• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep böylemi?

Zxcncmcm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
161
20
13
30
Merhaba evliliği olanlara soruyorum hep kötü yorumlar. Çocuk yapma kaynananla mesafeni koy herşeye evet deme. Her çağırdıklarında gitme. Hep böyle söylüyorlar. Ben yeni evliyim gerçekten evlilik eşinin ailesi kötü mü böyle hep

Ama hep kötü yorumlr evli olanlar hep böyle diyor kaynanam gil yakınlar mesala anlatıyorum hergün ordayız falan diye yüz verme gitme çocuk hemen yapma falan
Kötü evliliği olanlar kötü yorumlarda bulunuyorlar bence.
Bir yandan da tecrübelerini dile getiriyorlar.

Ama hep kötü yorumlr evli olanlar hep böyle diyor kaynanam gil yakınlar mesala anlatıyorum hergün ordayız falan diye yüz verme gitme çocuk hemen yapma falan
Ama onlar öyle söyledi diye olmazki senin evliliğin nasıl kv vesayre onlarla olan ilişkine bağlı herkeste bi ön yargı vardır bu konuda ama en doğrusunu sen bilirsin çünkü senin ailen

Merhaba evliliği olanlara soruyorum hep kötü yorumlar. Çocuk yapma kaynananla mesafeni koy herşeye evet deme. Her çağırdıklarında gitme. Hep böyle söylüyorlar. Ben yeni evliyim gerçekten evlilik eşinin ailesi kötü mü böyle hep
İyi olanlarda çok. Ama burası format gereği derdi olanların dertlerini yazdığı bir platform olduğu için algı o yönde oluyor. Yoksa iyi örneklerde çok fazla. O nedenle buradaki yorumlar sizde önyargı oluşturmasın. Eşinizin ailesi sizi seviyor sayıyor ve ölçülü hareket ediyorsa mesafe koymaya da soğuk davranmaya da ilgisiz davranmaya da gerek yok. Hal böyle iken burada denilenleri yaparsanız bu sizi iyi yapmaz. Önemli olan herkesin üzerine düşeni bilmesi ve yapmasıdır.

Insanlara nasıl davranması gerektiğini biliyorsan sıkıntı olmaz ki mesafe sadece eş ailesine değil herkese konmalı..
Vıcık vıcık ilişkilere tahammülün var mı?
Benim yok.
Ayrıca her kaynana her görümce kötü değildir.
Belki eşinin anası melek gibi sen fenasındır.
Belki kaynın fazla muhabbet etmeyi sevmeyen biridir..
Çocuk yapma diyenlerin olayı da şu "birbirinizi tanıyın vakit geçirin baktınız ana baba olacak olgunluktasiniz yapın cocugu" durumudur...

Hayır değil
Eşimin çok kalabalık bir ailesi var
2 kaynım, 2 eltim, 3 görümcem, kv ve sayısız yakın akraba🙈 hiç biri ile sorun yaşamadım, baştan sıcak girdim içlerine, dürüst ve samimi davrandım ama çok verici de olmadım. Sağolsunlar abla gibi, kardeş gibi aralarına aldılar beni. Eşimin de bu işte rolü büyük, kimsenin çizgiyi aşmasına izin vermeyeceğini bilirler

Derdi olanlar buraya yaziyor. Gecimi iyi olanlar niye buraya yazsin. O yuzden hep kotu konular ve yorumlar denk gelmis.

İyi olanlarda çok. Ama burası format gereği derdi olanların dertlerini yazdığı bir platform olduğu için algı o yönde oluyor. Yoksa iyi örneklerde çok fazla. O nedenle buradaki yorumlar sizde önyargı oluşturmasın. Eşinizin ailesi sizi seviyor sayıyor ve ölçülü hareket ediyorsa mesafe koymaya da soğuk davranmaya da ilgisiz davranmaya da gerek yok. Hal böyle iken burada denilenleri yaparsanız bu sizi iyi yapmaz. Önemli olan herkesin üzerine düşeni bilmesi ve yapmasıdır.
Seviyorlar evet ama her akşam yemeğinde onlardayız sürekli beraberiz yani düşünmeleri lazım bunlar yeni evli evindede kalsınlar beş dakika gitmesem arıyorlar bu beni sıkıyor sadece

