Hep birlikte sağlıklı yaşama

Benim 52 de takılmıştı uzun süre ama doğru düzgün bi diyet yapmamıştım. Dediğin gibi diyeti sporla desteklersen süper olur

Spor ve yediklerime dikkat etmem gerekiyor
Hepimiz kendimiz için kg veriyoruz ama destek önemli motivasyon moral önemli
Bunu sizler sağlıyorsunuz kocaman kalbiniz var
Samsonn N nscckts kendinizden çok bizim için çaba sarf ediyorsunuz araştırmalar yapıyorsunuz
Hakkınızı ödeyemem kocaman kalbiniz var güzel düşünen insanlarsınız herşeyden önce herşeyin iyisini arkadaşına isteyen insanlarsınız
Daha bir çok güzellik kattınız
Şahsım adına size çok minnettarım
İyi ki tanıdım sizi iyi ki
Verdiğiniz moral destek fikirler herşey en önemlisi de siz çok çok iyisiniz

Güzel bakan güzel görür Esencim, o sizlerin iyi kalbi, şekerliği

Esen elbette verilecek kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor. Sirkeli su, yeşil çay, yeşil elma vs metabolizmayı hızlandıracak şeyleri diyetine katmaya çalış. Evde hergün Leslie mi yapsan bi de?
leslie yi bende tavsiye ederim

okadar mahcup oluyorum kı tombıslık tecrubesı edınmek de varmıs su hayat da
cok profosyonel yemısım baya yemegı gorev edınmısım kı besın beslenme ısını kıvırmaya calısıyorum
bırde bunu işe dokersem ıstedıgım kresı acarsam çölyak ve şeker hastası cocuklar ıcın kresı
ınanılmaz huzurlu olucam gıbıme gelıyor

Güzel bakan güzel görür Esencim, o sizlerin iyi kalbi, şekerliği

bu kızlar cok seker hee
onlar bana da tesekkur edıyorlar ama kıbarlıklarından
asıl tesekkuru hakeden sensın kaptan

Eki Görüntüle 2167459 aksam yemegimdi yani da 1 kase de yogurt varfi ve gunu 1 koca bardak su ile kapattim herkese iyi gecelerrrr

canım afıyet olsun kendını ac bırakma sakın olur mu ozaman vucut alarm verıyor depoları saklıyor daha cok yaglanma yapıyor haberın olsun

İnşallah kreşinin haberlerini de alırız Nisa

Canım olur mu öyle şey ya, kaptan falan yok, bir ekibimiz, doğru bildiğimizi paylaşıyor, birbirimize destek oluyoruz. Tek tek her mesaja dönüyorsun, yönlendiriyor tavsiye veriyorsun. Bilgi paylaşımlarında cabası. Tabii hepimiz teşekkür borçluyuz.

Günaydın arkadaşlar

Tablomuza bakınca gayet başarılı geçtiği gözüken bir haftadan sonra yeni bir haftaya daha başladık. Şekerli, unlu, nişastalı şeyler yememeye özen göstererek kilo vermeye devam ediyoruz.

Prenses 3 kilo vererek listeleri sallamış. Arkasından 1,9 Kg ile Semiha ve 1,5 Kg ile Lady geliyor ( prensesinannesi beybigirll 2 lady ) Tebrikler, maşallah hatunlara Kimse ben az vermişim diye üzülmesin ama, verecek kilo zaten az olunca vermesi de zorlaşıyor doğal olarak. Herkes çok iyi bir iş çıkarmış. Son 3 haftamız kaldı, tam gaz devam ediyoruz. Yeni katılan arkadaşlar da bize renk katacak

Kesin görürsün canım, hem metabolizma hızlanacak hem de diğer öğünlere çok aç olarak girmeyeceğin için daha kontrollü yiyeceksin.

Yeni avatar da güzel olmuş
burda konuşmak iyi oluyo canın bişey isteyince tam yiyecek oluyorum siz geliyosunuz bırakıyorum yada sadece tadımlık alıyorum o kadar yoksa ben ve doyana kadar yememek:))) eğer 59 u ucundan da olsa görünce acı biber turşusu ve az bi makarna yicem kendimi ona göre şartladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…