- 27 Haziran 2022
- 809
- 1.566
- 43
Kızlar resmi olarak boşanalı 3 ay oluyor. Zaten öncesinde çoktan bitmiş berbat bir evliliğim vardı. Çocuk yok zaten.Konularımı hatırlayanlar vardır belki. Ben çok kötü dönemler atlattım boşanana kadar ama çok şükur terapiyle,kendime edindigim yeni hobilerle hayatima yeniden odaklandım. Yani benim için her şey yolunda ailemden ayrı bir sehirde tek başıma yaşıyorum. Ben çevremdeki bazı insanların tepkilerinden rahatsızım eskiden beri bakımlıyım boşanma sürecim hariç(geçen sene bahar zamanları) giyimime,kendime dikkat ederim. Ama boşandiktan sonra iş arkadaslarımın birinden niye süsleniyosun ki hadi digerleri bekar da süsleniyor/ alışveriş yaptigimda yeni kıyafetler niye alıyosun ki eskilerini giy işte minvalinde şeyler söyledi çok üzüldüm. Belki kotü niyetli değildi ama kırıldım cevap da veremedim. Geçenlerde de komşum annen gelip seninle yaşasın niye teksin dedi. Benim ayrı bir hayatim oldugunu annemin de arada gelip kaldigini biliyor. Dün yine tekrar aynı şeyi söyledi bence annen gelsin seninle yaşasın sen mi istemiyosun ki diye ısrarla sordu. Rahatsız oldugumu belli ettim. Ve birkaç densizce laf daha etti..
Boşandiktan sonra herkes böyle hayatıma karışma hakkı mı bulacak acaba böyle mi oluyor? Bugun cok mutsuz bi gün gecirdim malesef komşum yüzünden. Sakin bir hayat süren biriyim bu arada kimseye bir rahatsızlığim vs yok
Boşandiktan sonra herkes böyle hayatıma karışma hakkı mı bulacak acaba böyle mi oluyor? Bugun cok mutsuz bi gün gecirdim malesef komşum yüzünden. Sakin bir hayat süren biriyim bu arada kimseye bir rahatsızlığim vs yok