkıcakmıydı acaba bişeyler okudum hatırlamıyorum vitamin depolarım boşalıyo sanki
En son bunu yazmış ben sabah okudum gibi hatırladım:)canlarr ben geldimm ama geri gidecegimm yarin tarti fotografini aksam.paylassam olur mu yada bugun sabahtan cektim bir tane paylasim mi simdi 1 gunden birsey olmaz
heee dogru hatta bende samson kıtap okumaya gıttı uyumadan ugrar ınsallah dedım dı hatırladımEn son bunu yazmış ben sabah okudum gibi hatırladım:)
he he dün akşam öyle bişeyler demişSabah sanki bi foto var onu atym demişti çıkıcakmıydı acaba bişeyler okudum hatırlamıyorum vitamin depolarım boşalıyo sanki
Hiç demee yaa kendimi kandırıcam nerdeysehe he dün akşam öyle bişeyler demiş
Ekmekte şekerde vitamin aramıyoruz lütfen
Yap canım güzel bir gavurdağı salata, cevizli, nar ekşili, zeytinyağlı...off gelsin vitaminler ve lezzetHiç demee yaa kendimi kandırıcam nerdeyse
wuhh, süperve kaldırdım :)
ve kaldırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?