Hep bozulan diyetler. Biktim artik kendimden

selam kızlar ben yağı çıkardım hayatımdan diyebilirim ve az önce tarıldım 72.4 çıktım
bügün yediklerim;
sabah : 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin bal
öğlen:küçük kıymalı kır pidesi (kıyma biraz yağlıydı) ayran
akşam: çorba kepek ekmek
meye de elma ve çilek var bugün
yani hemen hemen 2 kilom gitti sayılır azıcık ta yürüdüm:81:

Kilo hedefimi biraz artırdım, başarılı olacağımı umuyorum :)

inşallah tatlımm eskı kıloma donmek ıstıyorumm 63 64 olsam yeterrr banaa:)))))) ama kesınlıklee temmuza kadar o kıloya ınmelıyım tatıldee rahat rahat dolaşakk istiyorumm:))

Azmedersen neden olmasın :)
O kadar fazla kilon da yok hem ...

Bugün hava yağmurlu yürüyüşe cıkamadım:84:
Evde pilatesle fln idare etcem artıkk

pilatesi bende cok merak ediyorum. spor salonunda kursu var bi gitsem mi acaba

iştee burdaasınn uruzcumm:))))) bu topicte hoşuma gittii burdanda takip edipp kendimii motivee edicemmmmm:)))) yaz geldikce havalar guzellestıkce bana sıkıntı basıorr bu kılolardann....

hosgeldin aramiza :)

tebrikler, 2 kilo cok güzel :) cok sevindim senin adina

Kilo hedefimi biraz artırdım, başarılı olacağımı umuyorum :)

Insallah canim. benim 3 gündür cok iyi gidiyor. yalniz olsaydim yine azmimi kaybederdim ama siz bana enerji veriyorsunuz :) yalniz olmadigimi bilmek cok güzel...

bugün yediklerim:

sabah- kepekli ekmek, krem peynir, sekersiz kahve

öglen- biraz döner eti, yanina bol salata

aksam- 2 tavuk etinden köfte ve bol salata

öglen ve aksam sadece protein almaya gayret ediyorum, son ögün protein olmali diye okumustum, vücut o zaman gece kilo atiyormus :)

ya ben şu hamburger patatese dayanamıyoruuummm ooofff:84::84::84:
zorladım kendimi 2-3 ısırık aldım napim oda olmazsa biyerm şişerdii

günaydin kizlar, bizim tartilma günümüz hangi gün acaba? ben bu hafta tartilmayi dü$ünmüyorum adet dönemimdeyim o yüzden,
Dünki menümü yazmadim ama ak$am yemeginde yarim porsiyon tavuklu pirasa ve 1-2 çatal makarna, ve canim tatli çektiginde aksam foruma ne yedigimi nasil yazarim diye dü$ünüp yemedim ama tatlisiz duramadigim için 5 tane hurma ve 15 civari leblebi yedim, normal hurmadan daha az kalorilidir çünkü yet$meden toplanip kurutulmu$ yani hem sert hem normal hurma kadar tatli degil, dün toplam 800 kal aldim, ama tok gezdim, ben tatli $eyler yemeyince diger $eylerin kaloriside az oluyomu$$

Kizlar bana destek verdiginiz için çok te$ekkür ederim benim morelmen ne durumda oldugumu bilemezsiniz ama bi kaç gündür iyim, resmen agliyodum geçen hafta.....

Son düzenleme:

ah canim benim kiyamam ben sana. böyle seylerde moralde cok önemli, moralini bozmamaya calis bu kadar.
ben tok durmak icin mucizem tavus gögsü hem kalorisi cok cok az (100g mi 100 kalori) ve o kadar doyurucu ki.

moralin bozuldukca gel buraya

tartilma günümüzü cuma mi yapsak? genelde haftasonu kaciriyor biraz insan pazarteside tartilinca insanin moralini bozuyor bu kadr az mi verdim diye.
cuma günü kilo verdigimizi görünce hem haftasonu belki kacamak ihtimali düser :)

Son düzenleme:
bende de aynı sorun var ya rabbım azcuk irade ver baga 6 kılo verdım dun dıbe urdum ,magnumlar cıkolatalar tartıya cıkamıom :18:

