ahhaaaa ıtıraflar :)bugun topige ihanet ettim ve diyetimin dısima ciktimm
Diyet öncesi abartmadan ben de çok dikkatliydim özeliklr şeker ve bazen ekmek konusunda..hamilelik öncesinde de uzun yıllar 34 bedendim,hep korudum kendimi ama hamilelik ve lohusalık hezeyan oldu işte:/
Enginar çok güzel bi sebze yaaa
Sen bilirsin hem gözünü hem karnına hem gönlünü doyurmanın bir yolunubaksana maşallah her alanda çok zevkli, marifetlisin
ekstra 2 dolma ve 2 dilim aglayan pasta ve uzgunumm kizlar kendime olan inancimi yitirdim
ya ben bu topigi cok.sevdim hepiniz sanki benimm gercekten tanimak istedigim insanlarmissiniz gibi geliyor samimoyet buluyorumm burada ve en cokta ihtiyacimm olan seyeahhaaaa ıtıraflar :)
cok tesekkur ederım benım samımıyetıme ınanmanız benı cok mutlu edıyor kızlar
bugun ne yalan soyleyeyım mutsuz gergın ve kotu bır gun gecırdım
sız boyle yazıyorsunuz ya sevınıyorum mahcup oluyorum utanıyorum cok degısık
ınsan olarak yanlıslarım hatalarım tabıkı var bunların dısında bırıne bı faydam olabılıyorsa bu benı ınanılmaz mutlu edıyor . aslında gercekden sızler benı oyle goruyorsunuz :) cok tesekkur ederım
hamılelık ve dogum gercekden tum dengeyı bozuyor oyle boyle degıl :)
oy oy oyafıyet olsun
bak ya ! bugun boyle oldu dıye nıye ınancını yıtırıyorsun askolsun sana
lutfen boyle dusunme
yarın guzel dıyete uygun bır kahvaltıyla toparlarsın :)
Olmaz prensesekstra 2 dolma ve 2 dilim aglayan pasta ve uzgunumm kizlar kendime olan inancimi yitirdim
ama o aglayan pastayi yedim ya bana hic haz vermedi hatta yediktem sonra midem cok bulandiOlmaz prensesumudunu yitiremezsin arada yenilip düştüğün olur gayet normal. Dün sen değil miydin şeftali yedim şekerli geldi diyen. Bak ben de pazar günü dayanamayıp ekmeğe gömüldüm resmen,burdan fırçamı yedim, 3 gündür yemiyorum da canım da çekmiyor. Olacak bu iş,lütfen kendine olan inancına kadar vardırma olayı
Yaaa nisa herkesin hatası,yanlışı,yaşadığı bir sürü olumsuz deneyimi vardır. Ben de bu aralar hayatımın en zor döneminden geçiyorum mesela, burası gerçekten bana da iyi geliyor. Allah hepimizin kalbini ferahlatsın, bedenini de hafifletsin,zindeleştirsinahhaaaa ıtıraflar :)
cok tesekkur ederım benım samımıyetıme ınanmanız benı cok mutlu edıyor kızlar
bugun ne yalan soyleyeyım mutsuz gergın ve kotu bır gun gecırdım
sız boyle yazıyorsunuz ya sevınıyorum mahcup oluyorum utanıyorum cok degısık
ınsan olarak yanlıslarım hatalarım tabıkı var bunların dısında bırıne bı faydam olabılıyorsa bu benı ınanılmaz mutlu edıyor . aslında gercekden sızler benı oyle goruyorsunuz :) cok tesekkur ederım
hamılelık ve dogum gercekden tum dengeyı bozuyor oyle boyle degıl :)
oy oy oyafıyet olsun
bak ya ! bugun boyle oldu dıye nıye ınancını yıtırıyorsun askolsun sana
lutfen boyle dusunme
yarın guzel dıyete uygun bır kahvaltıyla toparlarsın :)
Bak gördün mü, duygusal açlıktandır o zaman senin diyete ihanetin:/ sen onu çöz, bi daha yapmazsın:) hatta getir buraya birlikte çözelimama o aglayan pastayi yedim ya bana hic haz vermedi hatta yediktem sonra midem cok bulandi
aminnnnnnnmm insallahhhhYaaa nisa herkesin hatası,yanlışı,yaşadığı bir sürü olumsuz deneyimi vardır. Ben de bu aralar hayatımın en zor döneminden geçiyorum mesela, burası gerçekten bana da iyi geliyor. Allah hepimizin kalbini ferahlatsın, bedenini de hafifletsin,zindeleştirsin
insallah ama yarin tarti fazla gosterecek yaa bu sabahh tarti fazla gosterecek birde o varBak gördün mü, duygusal açlıktandır o zaman senin diyete ihanetin:/ sen onu çöz, bi daha yapmazsın:) hatta getir buraya birlikte çözelim
ya ben bu topigi cok.sevdim hepiniz sanki benimm gercekten tanimak istedigim insanlarmissiniz gibi geliyor samimoyet buluyorumm burada ve en cokta ihtiyacimm olan seye
Olmaz prensesumudunu yitiremezsin arada yenilip düştüğün olur gayet normal. Dün sen değil miydin şeftali yedim şekerli geldi diyen. Bak ben de pazar günü dayanamayıp ekmeğe gömüldüm resmen,burdan fırçamı yedim, 3 gündür yemiyorum da canım da çekmiyor. Olacak bu iş,lütfen kendine olan inancına kadar vardırma olayı
Yaaa nisa herkesin hatası,yanlışı,yaşadığı bir sürü olumsuz deneyimi vardır. Ben de bu aralar hayatımın en zor döneminden geçiyorum mesela, burası gerçekten bana da iyi geliyor. Allah hepimizin kalbini ferahlatsın, bedenini de hafifletsin,zindeleştirsin
insallah ama yarin tarti fazla gosterecek yaa bu sabahh tarti fazla gosterecek birde o var
Ben daha once boyle yiyerek 46 kiloya kadar dusmustum her vucut icin farkli sanirimAma ihtiyaç duyulandan az kalori tüketince de vücut kendini korumaya alıyor ve kilo vermek daha güçleşiyor diye biliyorum..öyle de kötü değil mi shaman:/
Kızlar, boncuğum uyudu. Benim birsürü iş var. Yarın en büyük diyet ihanetiyle burda olucam
Herkese iyi geceler
Ben daha once boyle yiyerek 46 kiloya kadar dusmustum her vucut icin farkli sanirim
nasil.yiyerek.ben.o.mesaji okumadimBen daha once boyle yiyerek 46 kiloya kadar dusmustum her vucut icin farkli sanirim
ıyı gecelerİyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?