- 27 Haziran 2022
- 809
- 1.566
- 43
Teşekkür ederimmSusma bebişim. Boşandın diye dünyaya küsecek değilsin. Mutluluğun daim olsun. Cevabını ver, için de rahat olsun. Sustur şu densizleri.Güzellikler seni bulsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimmSusma bebişim. Boşandın diye dünyaya küsecek değilsin. Mutluluğun daim olsun. Cevabını ver, için de rahat olsun. Sustur şu densizleri.Güzellikler seni bulsun.
Hayatına neden karıştırıyorsunuz ki. Gayet normal insanı şeyler yaptıklarımız. Bir insan karışma hadsizligini bir kez bulur ikincisi sizin izin vermeniz.Kızlar resmi olarak boşanalı 3 ay oluyor. Zaten öncesinde çoktan bitmiş berbat bir evliliğim vardı. Çocuk yok zaten.Konularımı hatırlayanlar vardır belki. Ben çok kötü dönemler atlattım boşanana kadar ama çok şükur terapiyle,kendime edindigim yeni hobilerle hayatima yeniden odaklandım. Yani benim için her şey yolunda ailemden ayrı bir sehirde tek başıma yaşıyorum. Ben çevremdeki bazı insanların tepkilerinden rahatsızım eskiden beri bakımlıyım boşanma sürecim hariç(geçen sene bahar zamanları) giyimime,kendime dikkat ederim. Ama boşandiktan sonra iş arkadaslarımın birinden niye süsleniyosun ki hadi digerleri bekar da süsleniyor/ alışveriş yaptigimda yeni kıyafetler niye alıyosun ki eskilerini giy işte minvalinde şeyler söyledi çok üzüldüm. Belki kotü niyetli değildi ama kırıldım cevap da veremedim. Geçenlerde de komşum annen gelip seninle yaşasın niye teksin dedi. Benim ayrı bir hayatim oldugunu annemin de arada gelip kaldigini biliyor. Dün yine tekrar aynı şeyi söyledi bence annen gelsin seninle yaşasın sen mi istemiyosun ki diye ısrarla sordu. Rahatsız oldugumu belli ettim. Ve birkaç densizce laf daha etti..
Boşandiktan sonra herkes böyle hayatıma karışma hakkı mı bulacak acaba böyle mi oluyor? Bugun cok mutsuz bi gün gecirdim malesef komşum yüzünden. Sakin bir hayat süren biriyim bu arada kimseye bir rahatsızlığim vs yok
Ay gerizekalılar. Verin cevaplarini kapasinlar agizlarını. Niye ben tek yasayamiyor muyum deyin. sizin ne olacaginiz belli mi deyin. Miyafet alma derse sanane deyin. O derken utanmiyor siz azarlarken mi utanaaksiniz. Azarlayin gecin. Bir evlendok diye omur boyu musuz mu oturayim sene olmus kac hala cahil cahil konusuyorsun deyin deyin de deyin yaniKızlar resmi olarak boşanalı 3 ay oluyor. Zaten öncesinde çoktan bitmiş berbat bir evliliğim vardı. Çocuk yok zaten.Konularımı hatırlayanlar vardır belki. Ben çok kötü dönemler atlattım boşanana kadar ama çok şükur terapiyle,kendime edindigim yeni hobilerle hayatima yeniden odaklandım. Yani benim için her şey yolunda ailemden ayrı bir sehirde tek başıma yaşıyorum. Ben çevremdeki bazı insanların tepkilerinden rahatsızım eskiden beri bakımlıyım boşanma sürecim hariç(geçen sene bahar zamanları) giyimime,kendime dikkat ederim. Ama boşandiktan sonra iş arkadaslarımın birinden niye süsleniyosun ki hadi digerleri bekar da süsleniyor/ alışveriş yaptigimda yeni kıyafetler niye alıyosun ki eskilerini giy işte minvalinde şeyler söyledi çok üzüldüm. Belki kotü niyetli değildi ama kırıldım cevap da veremedim. Geçenlerde de komşum annen gelip seninle yaşasın niye teksin dedi. Benim ayrı bir hayatim oldugunu annemin de arada gelip kaldigini biliyor. Dün yine tekrar aynı şeyi söyledi bence annen gelsin seninle yaşasın sen mi istemiyosun ki diye ısrarla sordu. Rahatsız oldugumu belli ettim. Ve birkaç densizce laf daha etti..
