Hep bozulan diyetler. Biktim artik kendimden

selam kizlar bugün yine tatli $eyler yedim offff offff, menümü yazayim öglen yemeginden sonra yediklerim

ara ögün : 1 avuç kari$ik kuru meyveli biraz kaju biraz leblebi kari$imi 100kal
bir porsiyona yakin çikolatali puding 250 kal
biraz çokokrem 100
aksam yemegi : kabak yemegi bir porsiyona yakin 200
pilav 2-3 ka$ik 200

ara ogün : çokokrem ve kek : 200

toplam 1300 kalori, çok üzgünüm ya kizlar ben ne zaman ikindide ara ögün yapsam abartiyorum bu yüzden artik yapmamaya çali$acagim, bu hafta kilo almasam iyi offf :'( :'(

Bende 2 kiloya kadar artış olur.
Regl bittikten 2 gün sonra da normal kiloma dönerim :)

ay icimi rahatlattın canım yaa
aylardır 52 kilodayım ve regl öncesi haftamdayım bi tartılim dedim 54 cıktı 2-3 gündür moralim bozulduu
umarım o yüzdendirr

Liste kalori bakımından kötü değil ama fazlasıyla karbonhidrat ağırlıklı olmuş

ay icimi rahatlattın canım yaa
aylardır 52 kilodayım ve regl öncesi haftamdayım bi tartılim dedim 54 cıktı 2-3 gündür moralim bozulduu
umarım o yüzdendirr

İnşallah sadece regl nedeniyledir :)

regl döneminde vücut hormon degisikligi yüzünden su toplar bu yüzdende kilo almis gibi olur ama aslinda sadece ödemdir.

aslinda diyete baslamak icin en iyi zaman regl dönemiymis, metobolizma en cok o zaman calisiyormus ve vücut daha kolay kilo veriyormus.

Demek ki doğru zamanda diyete başlamışım, regl olduğum dönemde başladım

ya benim metabolizmam çok yava$ malesef ne yesem yariyo, ye$il çayi denedim belki inanmicaksiniz ama ben zaten genelde kabizim dahada çok kabiz oluyorum onu içtigim gün bu yüzden biraktim, iki haftadir sirkeli su içiyorum ba$larda çok iyi geldi ama $u anda hiçbir faydasini göremedim, çokta su içiyorum ve sporda yapiyorum, mesela dün 30dk ko$u + 1 saat esneme hareketleri, bugün ise 1 saat çok tempolu yürüyü$ yarinda 1 saat step yapacagim, daha ne olsun dimi ama, olmayinca olmuyor :'(

kizlar sizce kilo verememe sebebim hafta içi 1000-1300 kal alipta hafta sonu 1800-1900 kal almam olabilirmi? hesapladim haftada ortalama 1500 kal yapiyo ve tabi bu durumda kilo aliyorum :'( :'(

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. aynen kilo problemi yaşıyorum. 20 kilo vermem gerekiyor ama bir türlü başaramıyorum. 1 ay kadar önce dukan diyetini duydum 15 gün sırf protein olarak uyguladım tam 5 kilo verdim. misafir falan geldi biraz bozdum ama şimdi bir türlü konsantre olup başlayamıyorum. sizlerin yazılarınızı okumak bana iyi geldi tek ben aynı durumda değilmişim.yardımcı olur beni motive ederseniz çok sevinirim.

bende bu listeye dahil olmak istiyorum nasıl olucam ? yardım lütfen....

canim ortalama 1500 kalori bu aktiviteye göe fazla degil bence, kilo almaman gerekir.
ben diyet yaparken 1000 kalorinin üzerine cikmamaya calisiyordum ama bu kdr sporda yapmiyordum.
bence senin genel anlamda tatlidan uzaklasman lazim, fazla yemiyosun, doyurucu seyler yemiosun ama kalorisi yüksek olan seyleri tercih ediyorsun.
diyet yaparken bende kabizlik sorunu yasiyorum ama form cay sayesinde bu sorundan kurtuldum. denedin mi hic? gercekten cok fayda ediyor.

tatlim hosgeldin aramiza. bende haftasonu bi sinirle üzüntüyle actim basligi. saolsun bi sürü arkadas bana katildi. destek oldu. hepimiz nerdeyse ayni gün diyete basladik, insallah bu yolda birlikte ilerleyip basaricaz.

