- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
tebrikler canım ya sen hepimizden azimli çıktın regliden sonra bi iştah açılması oluyor sakın düşme en çok o zaman verirsin :81::81:
tirthyfour tebrik ederim darisi bizim ba$imiza in$allah, bende adetli olmama ragmen bu sabah tartildim 2 haftadir dikkat etmeme ragmen kilo alma durumum gitmi$ degil, 2 hafta önce 61.1 dim, gecen hafta 62 bu hafta ba$i 62.5 tim, bugün 62.2 kiloyum ama $i$kinlik varmi bilmiyorum, sürekli kilo almaya devam ediyorum yani, bugün canim çok tatli istedi, menüm berbat yani
sabah-öglen:
1 dolu kahve ka$igi çokokrem (belki biraz daha fazla)
bir dilim ekmek
bir kk peynir
ya spor konusunda kesin bilgi sahibi olan yokmu?
spor salonundaki hoca ayni zamanda ögretmenim bu yüzden öyle özel bilgi sorulmuyor, yani sporu okulda yapiyorum, bugün yine ko$uya gidecegim
tanyeli, kilon fazla oldugu için kolay kolay verirsin bence o yüzden merak etme bize takil :)
canim bunu söylememiz için bize günlük yediklerini ve miktarlarini yaz, sana tavsiyelerde bulunalim :) ama öncelikle bol su ve tatli ve yagli yiyecekleri az bile kisitlasan verirsin, tabi saglik sorununda yoksa, ve çok yedigininde farkindaysan, hepimizdende kolay verirsin, boyun kaç canim?
bu arada epakcigim, ben sirkeli suyu 3 haftadir ihmal etmiyorum ak$amlari sicak suyla içiyorum miktarini tam olarak bilmiyorum ama abarttigimdan eminim çünki 3 haftada 1 litrelik $i$eyi nerdeyse bitirdimama tabi hiçbir faydasini göremedim
tam 125 kloyum mutsuzluktan ölücem boyum çok uzun ama bu 50 kilo vermem gerçeğinide değiştirmiyorherkes yüzün çok güzel boylu poslusun ama çok kilolusun diyorlar..milyonlarca diyet listem var bugün yine doktora gittim xenical ve reductil alsam mı almak için ama kafam çok karışık..çok istiyorum kilo vermeyi ama olmuyor diyet yapamıyorum işte en iradesiz arkadaşım bile 10 kilo verdi 2 ayda ben hala böyleyim çok mutsuzum 50 kilo vermem lazım mezuniyet baloma ve düğünüme 2 yıl kaldı ya verdim ya verdim yani ne yapıcam bilmiyorum (((
Dün akşam diyetimi biraz bozmuştum, bugün yine aynı şekilde devam ediyor.
Mutsuzum, mutsuzum, mutsuzum ...
2 ileri 1 geri, biteremedim bir türlü şu işi !
epakcim tamam devam edicemde 3 haftada etkisini göstermediyse daha sonra etki edermi pek umudum yok açikcasi ben bir ka$ik degilde sanirim yarim çay bardagi içtim günde oysa onun tadini nefret ediyorum resmen hayattan sogutuyor beni, elime yiyecek bi$ey alinca bile sirkeli su aklima geliyor vazgeçiyorum resmen
tatli konusuna gelince, çok fazla degilde, hergün illaki yiyorum ama bazen bir porsiyona yakin, çogu zaman ise yakla$ik bir kahve ka$igi çokokrem yiyorum, yedigim en agir tatli kek oluyor, öyle $erbetli tatli ayda yilda bir defa yiyorum. çokmu sence?
Dün akşam diyetimi biraz bozmuştum, bugün yine aynı şekilde devam ediyor.
Mutsuzum, mutsuzum, mutsuzum ...
2 ileri 1 geri, biteremedim bir türlü şu işi !
baglacolanki[/COLOR]
Su an ki kilo:80
Baslangic kilo:78.4
Diyete baslama tarihi:29/03/2011
Ara hedef:65
Asil hedef:60
Boy:1.67
vallahi nasil içtigimi bir ben bilirim bir Allah çok çok zor, ama kendimi sinir oldugumdan miktarini bu kadar çok tutuyorum, belki bu kadar içersem i$e yarar diye, ama....neyse o zman ben içmeye devam edeyim bari
ya ben o yedigim tatliyi kaçamak diye bile saymiyorum, okulda arkada$larim tüm tüm çikolatalari yerken ben ucundan aliyorum, çok masum geliyor ama belkide dedigin gibi birakmam lazimaslinda benim hayatimin anlamida o kadarcik yedigim $ekerli $eyler birde çok spor yaptigim için energiye ihtiyacim oluyor, özellikle 4km ko$unca yarisina gelince zorlaniyorum bitkin dü$üyorum ama bugün gitmeden az önce bir tane yicem belki yardimci olur, offf offfffffffffff
bozma morelini canim, hayirdir ne olduki nasil bozdun?
canım benımmm bozma moralını kesınlıkleeeee tamam bugun kotu gectı aksam duzelıcekk yarında dıkkat edıceksınnn bu sekılde dusun lütfenn ..... sen spor yapıyormuydun hayatım ?
tam 125 kloyum mutsuzluktan ölücem boyum çok uzun ama bu 50 kilo vermem gerçeğinide değiştirmiyorherkes yüzün çok güzel boylu poslusun ama çok kilolusun diyorlar..milyonlarca diyet listem var bugün yine doktora gittim xenical ve reductil alsam mı almak için ama kafam çok karışık..çok istiyorum kilo vermeyi ama olmuyor diyet yapamıyorum işte en iradesiz arkadaşım bile 10 kilo verdi 2 ayda ben hala böyleyim çok mutsuzum 50 kilo vermem lazım mezuniyet baloma ve düğünüme 2 yıl kaldı ya verdim ya verdim yani ne yapıcam bilmiyorum (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?