Boşandiktan sonra herkes böyle hayatıma karışma hakkı mı bulacak acaba böyle mi oluyor? Bugun cok mutsuz bi gün gecirdim malesef komşum yüzünden. Sakin bir hayat süren biriyim bu arada kimseye bir rahatsızlığim vs yok
O kadar terapı almışınız. Bunlarınnonrmdız oldunu bılıodunuz. Kaç seans gıttınız.?Kızlar resmi olarak boşanalı 3 ay oluyor. Zaten öncesinde çoktan bitmiş berbat bir evliliğim vardı. Çocuk yok zaten.Konularımı hatırlayanlar vardır belki. Ben çok kötü dönemler atlattım boşanana kadar ama çok şükur terapiyle,kendime edindigim yeni hobilerle hayatima yeniden odaklandım. Yani benim için her şey yolunda ailemden ayrı bir sehirde tek başıma yaşıyorum. Ben çevremdeki bazı insanların tepkilerinden rahatsızım eskiden beri bakımlıyım boşanma sürecim hariç(geçen sene bahar zamanları) giyimime,kendime dikkat ederim. Ama boşandiktan sonra iş arkadaslarımın birinden niye süsleniyosun ki hadi digerleri bekar da süsleniyor/ alışveriş yaptigimda yeni kıyafetler niye alıyosun ki eskilerini giy işte minvalinde şeyler söyledi çok üzüldüm. Belki kotü niyetli değildi ama kırıldım cevap da veremedim. Geçenlerde de komşum annen gelip seninle yaşasın niye teksin dedi. Benim ayrı bir hayatim oldugunu annemin de arada gelip kaldigini biliyor. Dün yine tekrar aynı şeyi söyledi bence annen gelsin seninle yaşasın sen mi istemiyosun ki diye ısrarla sordu. Rahatsız oldugumu belli ettim. Ve birkaç densizce laf daha etti..
Cnm öncelikle berbat bi evliliğe kendini hapsetmediğin için seni tebrik ederim. Emin ol senin gibi boşanıp kendi ayakları üstünde durmayı isteyen çok kişi var. Şuan senin yapacağın şey kimseyi dinlememek ve hayatına bakmak. Bilirim bazen bu zor olabilşyor anlıyorum seni ama şöyle düşün insanların hep bir eleştirisi olacak buna değilse başka şeyi yine eleştirecek. Eski eşinden çocuğunun olmaması büyük avantajın olsaydı seni daha zor eleştiriler devamındada pek tabii daha zor bi hayat bekliyor olacaktı. Anın tadını çıkar kimseyide dinlemeKızlar resmi olarak boşanalı 3 ay oluyor. Zaten öncesinde çoktan bitmiş berbat bir evliliğim vardı. Çocuk yok zaten.Konularımı hatırlayanlar vardır belki. Ben çok kötü dönemler atlattım boşanana kadar ama çok şükur terapiyle,kendime edindigim yeni hobilerle hayatima yeniden odaklandım. Yani benim için her şey yolunda ailemden ayrı bir sehirde tek başıma yaşıyorum. Ben çevremdeki bazı insanların tepkilerinden rahatsızım eskiden beri bakımlıyım boşanma sürecim hariç(geçen sene bahar zamanları) giyimime,kendime dikkat ederim. Ama boşandiktan sonra iş arkadaslarımın birinden niye süsleniyosun ki hadi digerleri bekar da süsleniyor/ alışveriş yaptigimda yeni kıyafetler niye alıyosun ki eskilerini giy işte minvalinde şeyler söyledi çok üzüldüm. Belki kotü niyetli değildi ama kırıldım cevap da veremedim. Geçenlerde de komşum annen gelip seninle yaşasın niye teksin dedi. Benim ayrı bir hayatim oldugunu annemin de arada gelip kaldigini biliyor. Dün yine tekrar aynı şeyi söyledi bence annen gelsin seninle yaşasın sen mi istemiyosun ki diye ısrarla sordu. Rahatsız oldugumu belli ettim. Ve birkaç densizce laf daha etti..
Siz demekki çok yumuşak bı insansınız. Karakterinizi değiştirmeyin yine yumuşak insan olun ama haddini aşan yerde de muhakkak cevap verin. Siz kötülük olmasın diyosunuz da insanlar asıl kötü siz kendi sınırınızı, alanınızı koruyosunuz. Ve siz bosandiniz diye değil insanimiz böyle evlenmeseydiniz de neden evlenmedin, sonra çocuk, sonra ev, sonra araba, sonra bı çocuk daha vs vs sorular bitmez sınır çizin, kavga etmeden bu şekilde konuşmadan rahatsiz oluyorum diyinKızlar resmi olarak boşanalı 3 ay oluyor. Zaten öncesinde çoktan bitmiş berbat bir evliliğim vardı. Çocuk yok zaten.Konularımı hatırlayanlar vardır belki. Ben çok kötü dönemler atlattım boşanana kadar ama çok şükur terapiyle,kendime edindigim yeni hobilerle hayatima yeniden odaklandım. Yani benim için her şey yolunda ailemden ayrı bir sehirde tek başıma yaşıyorum. Ben çevremdeki bazı insanların tepkilerinden rahatsızım eskiden beri bakımlıyım boşanma sürecim hariç(geçen sene bahar zamanları) giyimime,kendime dikkat ederim. Ama boşandiktan sonra iş arkadaslarımın birinden niye süsleniyosun ki hadi digerleri bekar da süsleniyor/ alışveriş yaptigimda yeni kıyafetler niye alıyosun ki eskilerini giy işte minvalinde şeyler söyledi çok üzüldüm. Belki kotü niyetli değildi ama kırıldım cevap da veremedim. Geçenlerde de komşum annen gelip seninle yaşasın niye teksin dedi. Benim ayrı bir hayatim oldugunu annemin de arada gelip kaldigini biliyor. Dün yine tekrar aynı şeyi söyledi bence annen gelsin seninle yaşasın sen mi istemiyosun ki diye ısrarla sordu. Rahatsız oldugumu belli ettim. Ve birkaç densizce laf daha etti..
