Hep birlikte sağlıklı yaşama

Maşallah iyi yapmışsın

Kan tahlili yaptirdim yakin zamanda aslinda birkac ay once ama degerlerim normal cikmisti

Ya benim kahvaltıda sorun yok ama akşamüstünden itibaren kıpırdanmalar başlıyor kendimi tutuyorum bazen bazen de böle tutamayıp kaçamağın dik alasını yapıyorum
Saat 5 den sonra öyle bi açlık hissiyle boğuşmaya başlıyorum ki anlatamam kendimi oyalayacak bişeyler buluyorum kahve yeşil çay türü şeyler içiyorum bi bakıyorum geçmiş gitmiş:)

Tarif için çok sağol canım

O zaman yarım bardak kinoayı 1 bardak kaynar su ile pişireyim di mi? ve dediğin gibi pişmemiş gibi dursa da su eklemeden demleyeyim.

pişirmeden suda bekletin, acılığını falan alsın diyorlar ama ben onu da hiç yapmıyorum.

Yok yaa, o plastik kaplar poşetler çok zararlı, bence de buzluk olayına girme, yalnız irmik helvası fikrine koptum olurmu öyle şey ya

Seni ayakta alkışlıyorum Semiha

prensesinannesi @fitundgesund okuyun bunu Örnek teşkil etsin.

prensesinannesi sen bizden uzakta kaldığın için böyle oldu bence...sakın koyvermek yok! Kaldığın yerden devam. Evden çıkmasan bile biraz hareket mutlaka yap. Bu arada salı günkü tartı fotunu hala istiyorum. Kayıtlarda olması lazım, ok?

Fitsyyyyy dikkat et. Piknik de mutlaka sana uygun şeyler olacaktır. Bir anlık uyduruk zevkler için 1 hafta geriye atma..

Günaydınnn

Ben de dün gece çikileta hüplettim

Ama görüyorum ki yalnız değilim

Hadi kızlar beni de bir güzel azarlayın da kendime geleyim
Sen de mi Brütüs?!! Ne müthiş menülerin vardı senin, hiç beklemezdim senden.

Beni bir daha hayal kırıklığına uğratma

Başka bi diyet konusunda tatsızlık yaşamışlar üzüldüm ordaki konuşmalara

Günaydın akşam menümü yazayım unutmadan 1 büyük tabak salata 1 porsiyon tavuk göğsü (mangalda) ayran güzel gidiyo çok şükür

Çok güzel Lady!! Kaçamak yapanlar bunu da okuyun
Saat 5 den sonra öyle bi açlık hissiyle boğuşmaya başlıyorum ki anlatamam kendimi oyalayacak bişeyler buluyorum kahve yeşil çay türü şeyler içiyorum bi bakıyorum geçmiş gitmiş:)
İşte tüm olay bu!
ban yedi canım sanırım bir gün falan olmayacak
pek bilgim yok gerçi o konularda Samsonn biliyordur süresini belki

Daha önce ne kadar ban aldığına göre değişiyor süre. Sanmam ki Nisa çok ban alan, millet ile polemiğe giren bir tip olsun. Bence de 1 en fazla 2 güne geri döner.

Makaron da cezalı yine.

Kızlaaaaar bizi okuyorsunuz di mi? _Makaron_ N nscckts Moral bozmak yok. Sağlıklı yemeye devam. Döndüğünüzde burda bekliyor olacağız. Sizi seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…