Hep birlikte sağlıklı yaşama

Ya şimdi moda oldu, internette aloe vera 0 grubu insanları zehirliyor diye bişey dolaşıyor...ne alaka ya?
yapma ya
yoktur oyle bırsey dımı
sahsen 0 rh - kan grubum bana ıyı gelıyor oyle zannedıyorum

İstanbul da olursam ben de gelirim Benim lokasyon olayları biraz karışık. Bir oradıyım, bir burada...daha çok burda
ay ne guzel olurdu
hıc bellı olmaz bu ısler bı bakarsın bır kahve molası ayarlamısız hep bırlıkte kahve ıcıp sohbet edıyoruz olur olur yanı :)

Afiyet olsun :) Gayet güzel Kinoa'yı nasıl yapıyorsun Ev Kushu? Ya şöyle pilavmı gibi tane tane fotolar görüyorum, ben yaptıklarım hiç de öyle olmuyor.

pilav gibi 1e2 yapın diyorlar ama 1e1 ölçüyle yapıyorum ben, suyunu çektikten sonra önce pişmemiş gibi geliyor ama tencerede bırakıp demlendirip soğutunca hem lapa gibi olmuyor hem de sert kalmıyor
balığın yanına soğan, nane, dereotu ve limonla karıştırıp koyuyorum
bazen kısır gibi domatesli yapıyorum
bazen de sade yiyorum
hatta sade hazırlayıp buzluğa atıp lazım olunca çıkartıp kullananlar da varmış ama ben buzluğa atmayı denemedim hiç
hatta irmik helvası gibi tatlı pişireni bile gördüm

ya bi baksana...öyle yazılar dolaşıyor, aloe iyi ama bunu kimse bilmiyor diye ...anlamadım olayı
ay arastırınca bır kac yerde yazdıgını gordum
hıc ıcmedım ama moraran yerlerıme surdum yarama surdum ondan bırsey olmamıstır ınsallah ya

Selam kızlar, bugünü de ekmeksiz tamamladım ve hiç canım istemedi:)
-Sabah:3-4 kaşık melemen,azıcık peynir,2 zeytin
-öğlen: 1 tabak çorba(tarhana,içinde un var:/ bu kötü galiba..14 adet fıstık,bikaç kiraz,bir kayısı,bir gün kurusu,8 adet badem.
-akşam: balık,salata,humus
*bugünü de kaçamaksız tamamladım ama asıl mesele yarıniknik vaaar hem de bol hamurişli şimdi ben kadınların bana bakıp bakıp sinir olmalarını nasıl engelliycem anlamazlar da sanmıyorum, napıcam kızlar yaaa ben de hamurişi yapıcam birazdan piknik için
Kısır falan yesem, onla mı ikna etsem acaba???

ya ekmegı hıc canım ıstemedı dedın ya
nasıl mutlu oldum bılıyormusun
basardın :)
bundan sonrası senın ıcın cok daha kolay artık
salatalık domates kuruyemıs falan ye cok yemıs gıbı gorun
ben olsam oyle yapardım

Başardım mı dersin nisa:) ben tr ye gelince yiyeceğim ekşi mayalı ekmekleri hayal ediyorum hala:////
Domates salatalık olursa doldururum tabağımı,iyi fikir

Başardım mı dersin nisa:) ben tr ye gelince yiyeceğim ekşi mayalı ekmekleri hayal ediyorum hala:////
Domates salatalık olursa doldururum tabağımı,iyi fikir
aaa ne ekmegı bız oyle bırseyı bılmıyoruz
onun yerıne 2 tabak fazla yemek ye 2 dılım ekmek yerıne daha buyuk kar olur :)

kısır falan varsa salata mutlaka yaparlar
1 tabak salata 3 yemek kasıgı kısır bıraz tursu bol ayran yıyebılırsın cok da fazla kısıtlama kendını hıc
ortama ayak da uydurmak gerek sonucta mecburen :)

Selam kizlar bugunku menumu yazayim Sabah bol domates biber cay
Oglen sade turk kahvesi 1 yesil elma
Ara sade soguk kahve
Aksam tavuklu peynirli zeytinli misirli salata
Gece de bi turk kahvesi ve soda icerim :)
Dunku menuyle ayni oldu biraz
Su cok az ictim bugun icim almadi

Çok merak ettim o yüzden yanlış anlama ama sorucam, özel bir durumun mu var neden bu kadar az yiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…