Merak ettimSöyleyip burada yaşayan tüm insanları etiketlemek istemem ama söylense de şaşırılmayacak bir yer öyle diyim![]()
Tabi bosandin ya mahvolman gerek, kendine bakmak, ayaklarının üstünde durmak ne haddine..Kızlar resmi olarak boşanalı 3 ay oluyor. Zaten öncesinde çoktan bitmiş berbat bir evliliğim vardı. Çocuk yok zaten.Konularımı hatırlayanlar vardır belki. Ben çok kötü dönemler atlattım boşanana kadar ama çok şükur terapiyle,kendime edindigim yeni hobilerle hayatima yeniden odaklandım. Yani benim için her şey yolunda ailemden ayrı bir sehirde tek başıma yaşıyorum. Ben çevremdeki bazı insanların tepkilerinden rahatsızım eskiden beri bakımlıyım boşanma sürecim hariç(geçen sene bahar zamanları) giyimime,kendime dikkat ederim. Ama boşandiktan sonra iş arkadaslarımın birinden niye süsleniyosun ki hadi digerleri bekar da süsleniyor/ alışveriş yaptigimda yeni kıyafetler niye alıyosun ki eskilerini giy işte minvalinde şeyler söyledi çok üzüldüm. Belki kotü niyetli değildi ama kırıldım cevap da veremedim. Geçenlerde de komşum annen gelip seninle yaşasın niye teksin dedi. Benim ayrı bir hayatim oldugunu annemin de arada gelip kaldigini biliyor. Dün yine tekrar aynı şeyi söyledi bence annen gelsin seninle yaşasın sen mi istemiyosun ki diye ısrarla sordu. Rahatsız oldugumu belli ettim. Ve birkaç densizce laf daha etti..
Ne yazdınız anlamadım. Taş duvar degilim tabi ki etkilendim söylenenlerden terapi almamla ne gibi bir ilgisi var terapiyi travmamı atlatmak için aldım çevremden gelecek her türlü tepkiye taş duvar olmayı sağlamıyorO kadar terapı almışınız. Bunlarınnonrmdız oldunu bılıodunuz. Kaç seans gıttınız.?
Bilmiyorlar ki ben neler yaşadım kaç gecem gündüzüm mahvoldu 1 senede,öyle toparlanıp yeniden bir ilişki yasamak icin bile kendime zaman verdiğimi. Bir kadının ilişkisiz, erkeksiz, kocasız da yaşayabilecegini anlatmak bile istemiyorum artık bazılarına..Maalesef toplumda öyle bir kesim var. Siz boşandığınız için tek başınıza ortalıkta tehlike arz ediyorsunuz,anneniz gelip sizinle yaşarsa kimsenin kocasına,sevgilisine musallat olmazsınız diye düşünüyor hadsizler.
Ne denir ki,herkes herkesi kendisi gibi sanmasa dünya çok güzel olacak.
Tabıkı saglamıyor ama baya bur etkılı oluyor.Ne yazdınız anlamadım. Taş duvar degilim tabi ki etkilendim söylenenlerden terapi almamla ne gibi bir ilgisi var terapiyi travmamı atlatmak için aldım çevremden gelecek her türlü tepkiye taş duvar olmayı sağlamıyor
Yani iyilestım dedınız ya o yüzden sordum kaç seans gıttınız ben 4 seans gittim. Acaba kaç seans daha gıtmelıyımNe yazdınız anlamadım. Taş duvar degilim tabi ki etkilendim söylenenlerden terapi almamla ne gibi bir ilgisi var terapiyi travmamı atlatmak için aldım çevremden gelecek her türlü tepkiye taş duvar olmayı sağlamıyor
Ben evliligimde de gidiyordum yaklaşık 6 7 ay kadar haftalık devam ettimYani iyilestım dedınız ya o yüzden sordum kaç seans gıttınız ben 4 seans gittim. Acaba kaç seans daha gıtmelıyım
Toplam kaç seans gıttınız. Bence herkesın gıtmesı gerek ama çok pahalandı malesefBen evliligimde de gidiyordum yaklaşık 6 7 ay kadar haftalık devam ettim4 seans çok kisa bir süre
Beni maddi olarak zorladı evet ama hepsine değer hayata karşı başka bir bakış açısı kazandırdı terapistim. Yaklaşık 25 30 seans gitmisimdir toplamdaToplam kaç seans gıttınız. Bence herkesın gıtmesı gerek ama çok pahalandı malesef