Merhaba,
Ben 1.77 boyundaydım ve geçen sene 92 kiloydum.
Kendi kendime 12 kilo verdim 80 oldum fakat bu kış tekrar 87'ye çıktım.Sonra kk ile tanıştım ve bu sefer tekrar almamak üzere bu yola tekrar baş koydum.Şu an 79,5'la devam ediyorum.Hedefime pek bir şey kalmadı.Orada 75 yazıyor ama 70 olmayı istiyorum

Kısaca gel katıl aramıza eğer bizle motivasyonun artmazsa kimseyle artmaz...Ben bu grupla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum açıkçası.. (80-89 grubu)
Eğer onlar olmasaydı bunca şeyi başaramazdım.

Diyet yaparken destek en önemli şey,sen kararını verdiysen destek bulacağına emin olabilirsin :92:

canim süpersin, cok güzel vermisin kiloyu tebrik ederim. boyunda coook iyi
ben burda destek buldum zaten, saolsun arkadaslar cok güzel moral oldu
pazartesi basladim ve su ana kdr hic kacamak yapmadim
benim icin büyük bi basari
ve en önemlisi motivasyonum cook yüksek.
mecbur oldugum icin degil istedigim icin basladim bu sefer kendimi süper hissediyorum

senı tebrıkk edıyorummm... bence kalorını daha yuksek tut 800 cok az 1000 altına düşmezsen eger ılerde kılo verdıgın de dahada dusurmen gerekıcek buda senı zorlar ... ben gunde ortalama 1100 fılan alıyorum hsonalrıda kaçamak yapıyorumm:))))) bende reglıyım ve normalde tatlıyı hıc dusunmem aklıma bıle gelmezz ama dun cok canım cektı evde cıkolatavardı ama ben yemedımm gıttım 1 tane elmaa yedımm iyi geldii :)))))

ThirtyFouR; burda oldugun surece cok gusel kıloo verıceksınnn, hepımız cok gusel motıvasyon oluyoruz birbirimize destek vererek .. sadece sabırlı ve rahat olllmalıyız canımmm....

iyi günler kızlar nasıl gidiyor diyetler hakkaten bizim tartılma günümüz ne zaman? acaba diyorumki listeli bi diyet mi yapsam yoksa böyle kısarakmı devam etsem karar veremedim bakal diyeti uygulayan varmı? çok ağır ama iştahı baya kesiyomuş protein ağırlıklı bir diyet. ben daha önce isveç diyeti yapmıştım 12 gün dayanabildim 8 kilo vermiştim 69 dan 61 e düşmüştüm ama metobalizmayı altüst etti ondan sonrada listeli bi diyet yapmadım.
Herkese kolay gelsin :81:

tartilma günümüz cuma olsun bence,
haftasonu kaciriyor insan bazen, pazartesi tartilma günü olursa motivasyon düser az kilo veriyorum diye
ama cuma tartilirsak hem haftasonu fzla kacirmamaya daha cok gasyret ederiz kilo almayayim diye.

BUGÜNKÜ LİSTEM
500 gr çilek = 200
1 simit = 300
1 bardak çay (iki şekerli) = 40
5 dilim tam buğday ekmeği = 300
1 bardak şeftali nektarı = 110
1,5 porsiyon mantar güveç = 300
1fincan 2 şekerli kahve = 50
1 tane Eti Cin = 130

TOPLAM: 1430 kalori :125:

canım ya sen beni anlatmışsın resmen, geçen sene 63tüm yaklaşık 6 ay içinde 73 oldum! doğum kontrol hapı, hep yeme isteği vs vs beni de bu hale getirdi. yaklaşık da 2-3 aydır yememe dikkat ediyorum ama pek bi değişiklik yok bugün tartıldım 72.3 . ama akşam yine geri alcam o kiloları kesin yarına ne olur kimbilir. spor yapamıyorum ben hemen sıkılıyorum umarım her şey düzelir de yaza kadar eski hale gelebiliriz di mi? yine de hala her şeyeeeee rağmennnnn umudum var sen de yitirme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…