Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hep kötü yorumlr evli olanlar hep böyle diyor kaynanam gil yakınlar mesala anlatıyorum hergün ordayız falan diye yüz verme gitme çocuk hemen yapma falanHerkes kötü diye bişey yok canım sende mi aynı dertten müzdaripsin
Kötü evliliği olanlar kötü yorumlarda bulunuyorlar bence.Ama hep kötü yorumlr evli olanlar hep böyle diyor kaynanam gil yakınlar mesala anlatıyorum hergün ordayız falan diye yüz verme gitme çocuk hemen yapma falan
Siz evlimisiniz pekiKötü evliliği olanlar kötü yorumlarda bulunuyorlar bence.
Bir yandan da tecrübelerini dile getiriyorlar.
Ama onlar öyle söyledi diye olmazki senin evliliğin nasıl kv vesayre onlarla olan ilişkine bağlı herkeste bi ön yargı vardır bu konuda ama en doğrusunu sen bilirsin çünkü senin ailenAma hep kötü yorumlr evli olanlar hep böyle diyor kaynanam gil yakınlar mesala anlatıyorum hergün ordayız falan diye yüz verme gitme çocuk hemen yapma falan
İyi olanlarda çok. Ama burası format gereği derdi olanların dertlerini yazdığı bir platform olduğu için algı o yönde oluyor. Yoksa iyi örneklerde çok fazla. O nedenle buradaki yorumlar sizde önyargı oluşturmasın. Eşinizin ailesi sizi seviyor sayıyor ve ölçülü hareket ediyorsa mesafe koymaya da soğuk davranmaya da ilgisiz davranmaya da gerek yok. Hal böyle iken burada denilenleri yaparsanız bu sizi iyi yapmaz. Önemli olan herkesin üzerine düşeni bilmesi ve yapmasıdır.Merhaba evliliği olanlara soruyorum hep kötü yorumlar. Çocuk yapma kaynananla mesafeni koy herşeye evet deme. Her çağırdıklarında gitme. Hep böyle söylüyorlar. Ben yeni evliyim gerçekten evlilik eşinin ailesi kötü mü böyle hep
Yok, neden ki?Siz evlimisiniz peki
Merhaba evliliği olanlara soruyorum hep kötü yorumlar. Çocuk yapma kaynananla mesafeni koy herşeye evet deme. Her çağırdıklarında gitme. Hep böyle söylüyorlar. Ben yeni evliyim gerçekten evlilik eşinin ailesi kötü mü böyle hep
Seviyorlar evet ama her akşam yemeğinde onlardayız sürekli beraberiz yani düşünmeleri lazım bunlar yeni evli evindede kalsınlar beş dakika gitmesem arıyorlar bu beni sıkıyor sadeceİyi olanlarda çok. Ama burası format gereği derdi olanların dertlerini yazdığı bir platform olduğu için algı o yönde oluyor. Yoksa iyi örneklerde çok fazla. O nedenle buradaki yorumlar sizde önyargı oluşturmasın. Eşinizin ailesi sizi seviyor sayıyor ve ölçülü hareket ediyorsa mesafe koymaya da soğuk davranmaya da ilgisiz davranmaya da gerek yok. Hal böyle iken burada denilenleri yaparsanız bu sizi iyi yapmaz. Önemli olan herkesin üzerine düşeni bilmesi ve yapmasıdır.
Eşimin aileside iyi ama sürekli bizi çağırıyorlar bunu anlamaları lazım sürekli görmek istiyorlar akşam yemeğinde beraber olalım istiyorlar buda sıkıyor bide çok işkolikler yemek bulaşık hep işHayır değil
Eşimin çok kalabalık bir ailesi var
2 kaynım, 2 eltim, 3 görümcem, kv ve sayısız yakın akrabahiç biri ile sorun yaşamadım, baştan sıcak girdim içlerine, dürüst ve samimi davrandım ama çok verici de olmadım. Sağolsunlar abla gibi, kardeş gibi aralarına aldılar beni. Eşimin de bu işte rolü büyük, kimsenin çizgiyi aşmasına izin vermeyeceğini bilirler
Bunu öncelikle eşinizle konuşup onu ikna etmelisiniz. Eşinizi ikna ettikten sonra ziyaretleri yavaş yavaş azaltarak çözebilirsiniz.Seviyorlar evet ama her akşam yemeğinde onlardayız sürekli beraberiz yani düşünmeleri lazım bunlar yeni evli evindede kalsınlar beş dakika gitmesem arıyorlar bu beni sıkıyor sadece
İşte eşimin aileside sürekli bizi çağırıyorlar hergün beraberizHer evlilik kötü degil de evli insanların evli olduklarını unutup herşeye müdahale etmeyr çalışan aileler yüzenden oluşuyor işte yoksa eşinle uyumun anlaşman varsa evlilik güzel birşey
Çok denedim olmuyor akşam yemeğini yiyoruz yardım ediyorsun işte bunda ne var diyorBunu öncelikle eşinizle konuşup onu ikna etmelisiniz. Eşinizi ikna ettikten sonra ziyaretleri yavaş yavaş azaltarak çözebilirsiniz.
Kaynanadan kaynanaya degisir. Malesef ulkemizde hep bi herkes kendi mukemmel, hep bi herkes kendi ailesi kendi cocuklari iyi.Ama hep kötü yorumlr evli olanlar hep böyle diyor kaynanam gil yakınlar mesala anlatıyorum hergün ordayız falan diye yüz verme gitme çocuk hemen yapma falan
Eşinizi ikna etmeden yapacağınız her şey evliliğinize olumsuz yansır. Kilit nokta eşiniz. Biraz daha sabır ve eşle konuşmaya devam etmelisiniz. Kırmadan, tahrik etmeden, ailesine kötü söz söylemeden yapmalısınızÇok denedim olmuyor akşam yemeğini yiyoruz yardım ediyorsun işte bunda ne var diyor