Aa evet, o da benzer etkidir mutlakaa.. o maşallah ya, nasıl herşeye yetişiyorsun böyle. Ama bi dediğimi de dene kesiz, neyden bahsettiğimi göreceksin bence.ahaa bunu ogrenmem ıyı oldu :)
kesınlıkle boyle denıcem
dusta hep kese yapıyorum hergun mutlaka keselenıyorum dıye aynı etkıyı gosterecegını dusunmustum kendımce
ben yuzume de kese kullanıyorum ama bıldıgın normal kese seklındeAa evet, o da benzer etkidir mutlakaa.. o maşallah ya, nasıl herşeye yetişiyorsun böyle. Ama bi dediğimi de dene kesiz, neyden bahsettiğimi göreceksin bence.
Ya yüz kesesi diye bişey aldım ben, ipekmiymiş ne..ama hala kullanmaya çekiniyorum.Bi fikrin var mı?
gercekden cok faydası varKuru fırçalama / dry brushing diye bi bakın arkadaşlar @fitundgesund bence bunu sen de seveceksin. Porselen gibi bir cildin sırrı diyorlar
aa bunu biliyorum, çocukluğumun kesesiben yuzume de kese kullanıyorum ama bıldıgın normal kese seklınde
yuz kesesı dıye ozel almadım
Eki Görüntüle 2167569 budur kendılerı :)
yuzumu haftada 1 keselıyorum vucudumu hergun dusta mutlaka
Ne kadar suya ne kadar sirke katıyorsun Nisa?gercekden cok faydası var
cıldımle tenımle cok ugrasmayı sevmem malum annem estetısyen bılıyorsun az cok bu ısın ıcındeyız
yuzumu haftada 1 keselerım mesela ctesı yuzumu keseledıysem salı veya carsamba da kil maskesı yapar sıyah nokta burun bandımı yaparım ardından
benım baya sıvılceye meyıllı alerjık bır cıldım var dugunum de bıle yuzume fondoten surmeme gerek kalmadı
bırde hergun dus sonrası tam cıkarken banyayo sırf bunun ıcın ozel duran su sıseme az elma sırkesı katar son kez onla durulanırım saclarımda dahıl
onunda acayıp etkısı var
eger cıltde sorun yasayan varsa tavsıye ederım :)
yuzden bır ölü derı cıkıyor ınanamazsın fena bırseyaa bunu biliyorum, çocukluğumun kesesi
Ya inşallah özendim bak, ben her sabah işe hazırlanırken yaptığım duş 10 dk falan sürüyor anca. Hafta da 2 de olsa akşam keyifli banyolar yapayım
Senin cildin çok güzel görünüyor maşallah, ben de deneyeyim yüz keselemeyi
1 lıtrelık su sısesıne yarımdan bıraz fazla cay bardagı elma sırkesıNe kadar suya ne kadar sirke katıyorsun Nisa?
bu arada belırteyım
prof. doktor çöp nıtelıgınde demıs
bırcok doktorun kullandıgı terımdır vucuda yaramayan herseyı çöp olarak nıtelendırırler haklı olarak . dırek atık gıbı benım doktorum da bana boyle ızah etmıstı
yanı ben sızlere çöp yıyorsunuz ıcıyorsunuz demıyorum haberınız olsun ozellıkle belırtmek ıstedım
hos normalde ınsanlar ne neden soylenır bılır anlar daben yıne de belırteyım
Ah canım kıyamam ya bunu yanlış anlarız diye açıklamış
Eki Görüntüle 2167578
Eki Görüntüle 2167579
Eki Görüntüle 2167580
Kızlar böyle bir bilgiyle karşılaştım.
Ne diyorsunuz bu konuda
ay dolma çok severeyim ya, bizim işyerine de geliyor aynısı, içi pilav direkEki Görüntüle 2167584 yemegim hazir kizlarrr
Evet, çok iyi gelir şöyle tempolu bir yürüyüşbende onceden diyet yapardan bulgurla yapiyodum gercekten onun tadi daha guzel oluyodu en kucugunu yedim yogurdu da bitirdim doydum vallaaksam soyle bi dolasip gelsem yarim saat falan erir heralde dolma
aslında burda kı ekibin yanlıs anlayacagını dusunmuyorum
cunku muhakeme yetenegı olan ınsanlar kımın neyı neden soyledıgını anlar
ben burda sana kız o yedıgın çöp onu yıcegıne bunu ye bosver onu dedıgımde alınmayacagını kompleks yapmayacagını bılırım cunku senın ıyılıgın ıcın konustugumu bılırsın burda bız bırbırımız ıcın varız netıcede
sende bana bunu dıyebılırsın ben hıc gocunmam sahsen :) cunku bende burda sızden ogrenmek ıcın varım
Tempolu lütfen, pazarda geziyor gibi sallana sallana değil, hayır bu yaşta bu ne tembelliköğlen yemeğim
4 kaşık taze fasulye
cacık
mercimek çorbası :)
akşam yürüyüş yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?