Hep bozulan diyetler. Biktim artik kendimden

tam 125 kloyum mutsuzluktan ölücem boyum çok uzun ama bu 50 kilo vermem gerçeğinide değiştirmiyor herkes yüzün çok güzel boylu poslusun ama çok kilolusun diyorlar..milyonlarca diyet listem var bugün yine doktora gittim xenical ve reductil alsam mı almak için ama kafam çok karışık..çok istiyorum kilo vermeyi ama olmuyor diyet yapamıyorum işte en iradesiz arkadaşım bile 10 kilo verdi 2 ayda ben hala böyleyim çok mutsuzum 50 kilo vermem lazım mezuniyet baloma ve düğünüme 2 yıl kaldı ya verdim ya verdim yani ne yapıcam bilmiyorum (((

Eklentiler

• $SDC10172.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 77
tirthyfour tebrik ederim darisi bizim ba$imiza in$allah, bende adetli olmama ragmen bu sabah tartildim 2 haftadir dikkat etmeme ragmen kilo alma durumum gitmi$ degil, 2 hafta önce 61.1 dim, gecen hafta 62 bu hafta ba$i 62.5 tim, bugün 62.2 kiloyum ama $i$kinlik varmi bilmiyorum, sürekli kilo almaya devam ediyorum yani, bugün canim çok tatli istedi, menüm berbat yani

sabah-öglen:
1 dolu kahve ka$igi çokokrem (belki biraz daha fazla)
bir dilim ekmek
bir kk peynir

ya spor konusunda kesin bilgi sahibi olan yokmu?
spor salonundaki hoca ayni zamanda ögretmenim bu yüzden öyle özel bilgi sorulmuyor, yani sporu okulda yapiyorum, bugün yine ko$uya gidecegim

tanyeli, kilon fazla oldugu için kolay kolay verirsin bence o yüzden merak etme bize takil :)

nasıl vereceğim ki

canim bunu söylememiz için bize günlük yediklerini ve miktarlarini yaz, sana tavsiyelerde bulunalim :) ama öncelikle bol su ve tatli ve yagli yiyecekleri az bile kisitlasan verirsin, tabi saglik sorununda yoksa, ve çok yedigininde farkindaysan, hepimizdende kolay verirsin, boyun kaç canim?

bu arada epakcigim, ben sirkeli suyu 3 haftadir ihmal etmiyorum ak$amlari sicak suyla içiyorum miktarini tam olarak bilmiyorum ama abarttigimdan eminim çünki 3 haftada 1 litrelik $i$eyi nerdeyse bitirdim ama tabi hiçbir faydasini göremedim

canım ben daha oncede ıcmıstım 1 bardak suya 1 tatlı kasıgı elma sırkesı koyuyorum ... sabahları maydonoz suıyuda ıcıyorum.. gunde 2 tane kesın yesılcay ıcıyorum... hemen etkısını gostermesede ilerlıyen zamanlarda kesınlıkle gosterıyor hemde cok saglıklı devam etmenı onerırım... sen tatlıyı cokmu yıyorsun ?

tanyelicimm eger bukadar uzuluyoersannn hırss yapp ve o kılolardan kurtull.. burayı sureklı takıp edersen yedıklerını yazarsan kalorı hesabını yaparsan kılo vermemn mumkun deıl.. desteklıyıcı seylerde yaparsan hızla kılolarından kurtulabılırsın... bence sende buna hemen karar ver ve aramıza katıll burda cok gusel motıvasyon oluyor.. xenical ve reductil bu dedıklerın sanırım ılac oeger oyleyse tavsıye etmem en guselı saglıklı bır sekılde yıyerek kılo vermendır... ılaclarla verılen kılolar cok cabuk gerı alınıyor...

epakcim tamam devam edicemde 3 haftada etkisini göstermediyse daha sonra etki edermi pek umudum yok açikcasi ben bir ka$ik degilde sanirim yarim çay bardagi içtim günde oysa onun tadini nefret ediyorum resmen hayattan sogutuyor beni, elime yiyecek bi$ey alinca bile sirkeli su aklima geliyor vazgeçiyorum resmen
tatli konusuna gelince, çok fazla degilde, hergün illaki yiyorum ama bazen bir porsiyona yakin, çogu zaman ise yakla$ik bir kahve ka$igi çokokrem yiyorum, yedigim en agir tatli kek oluyor, öyle $erbetli tatli ayda yilda bir defa yiyorum. çokmu sence?

