Eline sağlık canım@Esenmine @Ev KushuBer ra @fitundgesund @2 lady @Mitsuomi @_Makaron_ N nscckts @prensesinannesi @muratsemiha317 liliyaa shamanqueen tablomuzun güncel hali 1. sayfa da eklidir. Bir hata varsa düzeltmem için beni etiketlersiniz
Veri olarak @prensesinannesi annesinin güncel kilosu veBer ra arkadaşımızın Temmuz sonu hedefi eksik kaldı sadece.
Bizi unutma Prenseeeeshadi goruauruzz benimm.adimi anın.ozledik falan yazinn da gorunce mutlu olayimm
Teşekkür ederimEline sağlık canım
Bugun yediklerimi ictiklerimi yazayim ben de :)
Sabah(9:00)
Bol domates biber
Ara(11:00)
Cay ve sade turk kahvesi
Oglen(14:00)
Bitki cayi ve 1 yesil elma
Ara(16:30)
Sade turk kahvesi
Aksam(19:00)
Tavuklu peynirli zeytinli misirli salata ve sekersiz ice tea
8000 adim
2lt civari su
Saat 4 gibi aclik basliyor ama kahve ve ya cay icince acligim gidiyor sonra 7ye dogru acikiyorum tekrar o zaman da aksam yemegi saati oluyor :) acligi gecistiriyorum kahveyle bir nevi:)10 numara 5 yıldız bir menüü ...ya sadece meraktan soruyorum, miden kazınmıyor mu akşama kadar? Domates, biber, yeşil elma hepsi benim midemi kazındırır, hayatta akşam 7 kadar duramam gibi.
Aa yulafli kurabiyelerin tarifi yaziyor mu? Sekersiz mi acabaa benim tatli krizlerim tutuyor iki gundur gecistirecek bir seyler ariyorum :)Kızlar ben de sabah meşhur yulafli kurabiyelerimi, çay, zeytin ve 1 adet hurma yemistim.
Az önce de akşam yemeğimi yedim..şöyle Eki Görüntüle 2167420 yalnız kabaktan 2 tabak yedim.
Çay aç karna daha çok mideyi zorluyor sanki...ama kahve konusunda haklısın. Sen kendi yönteminle gayet güzel kilo veriyorsun ama daha kolay olması, tok tutması açısından peynir, yumurta, kuruyemiş falan düşünmez misin? Ya da böyle şeyler yememenin bir sebebi var mı?Saat 4 gibi aclik basliyor ama kahve ve ya cay icince acligim gidiyor sonra 7ye dogru acikiyorum tekrar o zaman da aksam yemegi saati oluyor :) acligi gecistiriyorum kahveyle bir nevi:)
kahvaltı için peynirli, ama tatlı istiyorsan elma rendele, içine çok az süt ya da yoğurt, ama 1 kaşık gibi yani, biraz yağ (ben hindistancevizi yağı katıyorum) bol tarçın at yağlı kağıtla fırınla. Tadı klasik elmalı kurabiyele aynı. Top top yapabilirsin, ya da sadece sıkıştırıp kağıt üzerinde yayabilirsin, tutmaz gibi geliyor ama yulaf pişince hepsini bir arada tutuyorAa yulafli kurabiyelerin tarifi yaziyor mu? Sekersiz mi acabaa benim tatli krizlerim tutuyor iki gundur gecistirecek bir seyler ariyorum :)
Acikcasi fazla kalori almak istemiyorum. Sabah kahvaltima yumurta eklemememin sebebi tadini gercekten hic sevmiyor olmam ama peynir eklemeyi dusunuyorum :)Çay aç karna daha çok mideyi zorluyor sanki...ama kahve konusunda haklısın. Sen kendi yönteminle gayet güzel kilo veriyorsun ama daha kolay olması, tok tutması açısından peynir, yumurta, kuruyemiş falan düşünmez misin? Ya da böyle şeyler yememenin bir sebebi var mı?
Ben kahvaltıda peynir ve hurma çok sık tüketiyorum. Tatlı krizin için 1 -2 hurma yesen de hiç bişey olmaz bu arada, vitamin ve mineral deposu. Ama şu iri kudüs hurması diye satılandan, ya da çok ucuz olan iran hurmalarından falan asla alma. Medine hurması olsunAcikcasi fazla kalori almak istemiyorum. Sabah kahvaltima yumurta eklemememin sebebi tadini gercekten hic sevmiyor olmam ama peynir eklemeyi dusunuyorum :)
Hurma hic yemedim hayatimda ama denerim cok tesekkurler oneri icin :)Ben kahvaltıda peynir ve hurma çok sık tüketiyorum. Tatlı krizin için 1 -2 hurma yesen de hiç bişey olmaz bu arada, vitamin ve mineral deposu. Ama şu iri kudüs hurması diye satılandan, ya da çok ucuz olan iran hurmalarından falan asla alma. Medine hurması olsun
Aaa çok ilginç :) çok sağlıklıdır, çay ve peynirle süper gidiyor. Bir de 2 ceviz 1 hurmayı aynı anda yerse, baklava yanında halt etmişHurma hic yemedim hayatimda ama denerim cok tesekkurler oneri icin :)
Kızlar ben de sabah meşhur yulafli kurabiyelerimi, çay, zeytin ve 1 adet hurma yemistim.
Az önce de akşam yemeğimi yedim..şöyle Eki Görüntüle 2167420 yalnız kabaktan 2 tabak yedim.
afıyet olsun kızlar cok guzel menuler :)Bugun yediklerimi ictiklerimi yazayim ben de :)
Sabah(9:00)
Bol domates biber
Ara(11:00)
Cay ve sade turk kahvesi
Oglen(14:00)
Bitki cayi ve 1 yesil elma
Ara(16:30)
Sade turk kahvesi
Aksam(19:00)
Tavuklu peynirli zeytinli misirli salata ve sekersiz ice tea
8000 adim
2lt civari su
aa enişte yapsın ya, sen niye uğraşıyorsun?ikeadan dolap getırttım onu monte edıyorum
Canım 80 kilo ilk hedefim@Esenmine @Ev KushuBer ra @fitundgesund @2 lady @Mitsuomi @_Makaron_ N nscckts @prensesinannesi @muratsemiha317 liliyaa shamanqueen tablomuzun güncel hali 1. sayfa da eklidir. Bir hata varsa düzeltmem için beni etiketlersiniz
Veri olarak @prensesinannesi annesinin güncel kilosu veBer ra arkadaşımızın Temmuz sonu hedefi eksik kaldı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?