• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep böylemi?

herkes kotu diye bir sey yok.. ama suistimale cok acik bir durum her gun gitmek, her denilene evet demek, ses cikarmamak.. yeni evliysen cidden cocuk icin acele etme.. evliligin oturup cocuk icin saglikli bir ortam hazirlamak daha onemli..

Sınırları aşmayan, size saygı duyan insanlara bilenmenize gerek yok. Diğer türden insanlara mesafe koymak gerek. Mesela ben ilk yıllarda çok samimi ve sıcak davrandım eş ailesi ve akrabalarına. Onlar bunu suistimal edip evime, evliliğime, çocuğuma, kazancıma, rızkıma her şeye müdahale edip hatta talep ettiler. Hatta çok kırıcı oldular ben tepki vermediğim için. Eşim de uyarmama rağmen durun demedi. Şimdi kendimi korumak için keskin bir sınır koydum. Size zararı olmayanlara kaba davranırsanız siz zararlı çıkarsınız. Yapılması gereken asıl şey, herkesin vicdanlı davranması, hak hukuk gözetmesi. Buna dikkat edince sorun olmaz

Eninde sonunda kötülükleri olacaktır , çünkü kv ler ustunluk kurmayi eziyet etmeyi büyüklük olarak görürler

İşte benim anlamıyorlar hastayım diyorum Yine anlamıyorlar
bu karşı tarafla da alakalı. görmüş geçirmişliğiyle.
benim kv mesela kendince bir hayatı var çıkar gezer tozar arkadaşlarıyla buluşur sinemaya gider. bazen de birlikte gidelim mi der gideriz.
bazen ben bize çağırırım ailecek onları hadi gelincilik oynayalım diye çaya gelirler.

Hayır değil
Eşimin çok kalabalık bir ailesi var
2 kaynım, 2 eltim, 3 görümcem, kv ve sayısız yakın akraba🙈 hiç biri ile sorun yaşamadım, baştan sıcak girdim içlerine, dürüst ve samimi davrandım ama çok verici de olmadım. Sağolsunlar abla gibi, kardeş gibi aralarına aldılar beni. Eşimin de bu işte rolü büyük, kimsenin çizgiyi aşmasına izin vermeyeceğini bilirler

Artırıyorum, 2 kayınvalide, 10 görümce, 3 elti var. Bir de görümcelerin 35 yaş üzeri kızları var. Bir kere bile sorun yaşamadım. Çok sever sayarlar. Kendileri muhafazakar olmasına rağmen ben son derece sekülerim. Bir iki laf edecek oldular eşim hemen set çekti. En önemli nokta seçeceğiniz eş. Özellikle eşimin yeğenleri ki sayıları 50nin üzerindedir bana deli oluyorlar. Yenge yenge diye etrafımda pervane olurlar bir araya geldiğimizde. Biri kahvemi yapar biri bana meyve toplar.

Korksunlarki evlerini uzak tutsunlar ben çektiğimi bilirim ondan uyariyorum
hala çok net konuşuyorsunuz niye evini uzak tutacaklar? ya çok iyi insanlarsa?
siz çektiniz diye herkes çekecek değil
ben şimdi kv me mesafe mi koyayım kusura bakma piremses1417 çok çekmiş her kv kötüymüş az görüşelim mi diyim?

hala çok net konuşuyorsunuz niye evini uzak tutacaklar? ya çok iyi insanlarsa?
siz çektiniz diye herkes çekecek değil
ben şimdi kv me mesafe mi koyayım kusura bakma piremses1417 çok çekmiş her kv kötüymüş az görüşelim mi diyim?
İki ihtimal var iyi olurlarsa gelio gitme sorun olmaz ulaşım ağı zor değil

Ya kötü cikarlarsa yakın olduğunuz için bir omur zehir olabilir

Sizce her halükarda uzak olmak mantıksız, mi

Adı kaynana gelin olmus. Melekte olsa surekli bal dese bir gün acı dese kaynanam boyle boyle dedi gelin şunu dedi olur. Herkes kötü değil. En başından mesafeni, samimiyetini ne isteyip ne istemediğini net belli edeceksin ve eşine de söyleyeceksin. Eşinde eger ailesi ve senin arandaki dengeyi kurabilirse herşey yolunda gider. Bazende 5 dinleyip bir söylemek lazım. Kaynananın her dediğini kocaya yansıtmamak lazim. Acaba bana laf mi soktu etti diye düşünmemek gerek. Yoksa bir ömür geçmez.

Evet hep böyle.boyle degilse de boyle seyler olacak.yasayacaksınız.burası sızın ıcın çok iyi.ders alon onlemlerınızı arttırın. Allah hepımıze kolaylık versın.

Adı kaynana gelin olmus. Melekte olsa surekli bal dese bir gün acı dese kaynanam boyle boyle dedi gelin şunu dedi olur. Herkes kötü değil. En başından mesafeni, samimiyetini ne isteyip ne istemediğini net belli edeceksin ve eşine de söyleyeceksin. Eşinde eger ailesi ve senin arandaki dengeyi kurabilirse herşey yolunda gider. Bazende 5 dinleyip bir söylemek lazım. Kaynananın her dediğini kocaya yansıtmamak lazim. Acaba bana laf mi soktu etti diye düşünmemek gerek. Yoksa bir ömür geçmez.
Dün yine Söyledim ama kavga ettik ben senin ailen gelse böylemi yaparım diyor hemen çok kavga ettik sanırım kabullenmekten başka çağrem yok

Back
X