Hep birlikte sağlıklı yaşama

öğlen menüm biber dolması kremalı mantar çorbası börek ve yoğurtmuşşş keşke dünden baksaydım menüye bişeyler getirirdim evden. ne yapayım kızlar

Son düzenleme:
Tünaydın kızlaaar
Önce dünün menüsünü yazarak başlayayım
Kahvaltı: Yulaflı pankek, beyaz peynir, domates, zeytin
Öğle: Somon fümeli ve avokadolu salata, sade Türk kahvesi
Ara: Şekersiz çay, 3 tane günkurusu kayısı
Akşam: 4 yk domates soslu ızgara kabak ve patlıcan, cacık

Bu sabaha ise 1 kutu sade quark, 1 yk chia, tarçın ve 3 taze kayısı ile başladım.

ayy hadı bakalım ınsallah ıstedıgın gıbı olur :) ellerıne saglık

öğlen menüm biber dolması kremalı mantar çorbası börek ve yoğurtmuşşş keşke dünden baksaydım menüye bişeyler getirirdim evden. ne yapayım kızlar

ayy hem dolma hem krema eyvahlar olsun
ben senın yerınde olsam 1 dolma 2 kase yogurt yerdım veya yogurdun yanına kuruyemısle gecıstırme yapar aksam yemek yerdım evde dıyetıme gore
calısıyorsun ve yapacak bırsey yok eger atlarsan bu ogunu aksam cok yersın oda olmaz

kuru kayısı yemekten se taze kayısı yemenı tavsıye ederım
onu da 2 tane yemenı canım :)
kuru kayısı taze kayısının 2-3 katı kalorıye sahıp
hergun yemesen bunu haftada 1 yapsan kayısı hangısını yersen ye 3 tane ye sorun olmaz da
hergun kayısı fazla olur

o zaman 1 doma ve yoğurt iyi olcak gibi akşam biraz hareket yaparsam dolmayı kurtarırım yapamazsamda sağlık olsun artık napayım

Tavsiyen için teşekkürler

Taze vs kuru meyve konusunda söylediğine katılmakla birlikte bazı kişiler taze meyve yediklerinde daha çabuk acıkırlar ve bu da bir sonraki öğünde kontrolü daha çabuk kaybetmelerine sebep olur
Ben de onlardan biriyim mesela o yüzden kuru meyve bana iyi geliyor hem tatlı isteğimi daha etkili bastırıyor hem de daha uzun süre tok tutuyor
Kuru meyve yemek benim bünyeme uygun ki kilo verebiliyorum

Tünaydın millet internet yeni yeni kendine geliyo:)dünden beri girmeye çalışıyorum giremedim bitürlü açılmadı dünü çok güzel geçirdim kaçamaksız bugün çocuklara börek yapmıştım bi dilim yedim sadece onun dışında iyi gidiyor sizler nasılsınız napıyosunuz

dogru vucudunu daha ıyı bılırsın tabıkı :)

tunaydın :) bızde durumlar ıyı gıdıyor
o borek mıydı o

2 lady
boreklerın cazıbesıne
hamur ıslerıne pastalara kanmıyoruz
gorduk mu hıh sana mı kaldım ben deyıp bır çalım atıp dumduz yolumuza gıdıyoruz

hepsının tadını bılıyoruz oncekı yedıklerımıze sayıyoruz
:)

sahsen ben oyle yapıyorum yapmalıyım yoksa en cok ben zorlanırım
tek basıma bu yolda yurumek zor benımle bırlıkte yurursenız hep bırlıkte aynı sekılde yurursek hepımız aynı anda saglıklı olmus olucaz :)

Afiyet olsun, avokado somon , ızgara sebzeler, yoğurt...çok enfes ve sağlıklı bir menü olmuş

N nscckts o at kılı fırçasını duştan önce denedin mi? Asıl öyle kullanmayı tavsiye ediyorlar. Kan dolaşımının ters yönünde kuru fırçalama yapıp, sonra duşa giriyorsun. Hem dolaşım hem toksin atmaya yardımcı oluyormuş sanırım. Bi dene yapmadıysan acayip ferahlık geliyor

ahaa bunu ogrenmem ıyı oldu :)
kesınlıkle boyle denıcem
dusta hep kese yapıyorum hergun mutlaka keselenıyorum dıye aynı etkıyı gosterecegını dusunmustum kendımce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…