Hep birlikte sağlıklı yaşama

bugun topige ihanet ettim ve diyetimin dısima ciktimm
ahhaaaa ıtıraflar :)

cok tesekkur ederım benım samımıyetıme ınanmanız benı cok mutlu edıyor kızlar
bugun ne yalan soyleyeyım mutsuz gergın ve kotu bır gun gecırdım
sız boyle yazıyorsunuz ya sevınıyorum mahcup oluyorum utanıyorum cok degısık
ınsan olarak yanlıslarım hatalarım tabıkı var bunların dısında bırıne bı faydam olabılıyorsa bu benı ınanılmaz mutlu edıyor . aslında gercekden sızler benı oyle goruyorsunuz :) cok tesekkur ederım

hamılelık ve dogum gercekden tum dengeyı bozuyor oyle boyle degıl :)

ekstra 2 dolma ve 2 dilim aglayan pasta ve uzgunumm kizlar kendime olan inancimi yitirdim

oy oy oy afıyet olsun
bak ya ! bugun boyle oldu dıye nıye ınancını yıtırıyorsun askolsun sana
lutfen boyle dusunme
yarın guzel dıyete uygun bır kahvaltıyla toparlarsın :)

ya ben bu topigi cok.sevdim hepiniz sanki benimm gercekten tanimak istedigim insanlarmissiniz gibi geliyor samimoyet buluyorumm burada ve en cokta ihtiyacimm olan seye

ekstra 2 dolma ve 2 dilim aglayan pasta ve uzgunumm kizlar kendime olan inancimi yitirdim
Olmaz prenses umudunu yitiremezsin arada yenilip düştüğün olur gayet normal. Dün sen değil miydin şeftali yedim şekerli geldi diyen. Bak ben de pazar günü dayanamayıp ekmeğe gömüldüm resmen,burdan fırçamı yedim, 3 gündür yemiyorum da canım da çekmiyor. Olacak bu iş,lütfen kendine olan inancına kadar vardırma olayı

ama o aglayan pastayi yedim ya bana hic haz vermedi hatta yediktem sonra midem cok bulandi

Yaaa nisa herkesin hatası,yanlışı,yaşadığı bir sürü olumsuz deneyimi vardır. Ben de bu aralar hayatımın en zor döneminden geçiyorum mesela, burası gerçekten bana da iyi geliyor. Allah hepimizin kalbini ferahlatsın, bedenini de hafifletsin,zindeleştirsin

aminnnnnnnmm insallahhhh

ya ben bu topigi cok.sevdim hepiniz sanki benimm gercekten tanimak istedigim insanlarmissiniz gibi geliyor samimoyet buluyorumm burada ve en cokta ihtiyacimm olan seye

supersın !

N nscckts sende ilk haftalarda kacamak yaptin mi

hıc yapmadım canım
kızıma ballı ekmek hazırlarken elıme bulasan balı bıle yalamadım yıkadım
tadını unutmam lazım cunku tek yolu bu

aminn ...

insallah ama yarin tarti fazla gosterecek yaa bu sabahh tarti fazla gosterecek birde o var

bence salıdan salıya tartıl derım canım
haftada en fazla 2 kere tartıl bı pazartesı bır salı tartıl derım

Kızlar, boncuğum uyudu. Benim birsürü iş var. Yarın en büyük diyet ihanetiyle burda olucam
Herkese iyi geceler

ıyı geceler canım :)

Ben daha once boyle yiyerek 46 kiloya kadar dusmustum her vucut icin farkli sanirim

pekı hıc doktora kontrole kan tahlılıne falan gıttın mı
bana doktor asla az yeme ac kalma dedı vucut korumaya alır kasdan verırsın kıloyu yagdan vermek ıcın herseyden yemen gerek az yememen gerek demıstı

hangısı dogru soyluyor bende bılmıyorum deneme yanılma yapıyorlar resmen ustumuzde

herkese gunaydin kizlar. aksam menumde yumurtali yesil fasulye peynir zeyti domates ve salatalik vardi. eve bi geldim ki misafir var kayinvaldem de bildiginiz döktürmüs hamur kizarmasi kek pogaca ne varsa yapmis misafirde gelirken yas pasta almasin miii tabi ki de ben yemedim onlardannn. sonra esikin kuzenine gittik orda ne gelsin önume dondurma ben ne yaptimmm tabiki yemedimmm. e sonraaa. arkadaslarla disari ciktik okey oynamaya cafe ye gittik biseyler icmeden olmaz tabi onlar limonata icti bendeee maden suyuyu. cok mutluyum kizlar kazasiz belasiz bi aksam atlattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…