Hep birlikte sağlıklı yaşama

N nscckts oy ne hamaratsın sen,maşallah
Samsonn cuğum emeğini,ellerine sağlık.
Ben bugünü de ekmeksiz ve şekersiz tamamladım,üstelik hiç canım da çekmedi
Hakkaten o kadar da zor değilmiş
Bugün yediklerim:
-sabah; 1 hurma,1 pişmiş yumurta,yarım haşlanmış,yanında yeşil şeyler,zeytin peynir
**hem pişmiş hem haşlanmış ne alaka derseniz,kızım yemeyince pişmişi ben yedim,haşlanmışın yarısını eşime devrettim:)
-öğlen; 1 avuç fıstık,1 küçük tabak yaprak sarma
-akşam;yarım biber dolma,yarım kase yoğurt,1 şeftali
-2 tane hurma
**uzun süredir ilk defa karnımı kaslı olmasa da düz görüyorum yukardan bakınca, nerdeyse hiç dönemiycem eski inceliğime düşüncesinden bugüne de geldim sayenizde. Sağolun kızlar Samsonn N nscckts emeklerinize sağlık,çok emek veriyorsunuz. Allah gönlünüze göre versin

ben tatli delisiyimdir dun bir ogun istedigim.birseyi yiyeyim.dedim ama hic yiyesim.gelmedii midem.bulandi hatta ve bugun birtane seftali yedi ayy ne tatliymis yiyemiyorum dedim ve bu bir haftada oldu

ben tatli delisiyimdir dun bir ogun istedigim.birseyi yiyeyim.dedim ama hic yiyesim.gelmedii midem.bulandi hatta ve bugun birtane seftali yedi ayy ne tatliymis yiyemiyorum dedim ve bu bir haftada oldu
Di mi bir haftada insan nerden nereye geliyormuş yeme alışkanlığı olarak.

Çok güzel, kesinlikle faydasını görürsün 1 ay düzenli yaparsan.

Saraçoğlu'dan kürleri de sen paylaşmıştın di mi? Onları kopyalayıp denemek istiyorum.
Evet ben paylaşmıştım samsonn:)
Aaaa bak bu sabah onu da yaptım ben:) ama ben robotta çekemedim,kızım uyandı. Maydonozları yedim,üstüne limonlu su içtim.

Canım hepimiz birbirimize desteğiz, sizle biz de moda giriyor, hem eğleniyoruz. Amin inşallah. Rabbim senin de gönlüne göre versin Bu arada menün gayet yerinde

dosya yuklenmiyor yaptim da oyle gecende de soylemistinn baglantisi yavas

Acaba boyutundan olabilir mi? Belki ekran görüntüsü ile olur.

yaa cok tesekkur ederım sagolasın :)
benım bı faydam varsa ne ala memnun olurum samsoon sagolsun sızler sagolun :)

Ya ondan mı benim de internetim 2 gündür berbat...pfff

aynen canım resmen sınır oldum nete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…