Günaydın Ber raGünaydın
Şartlandırma kendinii Esen, doyuyorsun. Ya da benim gibi 3-5 hurma yanına peynir dene, acayiiiip tok tutuyor.Ben bununla asla doymam ya
Evet yaa, o kadar uyduruk ki, yapması 2 dk pişirmesi 12 dk falan olan. Sabah işe gelirken bile yapabilirim, giyinirken pişiyor. Benim kadar tembel bir insan
Nisa bu arada dün gece keçi sütlerini mayaladım, 3 kavanoz 3 litre. İnşallah tutar, mutfak bir savaş alanı şu an
öğlen menüm biber dolması kremalı mantar çorbası börek ve yoğurtmuşşşkeşke dünden baksaydım menüye bişeyler getirirdim evden. ne yapayım kızlar
kuru kayısı yemekten se taze kayısı yemenı tavsıye ederımTünaydın kızlaaar
Önce dünün menüsünü yazarak başlayayım
Kahvaltı: Yulaflı pankek, beyaz peynir, domates, zeytin
Öğle: Somon fümeli ve avokadolu salata, sade Türk kahvesi
Ara: Şekersiz çay, 3 tane günkurusu kayısı
Akşam: 4 yk domates soslu ızgara kabak ve patlıcan, cacık
Bu sabaha ise 1 kutu sade quark, 1 yk chia, tarçın ve 3 taze kayısı ile başladım.
kuru kayısı yemekten se taze kayısı yemenı tavsıye ederım
onu da 2 tane yemenı canım :)
kuru kayısı taze kayısının 2-3 katı kalorıye sahıp
hergun yemesen bunu haftada 1 yapsan kayısı hangısını yersen ye 3 tane ye sorun olmaz da
hergun kayısı fazla olur
Tavsiyen için teşekkürler
Taze vs kuru meyve konusunda söylediğine katılmakla birlikte bazı kişiler taze meyve yediklerinde daha çabuk acıkırlar ve bu da bir sonraki öğünde kontrolü daha çabuk kaybetmelerine sebep olur
Ben de onlardan biriyim meselao yüzden kuru meyve bana iyi geliyor hem tatlı isteğimi daha etkili bastırıyor hem de daha uzun süre tok tutuyor
Kuru meyve yemek benim bünyeme uygun ki kilo verebiliyorum
Tünaydın millet internet yeni yeni kendine geliyo:)dünden beri girmeye çalışıyorum giremedim bitürlü açılmadı dünü çok güzel geçirdim kaçamaksız bugün çocuklara börek yapmıştım bi dilim yedim sadece onun dışında iyi gidiyor sizler nasılsınız napıyosunuz
bende börek gibi okudum sankiiiiidogru vucudunu daha ıyı bılırsın tabıkı :)
tunaydın :) bızde durumlar ıyı gıdıyor
o borek mıydı o
bende börek gibi okudum sankiiiii
bidaha okudum valla börekmiş
yok yok o borek degıldır bız yanlıs okuduk bı yanlıslık olmustur kaza olmusturdımı 2 lady :)
Afiyet olsun, avokado somon , ızgara sebzeler, yoğurt...çok enfes ve sağlıklı bir menü olmuşTünaydın kızlaaar
Önce dünün menüsünü yazarak başlayayım
Kahvaltı: Yulaflı pankek, beyaz peynir, domates, zeytin
Öğle: Somon fümeli ve avokadolu salata, sade Türk kahvesi
Ara: Şekersiz çay, 3 tane günkurusu kayısı
Akşam: 4 yk domates soslu ızgara kabak ve patlıcan, cacık
Bu sabaha ise 1 kutu sade quark, 1 yk chia, tarçın ve 3 taze kayısı ile başladım.
ahaa bunu ogrenmem ıyı oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?