E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kardelennim
-
yani parayi ayirmiyoruz gelirde giderde bir ama onun askerlik parasini biriktiriyoruz ben hic ses etmedim bugüne kadar halada etmem bugün böyle davranmasi beni üzdü acikcasi.ama hic bisey söylemedim
evli degiliz cünkü bir imzanin okadarda önemli olduguna inanmiyoruz sonucta sadece bir imza eksik kendi parasi tabiki ama ikimizin de ayligi var sadece onun geliri yok bende onun kadar kazaniyorum ama hic ayirt etmedik halada etmiyoruz fakat bugün böyle birsey olunca sasirdim hic konusmadim ve sizden fikir alayim dedim ama hemen yargilamaya gecmissiniz tsk ederim yinede
Selam arkadaslar, lafi uzatmadana konuya gireyim esimle tartistik konu su,bu ay fazla para harcamisim okadar cokta degil aslinda ama o abartti ve cüzdanimi alip icinden bütün parayi alip bana sadece az bir miktar birakarak ister küs ister küsme bundan sonra böyle dedi bazen söylenirdim ben baska arkadaslarin basina geldiginde bana esim böyle yapsa bogcami alip giderim derdim bugün benim esimde aynen böyle diyor ister küs ister bohcani al git artik para kontrolü bende diye benimde ayligigim var az daha diycektim ozaman herkes kendi parasini harcasin diye ama demedim yuttum esim dedim ama evli degiliz 7 senedir beraber ayni evi paylasiyoruz evli gibi onun biriktirmesi gereken askerlik parasi var mecburen her ay oraya bir miktar para koyuyor,hic ses etmedim verdigi parada masada duruyor ne yapayim ben simdi?
ikiniz de para kazanıyorsanız o para ikinizin parası, imza önemli olmayabilir sizin için tabi ama e azından bu kurumun iki kişiye de getirdiği bazı hak ve yükümlülükler var. sadece o kazansa dahi cüzdanınızdaki parayı nasıl alır?
sen şimdi gerçekten samimi olarak diyebilirmisin ki,bana evlenme teklif etse kabul etmem,bir imzanın önemi yok diye.
paranı alırken ister küs ister küsme demiş.bence bundan sonra daha dikkatli olmalısın.
bu başlangıç olabilir.senin bu konudaki düşüncelerini bile bile bunu yapması ise düşündürücü.
valla su an mantikli düsünemiyorum ben ne diyim simdi bu adama?
bir imza değil işte sadece o. öyle olsa neden her yıl milyonlarca insan evlensin? o basit imzaya neden herkes ihtiyaç duysun? bu en basitinden sosyal hayatta o insanı eşin olarak seçtiğinin, onu eşin olmaya layık bulduğunun göstergesidir. Birlikte yaşamak ayrı bir şey, birlikte yaşayanlara saygım var, ancak siz evli değilsiniz, o da sizin kocanız değil. Ayrıca o bir imza diye küçümsediğiniz şey boşanma sırasında ihtiyacı olan tarafın hayatını kurtarabiliyor, pek çok konuda sizin kucağınızda çocuğunuzla ortada kalmanızı engelliyor, çocuğunuzun toplumun gözünde gayrimeşru duruma düşmesine mani oluyor, çocuğunuzun sağlıklı bir aile ortamında yaşamasını sağlıyor, sizin sosyal hayatta göğsünüzü gere gere her yere eşim diyerek katılmanızı sağlıyor. En basitinden otellerde bile evli olup olmadığınızı sorarlar. Eğer sizin için bunların bir önemi yoksa onu bilemem tabii.... :1ninca:
erkek arkadaşınızın askerlik parasını birlikte biriktiriyorsunuz.işi hallolduktan sonra size bir tekme atmayacağı ne malum.siz basit bir imza diyorsunz ama bir bakıma o imza sizin garantiniz,siz onun parasını biriktirmek zornda değilsinizki,şimdiden başlamış bak ister küs ,ister git diye
Selam arkadaslar, lafi uzatmadana konuya gireyim esimle tartistik konu su,bu ay fazla para harcamisim okadar cokta degil aslinda ama o abartti ve cüzdanimi alip icinden bütün parayi alip bana sadece az bir miktar birakarak ister küs ister küsme bundan sonra böyle dedi bazen söylenirdim ben baska arkadaslarin basina geldiginde bana esim böyle yapsa bogcami alip giderim derdim bugün benim esimde aynen böyle diyor ister küs ister bohcani al git artik para kontrolü bende diye benimde ayligigim var az daha diycektim ozaman herkes kendi parasini harcasin diye ama demedim yuttum esim dedim ama evli degiliz 7 senedir beraber ayni evi paylasiyoruz evli gibi onun biriktirmesi gereken askerlik parasi var mecburen her ay oraya bir miktar para koyuyor,hic ses etmedim verdigi parada masada duruyor ne yapayim ben simdi?
sevmiyorum bu yaptığımı ama söylenecek birşey kalmamış kiEvli olup olmaman sadece seni ilgilendiren bir konu...
Belki sütten agzi yanmis biri olarak evlilik müessesine sicak bakmiyor o yüzden nikahlanmak istemiyorsun...olabilir tercih meselesi...
Her ne olursa olsun ayni evi paylasan bir cift olarak birbirinize sorumluluklariniz var....hesab bir ise ikinizinde bu hesabta söz hakki vardir...Fazla para harcamana böyle tepki vermesi cok yanlis...sende onun askerlik parasinin birikimi icin yardimci olmak zorunda degilsin o zaman...
Susma ve ezdirme kendini...ister esin olsun ister sevgilin...
Ayrica karisida olsa böyle davranan erkekler var arkadaslar, bunun evli olup olmamakla bir alakasi yok...bizim bir tandik karisina bir paket sigarayi bile aldirmazdi hemde kadin temizlik isinde calisiyor aile bütcesine katkida bulunuyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?