Hep birlikte sağlıklı yaşama

Kızlar, sabah canım istemedi kahvaltıda pek bişey yemedim, şimdi ufak ufak ondan bundan yiyorum:/ bizde de balık var akşam için ama 1 saat var daha:/// ne yapsam da cozutmasam:d

Kızlar, sabah canım istemedi kahvaltıda pek bişey yemedim, şimdi ufak ufak ondan bundan yiyorum:/ bizde de balık var akşam için ama 1 saat var daha:/// ne yapsam da cozutmasam:d

eyvah :) 1 saat oyalan bence su ıc mesela mıdenı kandırmak ıcın
Sabahlari 1 bardak oyle iceyim o zaman
aynen canım ıc bı dene bakalım ınsallah faydasını gorursun :)

aha ekmeklı ve tuzlu ıse ac kaldım demektır

yaaaa bana ıstanbulda burda balıgı yıyeceksın dıye bır adres bır ısım verın dırek kızlar kaydedıcem

İstanbula gelince seni balık yemeğe götürürüm diyettteyiz deme bana lütfen

İstanbul da olursam ben de gelirim Benim lokasyon olayları biraz karışık. Bir oradıyım, bir burada...daha çok burda

Öğle yemeğinde 2 dilim hellim peyniriyle yağsız limonlu salata ve 3 kaşık kinoa yedim yanında da limonlu soda oooohhh

Biraz evvel de şekersiz ve sütsüz filtre kahvenin yanında 2 tane günkurusu kayısı ile yarım ceviz hüplettim ihihihih

Akşama da yine domates soslu ızgara sebze yanında yoğurt

Afiyet olsun :) Gayet güzel Kinoa'yı nasıl yapıyorsun Ev Kushu? Ya şöyle pilavmı gibi tane tane fotolar görüyorum, ben yaptıklarım hiç de öyle olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…