- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergün gider misinizhayır benim eşimin ailesi mükemmel bir aile. hatta eşime bazen derim ki seninle evlenceğime ananla evlenseydim keşke
her aile farklıdır. size nasıl davranırlarsa siz de öyle davranın.
yoo niye gideyim herkesin bir hayatı var işi gücü.Hergün gider misiniz
İşte benim anlamıyorlar hastayım diyorum Yine anlamıyorlaryoo niye gideyim herkesin bir hayatı var işi gücü.
eşim askerdeyken bile bir kere akşam yemeğine gittim o kadar.
bu karşı tarafla da alakalı. görmüş geçirmişliğiyle.İşte benim anlamıyorlar hastayım diyorum Yine anlamıyorlar
genelleyip de milleti korkutmasak mı?Eninde sonunda kötülükleri olacaktır , çünkü kv ler ustunluk kurmayi eziyet etmeyi büyüklük olarak görürler
Hayır değil
Eşimin çok kalabalık bir ailesi var
2 kaynım, 2 eltim, 3 görümcem, kv ve sayısız yakın akrabahiç biri ile sorun yaşamadım, baştan sıcak girdim içlerine, dürüst ve samimi davrandım ama çok verici de olmadım. Sağolsunlar abla gibi, kardeş gibi aralarına aldılar beni. Eşimin de bu işte rolü büyük, kimsenin çizgiyi aşmasına izin vermeyeceğini bilirler
Korksunlarki evlerini uzak tutsunlar ben çektiğimi bilirim ondan uyariyorumgenelleyip de milleti korkutmasak mı?
her kv kötü değildir her evde de kv kp sorunu da yoktur.
hala çok net konuşuyorsunuz niye evini uzak tutacaklar? ya çok iyi insanlarsa?Korksunlarki evlerini uzak tutsunlar ben çektiğimi bilirim ondan uyariyorum
İki ihtimal var iyi olurlarsa gelio gitme sorun olmaz ulaşım ağı zor değilhala çok net konuşuyorsunuz niye evini uzak tutacaklar? ya çok iyi insanlarsa?
siz çektiniz diye herkes çekecek değil
ben şimdi kv me mesafe mi koyayım kusura bakma piremses1417 çok çekmiş her kv kötüymüş az görüşelim mi diyim?
evet mantıksız.İki ihtimal var iyi olurlarsa gelio gitme sorun olmaz ulaşım ağı zor değil
Ya kötü cikarlarsa yakın olduğunuz için bir omur zehir olabilir
Sizce her halükarda uzak olmak mantıksız, mi
Siz kaynanizin evinde yaşayın o zaman ben konu sahibine yaşadığım şeylerden dolayı tavsiye veriyorum , muhatabim siz degilsiniz , cevap yazmayın banaevet mantıksız.
Dün yine Söyledim ama kavga ettik ben senin ailen gelse böylemi yaparım diyor hemen çok kavga ettik sanırım kabullenmekten başka çağrem yokAdı kaynana gelin olmus. Melekte olsa surekli bal dese bir gün acı dese kaynanam boyle boyle dedi gelin şunu dedi olur. Herkes kötü değil. En başından mesafeni, samimiyetini ne isteyip ne istemediğini net belli edeceksin ve eşine de söyleyeceksin. Eşinde eger ailesi ve senin arandaki dengeyi kurabilirse herşey yolunda gider. Bazende 5 dinleyip bir söylemek lazım. Kaynananın her dediğini kocaya yansıtmamak lazim. Acaba bana laf mi soktu etti diye düşünmemek gerek. Yoksa bir ömür geçmez.