Akşama kabaklı muffin yapıcam çocuklarda seviyo banada hafif oluyo ama hazır fırın kapları kullanıyodum küçük küçük bitmiş onlardan marketede çıkamam kaşıkla fırın tepsisine azar azar koysam komik mi olur :)yada bi fikri olan nası pişiririm fırında bana bi diyin hele hamarat hanımlar:)
Bende anlamadım sordum ama cevap alamadım:)
açıkcası bende anlamadım
ayran da ıcsene :) bak nasıl tutuyor senı3-4 fındık ve 1 tane ceviz attım ağzıma boş durunca bişeyler yemek istiyo insan en azından sağlıklı olsun
Şimdi anladık :) antebin meşhur öccesi (mücver)varya onun biraz değişik fırında pişmiş az kalorili halikabaklı muffın hıc yemedım de yapmadım da cok merak ettım sımdı :)
kızlar sımdı soyle
esenmıne arkadasımız bana atacagı resmı kazayla buraya attı
resımde sadece merdıven kullanmak yurumek sporla sıkılasmakla cozulebılecek bır bacak ınceltme mevzusu vardı
oyuzden gerı kaldırdı
Ben cok aciktim ama aksam yemegine daha var o yuzden sade turk kahvesi iciyorum acayip tok tutuyor :)ayran da ıcsene :) bak nasıl tutuyor senı
veya sekersız turk kahvesı
Şimdi anladık :) antebin meşhur öccesi (mücver)varya onun biraz değişik fırında pişmiş az kalorili hali
turk kahvesı benım kurtarıcım ya :) acayıp severım ve cıdden tok tutuyorBen cok aciktim ama aksam yemegine daha var o yuzden sade turk kahvesi iciyorum acayip tok tutuyor :)
Bende anlamadım sordum ama cevap alamadım:)
bende yaglı yaglı yemegı sevmemAnnem kabağı çok aşırı yağlı yapıyor ya yağın içinde yüzüyor
mantıklı yarın da kahve içeyim o zamanayran da ıcsene :) bak nasıl tutuyor senı
veya sekersız turk kahvesı
kızlar kahve ıctıgınızde burda paylasın da bızde kalkıp yapıp ıcelımmantıklı yarın da kahve içeyim o zaman
aynen kızlar hep birlikte içerizkızlar kahve ıctıgınızde burda paylasın da bızde kalkıp yapıp ıcelım
hep bırlıkte kahve ıcmıs oluruz
bende yaglı yaglı yemegı sevmem
:) ben salca severım o salca sevgım haslanmıs yumurtaya kadar ulastı yumurtayı haslayıp yanına 1 cay kasıgı bıber salcası koyup bırlıkte yıyınce cok guzel oluyor
ev yapımı salca tabı bu arada
aslında cok kolay bırgun yap dene muptelası olursunay bizde ev yapımı hiç bişe yok malesef
gerçi yoğurt var oda hazır yoğurtla mayalanıyor
aslında cok kolay bırgun yap dene muptelası olursun
mesela sımdı al 2 kg kırmızı bıber yarısı acı yarısı tatlı karısık
yıkayıp ıcının tohumunu ayır temızle
rondodan cek
bır tepsıye yay ıcene kaya tuzu at goz kararı
guneste ıyıce suyunu cekene kadar gunde 3-4 kez karıstırarak kıvam almasını bekle
5 gune hazır olmus olur
cam kavanoza koy buzdolabında 1 lıtrelık
oldu da bıttı
bukadarcık
ellerıne emegıne saglık canım benımEsenmine E Ev Kushu Ber ra @fitundgesund 2 lady M Mitsuomi _Makaron_ N nscckts prensesinannesi beybigirll liliyaa shamanqueen tablomuzun güncel hali 1. sayfa da eklidir. Bir hata varsa düzeltmem için beni etiketlersiniz
Veri olarakprensesinannesi annesinin güncel kilosu ve Ber ra arkadaşımızın Temmuz sonu hedefi eksik kaldı sadece.
Sağol canım :)) Daha kritiğini de yaparız; hızlı bir göz atıncaellerıne emegıne saglık canım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?