Dün akşam diyetimi biraz bozmuştum, bugün yine aynı şekilde devam ediyor.
Mutsuzum, mutsuzum, mutsuzum ...
2 ileri 1 geri, biteremedim bir türlü şu işi !

bende 3 ay diyetisyene gittim g kilo verdim simdi kendi basima devam etmek istiyorum bakalim yemeyi cok seviyorum problem orda yemek icin yasayanlardanim ben

nasıl ıcıyorsun onuu okadar cok koyupp :)))))))) 1 bardaga 1 yemek kasıgı ılave et ılık bısekılde ben bı dıkıste ıcıyorumm :))))) tabıksıınde devamm ett bırakma hıcc....metobozlızmayı hızlandırıyor cılde bıle cok ıyı gelıyor ... kılo vermesen bıle şifa nıyetıne ıcmelısın.. bız aılecek ıçmeye tekrardan basladıkk :)))))) bence hergun yedıgın tatlı kacamakalrını bırakmalısın..

Dün akşam diyetimi biraz bozmuştum, bugün yine aynı şekilde devam ediyor.
Mutsuzum, mutsuzum, mutsuzum ...
2 ileri 1 geri, biteremedim bir türlü şu işi !

canım benımmm bozma moralını kesınlıkleeeee tamam bugun kotu gectı aksam duzelıcekk yarında dıkkat edıceksınnn bu sekılde dusun lütfenn ..... sen spor yapıyormuydun hayatım ?

vallahi nasil içtigimi bir ben bilirim bir Allah çok çok zor, ama kendimi sinir oldugumdan miktarini bu kadar çok tutuyorum, belki bu kadar içersem i$e yarar diye, ama....neyse o zman ben içmeye devam edeyim bari
ya ben o yedigim tatliyi kaçamak diye bile saymiyorum, okulda arkada$larim tüm tüm çikolatalari yerken ben ucundan aliyorum, çok masum geliyor ama belkide dedigin gibi birakmam lazim aslinda benim hayatimin anlamida o kadarcik yedigim $ekerli $eyler birde çok spor yaptigim için energiye ihtiyacim oluyor, özellikle 4km ko$unca yarisina gelince zorlaniyorum bitkin dü$üyorum ama bugün gitmeden az önce bir tane yicem belki yardimci olur, offf offfffffffffff

:))))))))) sen okadar spor yapıorsun dıkkatde edıorsan kı okadar spora aslında bu tatlıda cok degıll neden kılo veremeıorsun dr fılanda gıttın dımı troıd fılan varmı

dün 2litre su ictiiiimmmm
tuvalete gidip gelmekten uyuyamadım ve sabah kalktığımda cok terlemistiimm
ah bunlarda olmasaaa neyse katlancaaazzz

Dün zayıf bir anıma geldi ve elimde olmada bozdum
Ümidimi kaybetmiş ya da pes etmiş değilim ama biraz mutsuzum, emeklerime ihanet etmişim gibi bir his var içimde :)
Epak canım spor yapıyorum, yani elimden geldiğince ama çoğu zaman pek fırsatım olmuyor.

Güzel destekleriniz için de teşekkür ederim

bozma morelini canim, hayirdir ne olduki nasil bozdun?

canım benımmm bozma moralını kesınlıkleeeee tamam bugun kotu gectı aksam duzelıcekk yarında dıkkat edıceksınnn bu sekılde dusun lütfenn ..... sen spor yapıyormuydun hayatım ?

selamlarrrr ben sabah aç karnına tartılıyorum normalde bugün unutmuştum şimdi tartıldım 72.9. yarın da bi yere davetliyim herşeyden birer tadımlık bakarım artık :26:
bugün kü menüm
sabah: 1 dilim çavdar ekmek 4 zeytin 1 dilim peynir salatalık domates
öğlen: çavdarlı yarım simit ayran
akşam : 1 dilim pizza, yeşil salata (bugün hep karbonhidrat vardı)
meyve de portakal :80:

canım sevinmen lazım düğününe ve balona 2 yıl varmış boşver ne yaptın ne ettin nasıl olduları sil çıkar aklından depresyondan bi an önce çıkman lazım ilk işin bir fitness salonu olsun bende nişanlandığımda baya kilo almıştım sonra düğüne 1 ay kala fitness aynı yerde plates 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş ve diyet listem tam 3 hafta sonra kimse inanamadı bana üstelikte o kadar kısa zamanda 9 kilo vermiştim ve bu arada sırf bunun için pskiyatıra gitmiştim içimden gelmiyodu hiç bişey yapmak ama yaptımmm..sen neden bugün başalamayasın herşeye bütün hayatını etkilyor kilo kendine bi kere güven geliyo o da herşeye yetiyo zaten sağlık ta çok önemli tabi
Senin yapman gereken şey
Motive
Varsa psikolojik problemlerin yardım alma
Hedef belirleme
Günlük senin vücut denge sistemine göre minimum kalorili bir diyet
fitness ve yürüyüş
Bunları yaparsan seni kimse tutamaz ben de şimdi 11 kilo almıştım ama bi kaç gündür 2 kilo verdim
kolay gelsinn :80::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…