Hep birlikte sağlıklı yaşama

Fitsssy bu kayısılı kürü tam anlamadım ben yaa. Elma ile kaysıyı kaynatıyor, sonra o içinde kaynadığı suyu mu yüzümüze sürüyoruz? Ne kadar haşlanması lazım ki? Hani elma ile kaysının peltesini sürün deseydi, rendelemek falan gerekirdi, öyle anlatırdı di mi? @fitundgesund

Bugun yediklerimi ictiklerimi yazayim ben de :)
Sabah(9:00)
Bol domates biber
Ara(11:00)
Cay ve sade turk kahvesi
Oglen(14:00)
Bitki cayi ve 1 yesil elma
Ara(16:30)
Sade turk kahvesi
Aksam(19:00)
Tavuklu peynirli zeytinli misirli salata ve sekersiz ice tea
8000 adim
2lt civari su

10 numara 5 yıldız bir menüü ...ya sadece meraktan soruyorum, miden kazınmıyor mu akşama kadar? Domates, biber, yeşil elma hepsi benim midemi kazındırır, hayatta akşam 7 kadar duramam gibi.

10 numara 5 yıldız bir menüü ...ya sadece meraktan soruyorum, miden kazınmıyor mu akşama kadar? Domates, biber, yeşil elma hepsi benim midemi kazındırır, hayatta akşam 7 kadar duramam gibi.
Saat 4 gibi aclik basliyor ama kahve ve ya cay icince acligim gidiyor sonra 7ye dogru acikiyorum tekrar o zaman da aksam yemegi saati oluyor :) acligi gecistiriyorum kahveyle bir nevi:)

Kızlar ben de sabah meşhur yulafli kurabiyelerimi, çay, zeytin ve 1 adet hurma yemistim.

Az önce de akşam yemeğimi yedim..şöyle Eki Görüntüle 2167420 yalnız kabaktan 2 tabak yedim.
Aa yulafli kurabiyelerin tarifi yaziyor mu? Sekersiz mi acabaa benim tatli krizlerim tutuyor iki gundur gecistirecek bir seyler ariyorum :)

Saat 4 gibi aclik basliyor ama kahve ve ya cay icince acligim gidiyor sonra 7ye dogru acikiyorum tekrar o zaman da aksam yemegi saati oluyor :) acligi gecistiriyorum kahveyle bir nevi:)
Çay aç karna daha çok mideyi zorluyor sanki...ama kahve konusunda haklısın. Sen kendi yönteminle gayet güzel kilo veriyorsun ama daha kolay olması, tok tutması açısından peynir, yumurta, kuruyemiş falan düşünmez misin? Ya da böyle şeyler yememenin bir sebebi var mı?

Aa yulafli kurabiyelerin tarifi yaziyor mu? Sekersiz mi acabaa benim tatli krizlerim tutuyor iki gundur gecistirecek bir seyler ariyorum :)
kahvaltı için peynirli, ama tatlı istiyorsan elma rendele, içine çok az süt ya da yoğurt, ama 1 kaşık gibi yani, biraz yağ (ben hindistancevizi yağı katıyorum) bol tarçın at yağlı kağıtla fırınla. Tadı klasik elmalı kurabiyele aynı. Top top yapabilirsin, ya da sadece sıkıştırıp kağıt üzerinde yayabilirsin, tutmaz gibi geliyor ama yulaf pişince hepsini bir arada tutuyor

Yulaf tarçın ve kuru meyveyi sütle pişirip sütlü tatlı gibi yapan tariflerde var

Acikcasi fazla kalori almak istemiyorum. Sabah kahvaltima yumurta eklemememin sebebi tadini gercekten hic sevmiyor olmam ama peynir eklemeyi dusunuyorum :)

Acikcasi fazla kalori almak istemiyorum. Sabah kahvaltima yumurta eklemememin sebebi tadini gercekten hic sevmiyor olmam ama peynir eklemeyi dusunuyorum :)
Ben kahvaltıda peynir ve hurma çok sık tüketiyorum. Tatlı krizin için 1 -2 hurma yesen de hiç bişey olmaz bu arada, vitamin ve mineral deposu. Ama şu iri kudüs hurması diye satılandan, ya da çok ucuz olan iran hurmalarından falan asla alma. Medine hurması olsun

Hurma hic yemedim hayatimda ama denerim cok tesekkurler oneri icin :)

Kızlar ben de sabah meşhur yulafli kurabiyelerimi, çay, zeytin ve 1 adet hurma yemistim.

Az önce de akşam yemeğimi yedim..şöyle Eki Görüntüle 2167420 yalnız kabaktan 2 tabak yedim.

afıyet olsun kızlar cok guzel menuler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…