- Konu Sahibi mutluluk06
-
kendisini kötü hissediyo derken birlikte olurken bebeğe zarar mı veriyom gibisinden dedim
biraz eski konularına göz attımda arkadaşım, senin evliliğinde tek sorunun cinsellik olduğuna eminmisin sen?
bence en istekli olduğunu belirtme bakalım kendisi nasıl ne kaadar sürede gelicek yanına
gebelikten dolayı sen hassassın biraz bence canım, oluruna bırak biraz hamileliğinin tadını çıkar.
bırakın oluruna bırakmayı kafayı yicem,etrafta bir bayan görünce acaba ona karsı bişey hissetdimi acaba bakıyomu kafayı sıyırıcam
eşin seni seviyor seninle evlendi boşver bunları, bebeğine zarar veriyorsun.
tek sorun değil ama en büyük sorun gibime geliyor,cunku diğerleri bu yuzden oluyomuş gibime geliyor
kafana takma arkadasım hamılelıkte cok normal bende suanda hamıleyım ve gercekten bızımde cınsel ılıskımız tamamen bıtmıs durumda.ama ınanıyorum kı dogumdan sonra normal seyrıne doner.zaten karnın ıyıce buyunce sen de ıstemezsın merak etme
yanılıyorsunuz arkadaşım. tarafları mutlu eden, sıkıntıların çatışmaların olmadığı bir ortamda cinsellik kendiliğinden iyi arzulu tutkulu yaşanır. arada bazen stresle uzaklaşmalar olsa da yine de tutkulu beraberlikler devam eder bunlar çözülünce. sizin birkaç konunuza baktım, çok sıkıntı yaşamışsınız ve belki çoğunun da duygusal yanını hala taşıyorsunuz hem siz hem eşiniz. sorunları çözemesek de işin duygusal kısmı atlatılmazsa zamanla bunlar daha da büyür ve uzaklaşmaya yol açar. odaklanmanız gereken cinsellikten ziyade bunlar.
kayınvalidemlerle altlı ustlu oturuyoruz,ben hiç eve alışamadım,nişan dönemimiz berbattı birbirimizi yedik,aileler anlaşamadı,1 hafta beraber olamadık ben korktum sonra eşim başarısız oldu 1 ay böyle oldu,herşeye karısır kayınvalidemler,üstüne üstelik ben depresyona girdim ilaç kullandım 20 kilo aldım,şimdi beni görenler tanımıyo,yani bunları yasadım ama yinede bunlardan olmayabiliridiye düşünüyorum
bizler mekanik değiliz. kavga gürültü yaşansın, her gün sıkıntılarla dolup taşın ama gece olunca hepsini unutalım çılgınca sevişelim. böyle birşey mümkün mü? erkekler de kadınlar gibi duygusaldır sadece belli etmezler göstermezler. bu yüzden onların da cinselliğe olan bakışı ilişkilerde yaşadıkları şeylerin sonucudur. duruma böyle bakın. geçmişteki denemeler vs onlar geçmiş artık o konuda birşey yapılamaz. şimdiki durumlara bakın. depresyon, kilo, ev durumu, kayınvalidenizle ilgili sıkıntılar bunları eşinize yansıtıyor olma tarzınız. söylemeseniz bile eğer içerliyorsanız eşiniz hisseder bunu. sezgisel anlamda dile getiremesede hisseder. bu yüzden ilgisizleşmiş de olabilir. bunları halletmeye çalışın önce. taşınma durumunuz var mı bilmiyorum ama psikolojik olarak sizi yıpratıyorsa başka eve geçin. kilo için doğum sonrasını bekleyin sonra birşeyler yapın. bu şekilde üzerinde düşünüp bazı adımlar atarak daha sevgi dolu bir ilişkiye ulaştıkça cinsellik de daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?