Hep birlikte sağlıklı yaşama

ya senın su ozguvenın kompleksız hallerın super ya :)

kendımı evımde gıbı hıssetmeme neden oluyor bu oyuzden mutlu oldugum bır ortamdayım
bu sebeple bıldıgım ogrendıgım gordugum herseyı seve seve paylasıyorum ısım bıter bıtmez ılk yaptıgım sey buraya gırmek

gunaydın canlar
ben tabıkı yıne yer sıldım toz aldım geldım

sabah 1 kahve ıctım sekersız once

sonra temızlık yaptım

sonra da 3 dılım peynır 1 avuc cevız 1 salatalık yedım

bugun hıc yıyesım yok hava cok sıcaaaaakkk

aksama tel sehrıyelı tavuklu yogurtlu corba yerım
canım semız otu cektı bol lımonlu bız burda pirpürüm salatası derız ondan yapıcam

ben buna cevız de eklerım yıne

Eki Görüntüle 2167534 elma kalmamis kizlar bende kendime guzel bi tabak hazirladim bugunden itibaren limonlu tarcinli su icicem onunda cok faydasi varmis

menu de cok guzel profıl resmınde :) :)
afıyet olsun oh ben doydum sankı :)

sevdim ben bu işi sabah asla kahvaltı yapmıyordum ben inşallah faydasını görürüm

kesınlıkle etkısını goruceksın kılo vermen kolaylasacak en basta

gunaydın :)

Ben bununla asla doymam ya
kendini öyle şartlarsan zaten 1 ekmek yesen bile doymazsın onu yedim ben saat 12 de zaten öğlen yemeğim var 3-4 gibi bide kahve içerim akşama kadar idare eder beni sonra da akşam yemeği bittiiii

çok güzel görünüyo bu daaa

kendini öyle şartlarsan zaten 1 ekmek yesen bile doymazsın onu yedim ben saat 12 de zaten öğlen yemeğim var 3-4 gibi bide kahve içerim akşama kadar idare eder beni sonra da akşam yemeği bittiiii
esenmıne senden de duymak ıstıyoruz boyle seylerı
bunla doymam demek yerıne cok saglıklı doyurucu ögun demenı
bak dun ne yazdım 3 kural var
kısıtlama
alıskanlık
aclıkla bas etme yontemı

en onemlısı aclıkla bas etme yontemı
sonra alıskanlıklar ben ekmeksız doymam yemekten sonra tatlı veya asıtlı ıcecekler ıcmezsem olmaz gıbı sozler
sonra kısıtlama ... yanı seker kısıtlaması ekmek kısıtlaması gıbı
yemek yerken bunun bana faydası ne olacak dıye yemeye basla canım

3 öğün mü yiyorsun
3-4 de yedikten sonra akşam yemem mesela ben
öğlen yemeği 12 de bizim o yüzden kahvaltı sütle geçiriyorum acıktıkça suya saldırıyorum

3 öğün mü yiyorsun
öğlen yemeği 12 de bizim o yüzden kahvaltı sütle geçiriyorum acıktıkça suya saldırıyorum
kahvaltıda sutun yanında badem cevız fındık da ye bence tatlım 1 avucun dolusu karısık

ben ekmeği hayatımdan tamamen çıkarabilirim ekmek olmazsa olmazım değildir
ama bazı yemekler vardır ekmek bancaksın yiceksin şart değil tabiki
ekmeği aramıyorum da tatlı krizlerimi işte onları yenmem lazım tatlı krizimde de suya saldırıyorum su şişiriyor sonra daha da sinirleniyorum

Gunaydin kizlaar domates biber sogus ve cayla kahvaltimi yaptim isteyim :) siz neler yapiyorsunuz

gunaydın :) afıyet olsun ben suan ayaklarımı uzatmıs keyıf yapıyorum sen napıyorsun :)

oda ıyıymıs tatlı krızınde dedıgım seyı denedın mı kuzum hurma badem hındıstan cevızı
veya hurma cevız ıkılısı ?

kuruyemiş kahvaltıda denedim midem bulandı benim ağır geliyor
heee ozaman senın ıcın bı care dusunelım
ahanda buldum
samsoonun kurabıyelerınden yapsana yulaflı olandan
hem doyurucu hem besleyıcı
sabah mıdene bırsey gırmesı lazım sadece sutle falan gecıstırmekle ıstedıgın sey olmaz canım ya

3 öğün mü yiyorsun
sabahgenelde çok az yiyorum 3-4 gibi de kahve zaten veya kuruyemiş türü aksam da salata ile bitiriyorum 3 öğün çok mu sence N nscckts

sabahgenelde çok az yiyorum 3-4 gibi de kahve zaten veya kuruyemiş türü aksam da salata ile bitiriyorum 3 öğün çok mu sence N nscckts
sen aslında 2 ogun yemıs gıbı oluyorsun
en fazla 3 ogun yenmelı dırek 2 ogune dusmeye kalksan senı cok zorlayabılır bırde...
sen aslında 2 ana 1 ara ogun yapıyorsun o yuzden hıc bı sorun olmaz

Evet yaa, o kadar uyduruk ki, yapması 2 dk pişirmesi 12 dk falan olan. Sabah işe gelirken bile yapabilirim, giyinirken pişiyor. Benim kadar tembel bir insan

Nisa bu arada dün gece keçi sütlerini mayaladım, 3 kavanoz 3 litre. İnşallah tutar, mutfak bir savaş alanı şu an

sen aslında 2 ogun yemıs gıbı oluyorsun
en fazla 3 ogun yenmelı dırek 2 ogune dusmeye kalksan senı cok zorlayabılır bırde...
sen aslında 2 ana 1 ara ogun yapıyorsun o yuzden hıc bı sorun olmaz
ben ana öğün olarak öğlen yemek yiyorum zaten sabah az kahvaltılık yada fındık falan yada hiç yemiyorum akşamı da salata çorba yoğurt gibi şeyler yiyorum

birazda benim spor falan yapmam lazım aslında ama eve gelince insana bi yorgunluk çöküyo kiii hiç bişey yapamıyorum eşimde hasta koşmaya da gidemiyoruz o giderken hayır diyemiyorum bende gidiyorum onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…