ahahhaoda bızım cıragımız
tanıyor penseyı tornavıdayı bılıyor hepsını ona da oyuncak alet cantası setı aldık oda oyuncaklarıyla bıze yardım edıyor
tabıkııııı mesela ben ılk haftalar 2-3 kılo verıyordum
sımdı yarım kg
benımde duracak bır sure belkı 1-2 ay hıc veremıcem belırlı bır noktada takılır kalır sonra gerı acılır
sen vucudunu cok zorlayıp yorma senın ıcın yapılması gereken sey spor
plates olur
yuzme olur
hergun 1 saat kosu olur
asıl sızler vazgecmeyın de bende sızın sayenızde motıve oluyorum valla
Benim 52 de takılmıştı uzun süre ama doğru düzgün bi diyet yapmamıştım. Dediğin gibi diyeti sporla desteklersen süper olur
Güzel bakan güzel görür Esencim, o sizlerin iyi kalbi, şekerliğiSpor ve yediklerime dikkat etmem gerekiyor
Hepimiz kendimiz için kg veriyoruz ama destek önemli motivasyon moral önemli
Bunu sizler sağlıyorsunuz kocaman kalbiniz var
Samsonn N nscckts kendinizden çok bizim için çaba sarf ediyorsunuz araştırmalar yapıyorsunuz
Hakkınızı ödeyemem kocaman kalbiniz var güzel düşünen insanlarsınız herşeyden önce herşeyin iyisini arkadaşına isteyen insanlarsınız
Daha bir çok güzellik kattınız
Şahsım adına size çok minnettarım
İyi ki tanıdım sizi iyi ki
Verdiğiniz moral destek fikirler herşey en önemlisi de siz çok çok iyisiniz
leslie yi bende tavsiye ederimEsen elbette verilecek kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor. Sirkeli su, yeşil çay, yeşil elma vs metabolizmayı hızlandıracak şeyleri diyetine katmaya çalış. Evde hergün Leslie mi yapsan bi de?
Spor ve yediklerime dikkat etmem gerekiyor
Hepimiz kendimiz için kg veriyoruz ama destek önemli motivasyon moral önemli
Bunu sizler sağlıyorsunuz kocaman kalbiniz var
Samsonn N nscckts kendinizden çok bizim için çaba sarf ediyorsunuz araştırmalar yapıyorsunuz
Hakkınızı ödeyemem kocaman kalbiniz var güzel düşünen insanlarsınız herşeyden önce herşeyin iyisini arkadaşına isteyen insanlarsınız
Daha bir çok güzellik kattınız
Şahsım adına size çok minnettarım
İyi ki tanıdım sizi iyi ki
Verdiğiniz moral destek fikirler herşey en önemlisi de siz çok çok iyisiniz
Güzel bakan güzel görür Esencim, o sizlerin iyi kalbi, şekerliği
Eki Görüntüle 2167459 aksam yemegimdi yani da 1 kase de yogurt varfi ve gunu 1 koca bardak su ile kapattim herkese iyi gecelerrrr
İnşallah kreşinin haberlerini de alırız Nisaokadar mahcup oluyorum kıtombıslık tecrubesı edınmek de varmıs su hayat da
cok profosyonel yemısım baya yemegı gorev edınmısım kı besın beslenme ısını kıvırmaya calısıyorum
bırde bunu işe dokersem ıstedıgım kresı acarsam çölyak ve şeker hastası cocuklar ıcın kresı
ınanılmaz huzurlu olucam gıbıme gelıyor
bu kızlar cok seker hee
onlar bana da tesekkur edıyorlar ama kıbarlıklarından
asıl tesekkuru hakeden sensın kaptan
canım afıyet olsun kendını ac bırakma sakın olur mu ozaman vucut alarm verıyor depoları saklıyor daha cok yaglanma yapıyor haberın olsun
Günaydınnn. Herkese yine süt içicem
gunaydinnn bende ise gidiyorum yoldayim ofise gidince elma yice 1 tane
tam da oyleydi valla bol limonlu falanGünaydııın! Afiyet olsun kızlar :) Semiha senin akşam menünde süper, foto çok iştah açıcı ve sağlıklı görünüyor
Afiyet olsun! Çok ideal bir tabak, sağlıklı bir sürü besin grubu var, zararlı bişey yokEki Görüntüle 2167534 elma kalmamis kizlar bende kendime guzel bi tabak hazirladim bugunden itibaren limonlu tarcinli su icicem onunda cok faydasi varmis
sevdim ben bu işi sabah asla kahvaltı yapmıyordum ben inşallah faydasını görürümAfiyet olsun! Çok ideal bir tabak, sağlıklı bir sürü besin grubu var, zararlı bişey yok
Kesin görürsün canım, hem metabolizma hızlanacak hem de diğer öğünlere çok aç olarak girmeyeceğin için daha kontrollü yiyeceksin.sevdim ben bu işi sabah asla kahvaltı yapmıyordum ben inşallah faydasını görürüm
burda konuşmak iyi oluyo canın bişey isteyince tam yiyecek oluyorum siz geliyosunuz bırakıyorum yada sadece tadımlık alıyorum o kadar yoksa ben ve doyana kadar yememek:))) eğer 59 u ucundan da olsa görünce acı biber turşusu ve az bi makarna yicem kendimi ona göre şartladımKesin görürsün canım, hem metabolizma hızlanacak hem de diğer öğünlere çok aç olarak girmeyeceğin için daha kontrollü yiyeceksin.
Yeni avatar da güzel olmuş
Eki Görüntüle 2167534 elma kalmamis kizlar bende kendime guzel bi tabak hazirladim bugunden itibaren limonlu tarcinli su icicem onunda cok faydasi varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?