yapma yaYa şimdi moda oldu, internette aloe vera 0 grubu insanları zehirliyor diye bişey dolaşıyor...ne alaka ya?
ay ne guzel olurduİstanbul da olursam ben de gelirimBenim lokasyon olayları biraz karışık. Bir oradıyım, bir burada...daha çok burda
ya bi baksana...öyle yazılar dolaşıyor, aloe iyi ama bunu kimse bilmiyor diye ...anlamadım olayıyapma ya
yoktur oyle bırsey dımı
sahsen 0 rh - kan grubum bana ıyı gelıyor oyle zannedıyorum
ya bi baksana...öyle yazılar dolaşıyor, aloe iyi ama bunu kimse bilmiyor diye ...anlamadım olayıyapma ya
yoktur oyle bırsey dımı
sahsen 0 rh - kan grubum bana ıyı gelıyor oyle zannedıyorum
Afiyet olsun :) Gayet güzelKinoa'yı nasıl yapıyorsun Ev Kushu? Ya şöyle pilavmı gibi tane tane fotolar görüyorum, ben yaptıklarım hiç de öyle olmuyor.
ay arastırınca bır kac yerde yazdıgını gordumya bi baksana...öyle yazılar dolaşıyor, aloe iyi ama bunu kimse bilmiyor diye ...anlamadım olayı
dogru vucudunu daha ıyı bılırsın tabıkı :)
tunaydın :) bızde durumlar ıyı gıdıyor
o borek mıydı o
:) afıyet olsunmalesef ama küçücük bi dilim
Yedim ama az yemiştim kesmedi, kiraz-badem-fıstık atıştırdım, balığı da yedim:)Bu saate kadar bişey yemedin mi? Varsa bir elma yesen?
ya ekmegı hıc canım ıstemedı dedın yaSelam kızlar, bugünü de ekmeksiz tamamladım ve hiç canım istemedi:)
-Sabah:3-4 kaşık melemen,azıcık peynir,2 zeytin
-öğlen: 1 tabak çorba(tarhana,içinde un var:/ bu kötü galiba..14 adet fıstık,bikaç kiraz,bir kayısı,bir gün kurusu,8 adet badem.
-akşam: balık,salata,humus
*bugünü de kaçamaksız tamamladım ama asıl mesele yarıniknik vaaar hem de bol hamurişli şimdi ben kadınların bana bakıp bakıp sinir olmalarını nasıl engelliycem anlamazlar da sanmıyorum, napıcam kızlar yaaa ben de hamurişi yapıcam birazdan piknik için
Kısır falan yesem, onla mı ikna etsem acaba???
Başardım mı dersin nisa:) ben tr ye gelince yiyeceğim ekşi mayalı ekmekleri hayal ediyorum hala:////ya ekmegı hıc canım ıstemedı dedın ya
nasıl mutlu oldum bılıyormusun
basardın :)
bundan sonrası senın ıcın cok daha kolay artık
salatalık domates kuruyemıs falan ye cok yemıs gıbı gorun
ben olsam oyle yapardım
aaa ne ekmegı bız oyle bırseyı bılmıyoruzBaşardım mı dersin nisa:) ben tr ye gelince yiyeceğim ekşi mayalı ekmekleri hayal ediyorum hala:////
Domates salatalık olursa doldururum tabağımı,iyi fikir
Selam kizlar bugunku menumu yazayim Sabah bol domates biber cay
Oglen sade turk kahvesi 1 yesil elma
Ara sade soguk kahve
Aksam tavuklu peynirli zeytinli misirli salata
Gece de bi turk kahvesi ve soda icerim :)
Dunku menuyle ayni oldu biraz
Su cok az ictim bugun icim almadi
benımde dıkkatımı cektı :)Çok merak ettim o yüzden yanlış anlama ama sorucam, özel bir durumun mu var neden bu kadar az yiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?