• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep böyle kalmak istemiyorum ki ben...

oburdebby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
205
2
26
İstanbul
Haddinden fazla kilolu genç kızın biriyim işte ben.. Yüzümün güzelliği beş para etmiyor bu basenler göbek olunca. 70 kiloyu geçkinim kısacıkta boyum var.Bu yaşımda yaşama sevincim kalmadı arkadaşlarım, ablalarım..
Kimse bana yardımcı olmuyor. anneme söylememe rağmen pastalar çörekler yapıp duruyor. arkadaşlarım bana inat ip incecik olmayan göbekleri içinm diyet yapıyor..

Çaresizim sanırım. yapamıyoruum. kötüyüm... üzgünüm

Haddinden fazla kilolu genç kızın biriyim işte ben.. Yüzümün güzelliği beş para etmiyor bu basenler göbek olunca. 70 kiloyu geçkinim kısacıkta boyum var.Bu yaşımda yaşama sevincim kalmadı arkadaşlarım, ablalarım..
Kimse bana yardımcı olmuyor. anneme söylememe rağmen pastalar çörekler yapıp duruyor. arkadaşlarım bana inat ip incecik olmayan göbekleri içinm diyet yapıyor..

Çaresizim sanırım. yapamıyoruum. kötüyüm... üzgünüm

yap canım kendin için yap henüz geç olmamışken yap 100 leri görmeden yap yap ki bidaha tekrarı olmayan günlerini dolu dolu yaşa şuramm çıktı buram taştı diye vah vah edilecek günler değil bak yaza az kaldı hemde çokk azz çok ta kilon yok başarırsın etrafımızdaki koşullar bizim avuntumuz kendimşiz isteğinde bal baklava olsa bakmayız emin ol .salatalık ye marul ye canın sıkıldıkça lahana yı doğra boll ekşile az yağla yerken doycan zaten emin oll

Back