Hep birlikte sağlıklı yaşama

canım ben aslında amasyalıyım
doğum falan değil benimkiler antep kilosu dürümler ciğerler kebaplar tatlılar
e kaçınılmaz son
ama hakkını verelim böyle lezzetli kebapları hiç biyerde yemedim
burda kedıler bıle kebapcı
zaten pazar gunlerı kutsal et gunumuz
bı rıvayete gore hıc duydun mu bılmıyorum bır devlet adamı gelmıs antebe yukselen bır duman gormus yangın var sanmıs demısler kı hayır bugun pazar herkes kebap yapar

aynen canım duydum dülükten yükselen dumanlar

Abartmış biraz sanki...atlayacaksın Kadıköyden vapura yarım saate Eminönündesin. Hadi gez, havasını solu da her dükkana girip alışveriş yapacak değilsin ki? O baharatlar, halılar, kap kacak hep sizin oralardan gelmiyor mu zaten?

Ne müzesi geziceksin ki? Dolma bahçe ile Topkapıyı anlarım. 2-3 gün kalacaksan modern müzelerle vakit kaybetme bu güzel havalarda. Ortaköy de Kumpir, Arnavutköy'de dondurma yap

İstanbul da arabayla gezmeye gitmeyeceksin en yakın metro, metrobüs veya trambay istasyonunun çevresine arabanı park edeceksin bu ulaşım araçlarıyla gideceksin çünkü park sorunu var çok ciddi bir sorun ve çözüleceğini hiç sanmıyorum
2 saatlik yol gidip arabayı park edecek yer bulamayıp döndüğüm çok olmuştur
ben sevmiyorum kapalıçarşıyı mahmutpaşayı eminönünü falan oralarda satışçılar seni gel ablaa gelllllllllll diye dükkanlarına itiyor
hele hafta sonu yürüyemiyorsun kalabalıktan
kalabalığı sevmeyip istanbuldan vazgeçemeyenlerdenim

Yanlız gezme diyince, diyet/ sağlıklı yaşam tamamen uçtu aklımdan az önce kumpir, dondurma diyen ben değildim sanki

Önce ablaa, gelmeyince teyze diye arkandan bağırıyorlar amaa daha çok mahmutpaşa bu dediğin gibi. Çarşılarda sıkıntı olmaz

evet bızım burdan gelıyor da hanı oyle bı anlatttılar kı kapalı carsıyı cok acayıp seyler var sandım
anaaam neler goruyorum boyle kumpır dondurma
ama ıstanbula gelıp onları yemezsek olmaz tabı kı
alırım 1 kumpır 3 kısı bolusuruz dıyetı bozmadan

ahahhaha ablaaaaağğğ dıye bırı benı cekse kafasına canta yer yahu

Yanlız gezme diyince, diyet/ sağlıklı yaşam tamamen uçtu aklımdan az önce kumpir, dondurma diyen ben değildim sanki

farkettım

Önce ablaa, gelmeyince teyze diye arkandan bağırıyorlar amaa daha çok mahmutpaşa bu dediğin gibi. Çarşılarda sıkıntı olmaz

ahahha cok guldum buna yaaa once abla sonra teyze köftehorlar ya

bak sımdı ıstanbula bakıs acım suan ıtıbarıyle degıstı

ıstanbuldan bana 1 haftalıgına arkadaslarım esı cocuguyla gelıp kalmıslardı ya
onlar dedıkı geldıgınde senı bır balıkcıya goturucem
boyle salas bı yer cok asırı kalabalık ama balıgı harıka dedıler
cunku ben balıkcıyım benı nasıl doyuracaklarını dusunduler de balık bana yeter dedım
nereyı kasteddıler anlamadım meshurmus orası

Allah, Allah...inşallah ekmek arası satan tekneler değildir
Salaş ama enfes, bilemedim valla. Merak ettim, yoksa boğazda bir sürü balıkçı var da, ciks ve tuzlu hepsi

Balığı adalarda akşam fasıl eşliğinde yiyeceksin

Allah, Allah...inşallah ekmek arası satan tekneler değildir
Salaş ama enfes, bilemedim valla. Merak ettim, yoksa boğazda bir sürü balıkçı var da, ciks ve tuzlu hepsi

aha ekmeklı ve tuzlu ıse ac kaldım demektır

Balığı adalarda akşam fasıl eşliğinde yiyeceksin
yaaaa bana ıstanbulda burda balıgı yıyeceksın dıye bır adres bır ısım verın dırek kızlar kaydedıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…