- Konu Sahibi kardelennim
-
evli degiliz cünkü bir imzanin okadarda önemli olduguna inanmiyoruz sonucta sadece bir imza eksik kendi parasi tabiki ama ikimizin de ayligi var sadece onun geliri yok bende onun kadar kazaniyorum ama hic ayirt etmedik halada etmiyoruz fakat bugün böyle birsey olunca sasirdim hic konusmadim ve sizden fikir alayim dedim ama hemen yargilamaya gecmissiniz tsk ederim yinede
evli degiliz cünkü bir imzanin okadarda önemli olduguna inanmiyoruz sonucta sadece bir imza eksik kendi parasi tabiki ama ikimizin de ayligi var sadece onun geliri yok bende onun kadar kazaniyorum ama hic ayirt etmedik halada etmiyoruz fakat bugün böyle birsey olunca sasirdim hic konusmadim ve sizden fikir alayim dedim ama hemen yargilamaya gecmissiniz tsk ederim yinede
"ikimizin de aylığı var sadece onun geliri yok" demişsiniz ne dmek bu tam anlayamadım..
aylığı varsa neden sizin paranıza el koyuyor?
Paranıza el koymaya hakkı yok.Hem kendi işi için para biriktiriyor.Askerlik konusunda yanılmıyorsam.Yani kendi parasıyla biriktirsin, siz biraz katkıda bulunursunuz ama sizin paranıza el koyması ters olmuş.Bence buna müsade etmeyin...Bu ilk oluşuydu ama izin verirseniz önümüzdeki ayda aynısını yapacaktır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?