- 4 Aralık 2010
- 783
- 45
- 118
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
inşallah tatlımm eskı kıloma donmek ıstıyorumm 63 64 olsam yeterrr banaa:)))))) ama kesınlıklee temmuza kadar o kıloya ınmelıyım tatıldee rahat rahat dolaşakk istiyorumm:))
Bugün hava yağmurlu yürüyüşe cıkamadım:84:
Evde pilatesle fln idare etcem artıkk
iştee burdaasınn uruzcumm:))))) bu topicte hoşuma gittii burdanda takip edipp kendimii motivee edicemmmmm:)))) yaz geldikce havalar guzellestıkce bana sıkıntı basıorr bu kılolardann....
selam kızlar ben yağı çıkardım hayatımdan diyebilirim ve az önce tarıldım 72.4 çıktım
bügün yediklerim;
sabah : 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin bal
öğlen:küçük kıymalı kır pidesi (kıyma biraz yağlıydı) ayran
akşam: çorba kepek ekmek
meye de elma ve çilek var bugün
yani hemen hemen 2 kilom gitti sayılır azıcık ta yürüdüm:81:
Kilo hedefimi biraz artırdım, başarılı olacağımı umuyorum :)
Azmedersen neden olmasın :)
O kadar fazla kilon da yok hem ...
günaydin kizlar, bizim tartilma günümüz hangi gün acaba? ben bu hafta tartilmayi dü$ünmüyorum adet dönemimdeyim o yüzden,
Dünki menümü yazmadim ama ak$am yemeginde yarim porsiyon tavuklu pirasa ve 1-2 çatal makarna, ve canim tatli çektiginde aksam foruma ne yedigimi nasil yazarim diye dü$ünüp yemedimama tatlisiz duramadigim için 5 tane hurma ve 15 civari leblebi yedim, normal hurmadan daha az kalorilidir çünkü yet$meden toplanip kurutulmu$ yani hem sert hem normal hurma kadar tatli degil, dün toplam 800 kal aldim, ama tok gezdim, ben tatli $eyler yemeyince diger $eylerin kaloriside az oluyomu$$
Kizlar bana destek verdiginiz için çok te$ekkür ederim benim morelmen ne durumda oldugumu bilemezsiniz ama bi kaç gündür iyim, resmen agliyodum geçen hafta.....
ya ben şu hamburger patatese dayanamıyoruuummm ooofff:84::84::84:
zorladım kendimi 2-3 ısırık aldım napim oda olmazsa biyerm şişerdii
bende de aynı sorun var ya rabbım azcuk irade ver baga 6 kılo verdım dun dıbe urdum ,magnumlar cıkolatalar tartıya cıkamıom :18:
Merhaba,
Ben 1.77 boyundaydım ve geçen sene 92 kiloydum.
Kendi kendime 12 kilo verdim 80 oldum fakat bu kış tekrar 87'ye çıktım.Sonra kk ile tanıştım ve bu sefer tekrar almamak üzere bu yola tekrar baş koydum.Şu an 79,5'la devam ediyorum.Hedefime pek bir şey kalmadı.Orada 75 yazıyor ama 70 olmayı istiyorum
Kısaca gel katıl aramıza eğer bizle motivasyonun artmazsa kimseyle artmaz...Ben bu grupla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum açıkçası.. (80-89 grubu)
Eğer onlar olmasaydı bunca şeyi başaramazdım.
Diyet yaparken destek en önemli şey,sen kararını verdiysen destek bulacağına emin olabilirsin :92:
günaydin kizlar, bizim tartilma günümüz hangi gün acaba? ben bu hafta tartilmayi dü$ünmüyorum adet dönemimdeyim o yüzden,
Dünki menümü yazmadim ama ak$am yemeginde yarim porsiyon tavuklu pirasa ve 1-2 çatal makarna, ve canim tatli çektiginde aksam foruma ne yedigimi nasil yazarim diye dü$ünüp yemedimama tatlisiz duramadigim için 5 tane hurma ve 15 civari leblebi yedim, normal hurmadan daha az kalorilidir çünkü yet$meden toplanip kurutulmu$ yani hem sert hem normal hurma kadar tatli degil, dün toplam 800 kal aldim, ama tok gezdim, ben tatli $eyler yemeyince diger $eylerin kaloriside az oluyomu$$
Kizlar bana destek verdiginiz için çok te$ekkür ederim benim morelmen ne durumda oldugumu bilemezsiniz ama bi kaç gündür iyim, resmen agliyodum geçen hafta.....
canim süpersin, cok güzel vermisin kiloyu tebrik ederim. boyunda coook iyi
ben burda destek buldum zaten, saolsun arkadaslar cok güzel moral oldu
pazartesi basladim ve su ana kdr hic kacamak yapmadim
benim icin büyük bi basari
ve en önemlisi motivasyonum cook yüksek.
mecbur oldugum icin degil istedigim icin basladim bu sefer kendimi süper hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?