- Konu Sahibi kardelennim
-
yanlış anlama olmasın. birlikte yaşamanıza karşı değilim. ama eşim kelimesini bende yadırgadım. o sizin erkek arkadaşınız eşiniz değil....
erkek arkadaşınızın askerlik parasını birlikte biriktiriyorsunuz.işi hallolduktan sonra size bir tekme atmayacağı ne malum.siz basit bir imza diyorsunz ama bir bakıma o imza sizin garantiniz,siz onun parasını biriktirmek zornda değilsinizki,şimdiden başlamış bak ister küs ,ister git diye
bir imza değil işte sadece o. öyle olsa neden her yıl milyonlarca insan evlensin? o basit imzaya neden herkes ihtiyaç duysun? bu en basitinden sosyal hayatta o insanı eşin olarak seçtiğinin, onu eşin olmaya layık bulduğunun göstergesidir. Birlikte yaşamak ayrı bir şey, birlikte yaşayanlara saygım var, ancak siz evli değilsiniz, o da sizin kocanız değil. Ayrıca o bir imza diye küçümsediğiniz şey boşanma sırasında ihtiyacı olan tarafın hayatını kurtarabiliyor, pek çok konuda sizin kucağınızda çocuğunuzla ortada kalmanızı engelliyor, çocuğunuzun toplumun gözünde gayrimeşru duruma düşmesine mani oluyor, çocuğunuzun sağlıklı bir aile ortamında yaşamasını sağlıyor, sizin sosyal hayatta göğsünüzü gere gere her yere eşim diyerek katılmanızı sağlıyor. En basitinden otellerde bile evli olup olmadığınızı sorarlar. Eğer sizin için bunların bir önemi yoksa onu bilemem tabii.... :1ninca:
arkadaş sizce nikahsız yaşamam yanlışmı diye sormamış
dini açıdan yorumlayın dememiş
günlük hayatımızda nasılsın diye sorulduğunda nasıl ki 30 yaşındayım diye cevap vermiyorsak
lütfen burada da aynı şeyi yapmayalım
konular sorular amacından sapıyor
gelelim konuya
bence çok ayıp etmiş erkek arkadaşın
hoş bir ceza olmamış
arkadaş sizce nikahsız yaşamam yanlışmı diye sormamış
dini açıdan yorumlayın dememiş
günlük hayatımızda nasılsın diye sorulduğunda nasıl ki 30 yaşındayım diye cevap vermiyorsak
lütfen burada da aynı şeyi yapmayalım
konular sorular amacından sapıyor
gelelim konuya
bence çok ayıp etmiş erkek arkadaşın
hoş bir ceza olmamış
ya tamam beni ilgilendirmez çünkü bazen erkele evlenince değişiyoo..
ben bile sözlenince fol yok yumurta yok sözülüm nasıl değişttii belki kız bundan korkuyordur çünkü flört etmek gibisi yoktur..
ama imza önemli değil demeyin çok çok önemli
ya tamam beni ilgilendirmez çünkü bazen erkele evlenince değişiyoo..
ben bile sözlenince fol yok yumurta yok sözülüm nasıl değişttii belki kız bundan korkuyordur çünkü flört etmek gibisi yoktur..
ama imza önemli değil demeyin çok çok önemli
Bu kisiden kisiye degisir....
Benim icinde imza önemli senin icinde önemli onun bunun icinde ama bu arkadasimiz icin önemli degil...olabilir bu onun bilecegi istir...Varsada ilerde bunun desavantajinida görecek olan odur...
Hayret ediyorum bazen biz kadinlara, hemcinsimize ne kadar acimasiz olabiliyoruz.benneyaptımki
Arkadasimiz nikahsiz oturuyorum yanlismi dogrumu dememiski
Ayrica nikahli olanlarda bu tür sorunlar yasanmiyormu? Ben kac kere sahit oldum gördüm ve duydum....
canım benim savunduğun şeyleri ben söylemedim lütfen ama ben yadırgamadım böyle kimseyi ya acımasızcada eleştirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?