- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
kızlar regl öncesi kiloda bi artış oluyomu bi fikriniz varmı?
Bende 2 kiloya kadar artış olur.
Regl bittikten 2 gün sonra da normal kiloma dönerim :)
selam kizlar bugün yine tatli $eyler yedim offff offff, menümü yazayim öglen yemeginden sonra yediklerim
ara ögün : 1 avuç kari$ik kuru meyveli biraz kaju biraz leblebi kari$imi 100kal
bir porsiyona yakin çikolatali puding 250 kal
biraz çokokrem 100
aksam yemegi : kabak yemegi bir porsiyona yakin 200
pilav 2-3 ka$ik 200
ara ogün : çokokrem ve kek : 200
toplam 1300 kalori, çok üzgünüm ya kizlar ben ne zaman ikindide ara ögün yapsam abartiyorum bu yüzden artik yapmamaya çali$acagim, bu hafta kilo almasam iyi offf :'( :'(
ay icimi rahatlattın canım yaa
aylardır 52 kilodayım ve regl öncesi haftamdayım bi tartılim dedim 54 cıktı 2-3 gündür moralim bozulduu
umarım o yüzdendirr
regl döneminde vücut hormon degisikligi yüzünden su toplar bu yüzdende kilo almis gibi olur ama aslinda sadece ödemdir.
aslinda diyete baslamak icin en iyi zaman regl dönemiymis, metobolizma en cok o zaman calisiyormus ve vücut daha kolay kilo veriyormus.
bende bu listeye dahil olmak istiyorum nasıl olucam ? yardım lütfen....uruz
Su an ki kilo: 76
Baslangic kilo: 76
Diyete baslama tarihi: 27/03/2011
Ara hedef: yok
Asil hedef: 65
Boy: 1.69
melekbade
Su an ki kilo:73.1
Baslangic kilo:74.3
Diyete baslama tarihi:27 Mart 2011
Ara hedef:65
Asil hedef:55
Leblebayss
Su an ki kilo:90
Baslangic kilo:90
Diyete baslama tarihi:28 Mart 2011
Ara hedef:70
Asil hedef:55(yada 60)
tricia
Su an ki kilo: 85
Baslangic kilo: 85
Diyete baslama tarihi: 28 mart
Ara hedef: 73
Asil hedef: 60
ThirtyFouR
Su an ki kilo: 94
Baslangic kilo: 94
Diyete baslama tarihi: 29.03.2011
Ara hedef: 85
Asil hedef: 72
posetcay
Su an ki kilo:55
Baslangic kilo:55
Diyete baslama tarihi:29,03,2011
Ara hedef:47-48
Asil hedef:45
leyya88
Su an ki kilo: 62-62.5
Baslangic kilo: 62-62.5
Diyete baslama tarihi: 28/03/11
ara hedef : 57
asil hedef : 53
kryozlm
şuanki kilo 54
Başlangıç kilo 54
Diyete baslama tarihi: 29.03.11
ara hedef 48
asıl hedef 43
baglacolanki
Su an ki kilo:80
Baslangic kilo:80
Diyete baslama tarihi:29/03/2011
Ara hedef:65
Asil hedef:60
Boy:1.67
Listemiz gittikce uzuyor kizlar :)
bende bu listeye dahil olmak istiyorum nasıl olucam ? yardım lütfen....
ya benim metabolizmam çok yava$ malesef ne yesem yariyo, ye$il çayi denedim belki inanmicaksiniz ama ben zaten genelde kabizim dahada çok kabiz oluyorum onu içtigim gün bu yüzden biraktim, iki haftadir sirkeli su içiyorum ba$larda çok iyi geldi ama $u anda hiçbir faydasini göremedim, çokta su içiyorum ve sporda yapiyorum, mesela dün 30dk ko$u + 1 saat esneme hareketleri, bugün ise 1 saat çok tempolu yürüyü$ yarinda 1 saat step yapacagim, daha ne olsun dimi ama, olmayinca olmuyor :'(
kizlar sizce kilo verememe sebebim hafta içi 1000-1300 kal alipta hafta sonu 1800-1900 kal almam olabilirmi? hesapladim haftada ortalama 1500 kal yapiyo ve tabi bu durumda kilo aliyorum :'( :'(
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. aynen kilo problemi yaşıyorum. 20 kilo vermem gerekiyor ama bir türlü başaramıyorum. 1 ay kadar önce dukan diyetini duydum 15 gün sırf protein olarak uyguladım tam 5 kilo verdim. misafir falan geldi biraz bozdum ama şimdi bir türlü konsantre olup başlayamıyorum. sizlerin yazılarınızı okumak bana iyi geldi tek ben aynı durumda değilmişim.yardımcı olur beni motive ederseniz çok sevinirim.
ya benim metabolizmam çok yava$ malesef ne yesem yariyo, ye$il çayi denedim belki inanmicaksiniz ama ben zaten genelde kabizim dahada çok kabiz oluyorum onu içtigim gün bu yüzden biraktim, iki haftadir sirkeli su içiyorum ba$larda çok iyi geldi ama $u anda hiçbir faydasini göremedim, çokta su içiyorum ve sporda yapiyorum, mesela dün 30dk ko$u + 1 saat esneme hareketleri, bugün ise 1 saat çok tempolu yürüyü$ yarinda 1 saat step yapacagim, daha ne olsun dimi ama, olmayinca olmuyor :'(
kizlar sizce kilo verememe sebebim hafta içi 1000-1300 kal alipta hafta sonu 1800-1900 kal almam olabilirmi? hesapladim haftada ortalama 1500 kal yapiyo ve tabi bu durumda kilo aliyorum :'( :'(
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. aynen kilo problemi yaşıyorum. 20 kilo vermem gerekiyor ama bir türlü başaramıyorum. 1 ay kadar önce dukan diyetini duydum 15 gün sırf protein olarak uyguladım tam 5 kilo verdim. misafir falan geldi biraz bozdum ama şimdi bir türlü konsantre olup başlayamıyorum. sizlerin yazılarınızı okumak bana iyi geldi tek ben aynı durumda değilmişim.yardımcı olur beni motive ederseniz çok sevinirim.
Bugünkü menüm arzuladığım gibi değil ama elimdeki imkanlar dahilinde en uygun şeyleri yemeye çalıştım ayak üstü :)
1 simit = 300
1 kahve = 50
1 şişe kefir = 130
1 kahve = 100
1simit = 300
200 gr light yoğurt = 120
10 tane fındık = 120
1 porsiyon fırında pişmiş sebze (patlıcan, biber, domates) = 150
100 gr fırında pişmiş parça tavuk bonfiler = 150
toplam: 1420 kalori
iştee burdaasınn uruzcumm:))))) bu topicte hoşuma gittii burdanda takip edipp kendimii motivee edicemmmmm:)))) yaz geldikce havalar guzellestıkce bana sıkıntı basıorr bu kılolardann....
Yediklerini ve hayat tarzını bir daha gözden geçir, belki de hata sendedir.
Yeterince protein alıyor musun yoksa az kalori almana rağmen karbonhidrat ağırlıklı mı besleniyorsun?
Yeterince hareketli misin?
Günlük su tüketimin nedir, su tutucu şeyler yiyip içiyor musun?
Bunlara dikkat etmeni öneririm :)
Al benden de o kadar canım :)
Yaz gelmeye başladı, göğsümü gere gere gezmek istiyorum ama onun için biraz daha kilo vermem lazım.
Bu yıl olacak inşallah, ikimiz için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?