Son düzenleme:

Yediklerini ve hayat tarzını bir daha gözden geçir, belki de hata sendedir.
Yeterince protein alıyor musun yoksa az kalori almana rağmen karbonhidrat ağırlıklı mı besleniyorsun?
Yeterince hareketli misin?
Günlük su tüketimin nedir, su tutucu şeyler yiyip içiyor musun?
Bunlara dikkat etmeni öneririm :)

Zeynep hoşgeldin
Burada gittikçe daha kalabalık olduğumuz için çok mutluyum :)
İnşallah hiç kimse pes etmez, birbirimizi destekleyerek amacımıza tez zamanda ulaşırız

Bugünkü menüm arzuladığım gibi değil ama elimdeki imkanlar dahilinde en uygun şeyleri yemeye çalıştım ayak üstü :)

1 simit = 300
1 kahve = 50
1 şişe kefir = 130
1 kahve = 100
1simit = 300
200 gr light yoğurt = 120
10 tane fındık = 120
1 porsiyon fırında pişmiş sebze (patlıcan, biber, domates) = 150
100 gr fırında pişmiş parça tavuk bonfiler = 150

toplam: 1420 kalori

Son düzenleme:

iştee burdaasınn uruzcumm:))))) bu topicte hoşuma gittii burdanda takip edipp kendimii motivee edicemmmmm:)))) yaz geldikce havalar guzellestıkce bana sıkıntı basıorr bu kılolardann....

iştee burdaasınn uruzcumm:))))) bu topicte hoşuma gittii burdanda takip edipp kendimii motivee edicemmmmm:)))) yaz geldikce havalar guzellestıkce bana sıkıntı basıorr bu kılolardann....

Al benden de o kadar canım :)
Yaz gelmeye başladı, göğsümü gere gere gezmek istiyorum ama onun için biraz daha kilo vermem lazım.
Bu yıl olacak inşallah, ikimiz için de

sorularina cevap veriyorum uruzcum :)
---proteini günde bir kere et veya tavuk yiyorum, sabahlari bir süt ürünü öglede ise illaki az yagli en az 50gr peynir yerim bilmiyorum yeterlimi, yumurta en son ne zaman yedigimi malesef hatirlamiyorum, annem omlet yaptiginda 1 çatal aliyorum
---hareket konusunda dicek sözüm yok, çünkü kimse benim hizima yeti$emiyor, hep ko$u$turma ile geçer günüm arti haftanin 2 günü bazende 3 günü spora gidiyorum
---su içinde dicek sözüm yok en az 2,5 litre su içyomu$umda haberim yok $i$eyle içince ne kadar su içtigimi anladim
---su tutucu $eyler yedigimi sanmiyorum, evde hassas tartim var ve genelde vücudumun su yüzdesi çok az fark ediyorum mesela %50 ila %50 küsür arasi hep
---kalori az aliyorum ama kalorimin yarisi karbonhidrat yani $eker

sanirim bana kilo yapan karbonhidrat, hatami anladim galiba üstelik bugün tartildim ve 400gr almi$im 4-5günde off offf

bugün yediklerim :

sabah öglen kari$ti
2 yemek ka$igi sütsüz misir gevregi
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim tavuk gögüsü salami
1 kahve ka$igi %0 yagli krem peynir

ara:
1 sütsüz $ekersiz nescafe
2 küçük hurma

birazdan spor salonuna gidecegim, $imdiye kadarda 1 litre su içtim

Al benden de o kadar canım :)
Yaz gelmeye başladı, göğsümü gere gere gezmek istiyorum ama onun için biraz daha kilo vermem lazım.
Bu yıl olacak inşallah, ikimiz için de

inşallah tatlımm eskı kıloma donmek ıstıyorumm 63 64 olsam yeterrr banaa:)))))) ama kesınlıklee temmuza kadar o kıloya ınmelıyım tatıldee rahat rahat dolaşakk istiyorumm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…