Hep birlikte sağlıklı yaşama

yokta yemesemm ayip olacakk

Niye ayıp olsun yahu :) ayıp olur diye yemek mi yenir
Sen karar verdikten sonra kimse o diyetini bozduramaz

Bizde misafirliğe gidiyoruz bize de misafir geliyor hiç ayıp olmuyor :)

Zahter bildiğimiz kekik di mi Nisa? Yaw onun tadı çok kötü olmaz mı?

Mantı demeyeydin iyiydi. En zayıf noktalarımdan

Aynen kekik :)
Baharat olarak kullanılan kekik ile çay için kullanılan kekik farklı yalnız :) tadı çok lezzetli olur :)

Aynen kekik :)
Baharat olarak kullanılan kekik ile çay için kullanılan kekik farklı yalnız :) tadı çok lezzetli olur :)

Burada şişeli satılan kekik suları var ya, onlar berbat. ama zahter diye satılan otu gördüm, onu alsam ondan çay alıyor mu?

Ohhh afiyet olsun :)

Sağol canım. :) Ya bu arada safraya iyi gelecek bir tavsiyen var mı? Detox gibi? Benim safram çok iyi bir durumda değilmiş

Ayy yok canım o hazırlar zahter esansidir bu otla yapılan su asla bekletilemez çünkü ... Tadı çok güzeldir Türkiye'deysen yollayayım sana dene bayılırsin
Bu otu bir süzgece koyuyorsun üstünden kaynar suyu gezdiriyorsun suzgecten süzülen suyunu içiyorsun nane çayı gibi birşey tadı öyle ferah ama kaynatılmiyor bile

Safra için tek bildiğim çok önemli olduğu . Doktora danıştın mi kuzu

Çok sağol canım yaa..Yok yok zahmet etme , evet TR'deyim bulurum ben ot olarak.

Yo, danışmadım; modern tıp pek bişey yapmıyor safra için, anca risk iyice artınca alıyorlar. Bana doktor, yumurta yeme demişti; bir de kuzu harici kırmızı et yememiliymişim...ama nereye kadar yaa, yıllarca etsiz, yumurtasız olur mu?

Aman Allah esirgesin sağlık bu
Yeme yediyse mecbur yemicen
Rahmetli annanem safradan ameliyat olmuştu gençliğinde
Gerçekten zor safra çok önemli
Safra için ne iyi gelirmis anneme sorayım o iyi bilir

Aman Allah esirgesin sağlık bu
Yeme yediyse mecbur yemicen
Rahmetli annanem safradan ameliyat olmuştu gençliğinde
Gerçekten zor safra çok önemli
Safra için ne iyi gelirmis anneme sorayım o iyi bilir
Çok sağol canım

Ayyy rresmen hayalimdeki kilodasin esen
Dimi kiz ne oyle kurdan gibi az etli butlu olalim
gunaydin kizlarr bende 7 zeytin 2 tane haslanmis yumurta 3 adet salatalik ama kucuk 2 tane ceviz 2 yemwk.kasigi lor peyniri ihlamur cayi icsem.nasil olur gonlum.cay ariyor ama siyah cay icmek istemiyorum ohlamurun faydasi varmisir
Afiyet olsun canım cok iyi:)
ayrica kizlar taze fasulye yicem.bugunn ocaktavyemegimm
Bende yesil fasulye yicem yazin en iyi yemek
ya cok.heycanli ve cok.mutluyumm bugunn daha cok.inaniyorumki gidecek bu kilolarr ve 68 72 olacagimm
İnsallah canım bizde sana inaniyoruz
Günaydın canlar. Sağlıklı güzel menüler. Kahvaltısını yapan herkese afiyet bal olsun

Ben ıhlamur içmekteyim. İlerleyen saatlerde menümü yazarım.

@Mitsuomi daha horluyordur zaten
Saat 4 e kadar kardesimle dizi izledik napsaydimmm
Yok kiz horlamadan uyuyorum
Öğlen

kısır yedim 3 kaşık ayran içtim 2 bardak :)
Super canim:)

Kızlar kusura bakmayın bugün ihmal ediyorum sizi misafirimi bu saatden sonra bırakmam yemeğe kalacaklar bugün yazamadım aktif olamadım telafi edicem :)

Kızlar kusura bakmayın bugün ihmal ediyorum sizi misafirimi bu saatden sonra bırakmam yemeğe kalacaklar bugün yazamadım aktif olamadım telafi edicem :)
Sorun degil canim

Misafir kimler akraba mi arkadas mi

Meraba kizlar menum
Sabah
1 haslanmis soganli yumurta
Kasar ve suzme peynir 3er dilim az çeçil
Domates
3 zeytin
Ara
1 hurma
Aksam
1 tabak taze fasulye
1 tabak yogurtlu haslanmis kabak
Cayla 2 tane yaptigim hurmalı tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…