Her evlilik kötü degil de evli insanların evli olduklarını unutup herşeye müdahale etmeyr çalışan aileler yüzenden oluşuyor işte yoksa eşinle uyumun anlaşman varsa evlilik güzel birşey

Hayır değil
Eşimin çok kalabalık bir ailesi var
2 kaynım, 2 eltim, 3 görümcem, kv ve sayısız yakın akraba🙈 hiç biri ile sorun yaşamadım, baştan sıcak girdim içlerine, dürüst ve samimi davrandım ama çok verici de olmadım. Sağolsunlar abla gibi, kardeş gibi aralarına aldılar beni. Eşimin de bu işte rolü büyük, kimsenin çizgiyi aşmasına izin vermeyeceğini bilirler
Eşimin aileside iyi ama sürekli bizi çağırıyorlar bunu anlamaları lazım sürekli görmek istiyorlar akşam yemeğinde beraber olalım istiyorlar buda sıkıyor bide çok işkolikler yemek bulaşık hep iş

Seviyorlar evet ama her akşam yemeğinde onlardayız sürekli beraberiz yani düşünmeleri lazım bunlar yeni evli evindede kalsınlar beş dakika gitmesem arıyorlar bu beni sıkıyor sadece
Bunu öncelikle eşinizle konuşup onu ikna etmelisiniz. Eşinizi ikna ettikten sonra ziyaretleri yavaş yavaş azaltarak çözebilirsiniz.

Her evlilik kötü degil de evli insanların evli olduklarını unutup herşeye müdahale etmeyr çalışan aileler yüzenden oluşuyor işte yoksa eşinle uyumun anlaşman varsa evlilik güzel birşey
İşte eşimin aileside sürekli bizi çağırıyorlar hergün beraberiz

Kaynanadan kaynanaya degisir. Malesef ulkemizde hep bi herkes kendi mukemmel, hep bi herkes kendi ailesi kendi cocuklari iyi.
Ego savaslari bitmez. Mesela esin sana ters davrandi (onun huyu o icinde kotuluk yok oglumun) derler ve seni destekleyen kimse cikmaz. Sende artik onlarin ailesinden oldugun icin herkes senin onlara ait olmani ister onlara git onlara yardimci ol hep onlari dusuneceksin ister
E yemeklerde farkli kaynanana hastayken corba pisirirsin dolma sararsin ev ahalisine
( E bu olmamis diri olmus koyu olmus eksi olmus vs vs )
Annesi sana kizim sana soyluyorum gelinim sen anla misali laf carpar
Zoruna gider kocana soylersin
Vay efendim benim annem o kdr kotumu yanlis anlamissin olur
Cocuk meselesine gelince yeri geliyo ananla babanla kardesinle cok kotu oluyosun
Yeni hayatina giren bi insanla hepmi iyi olacaksin hayir tabikide arada tartismalar surtusmeler olacak elbet ama baktin karsindaki hoduk herseyine karisir laf soyler siddet uygular eeeeee noluyo cocuk yokken rahat rahat bosayim olur
Cocuk olunca hersey farkli cunku
Cocuk olmadigi zaman ananin evine donmek kolay ama olunca zor birde meslegin yoksa calismiyorsan yandin demektir
Cogu kadin ayaklarinin uzerinde duramadigi ve ailesi destek olmadigi icin ve birde cocuk oldugu icin hoduklere katlanmaya devam ediyorlar anca 10 sene 20 sene sonra bosanabiliyorlar

Çok denedim olmuyor akşam yemeğini yiyoruz yardım ediyorsun işte bunda ne var diyor
Eşinizi ikna etmeden yapacağınız her şey evliliğinize olumsuz yansır. Kilit nokta eşiniz. Biraz daha sabır ve eşle konuşmaya devam etmelisiniz. Kırmadan, tahrik etmeden, ailesine kötü söz söylemeden yapmalısınız

Back
X