benim eltim okuma yazmasi olmayan bir kadin ama ona sorsan herseyi bilio. cocuklarinin küfür etmesine destek verio. hemde agza alinmiycak kötü sözler yani. hatta bir defasinda esimin yaninda ogluna: hadi oglum amcaya küfret dedi :1shok: esim zaten konusmaz onunla selam verir sadece. ben kizdim ama bana sen anlamzsin zaten dedi. hatta bana sen almanca bile bilmiyorsun dedi. halbuki üni okuyan ben, ilkokula bile gitmeyen kendisi. gelde anlat... zaten artik konusmyuoruz. böyle biriyle ne konusabilirsin ki? mutfagina yaptirdigi dolap benimkinin aynisi oldugu halde geldi bize, ayy senin dolaplarin nasil, bizimki daha güzel deyiverdi. offff offff cahil biriyle nasil basedebilirsin ki.... hersey ona sorulmali herseyin en iyisini o bilir havalarinda gezmio mu bide. sinir oluyorum. bana ne iyiligin dokundu ki der hep? ben evlendigimde esimin ailesi yanimizda yoktu, büyük olarak bi o vardi. arayip sorabilirdi dügün yapicaksiniz ne eksiginiz var? sanki bana onun ne yarari dokundu ki? bide dügüne gelirken insan güzel bisey takar, abi olarak. ama nerdeeee? gtirdikleri bileziklere kuyumcu bi tarafiyla güldü resmen. ceyrek kadar agirligi yoktu. ayip ayip
diger eltim ayri bir alem zaten. dügüne gelecek diye biletleri bize aldirdilar. 6 kisinin ucak biletini aldik. madem öyle sen en büyük eltisin, güzel bisey getir dimi? nerdeee almis eline bi künye, sallaya sallaya gelmis. dügünden sonraki gün haber verdiler size yemege gelcez diye. yeni gelinin evine yemege ertesi günmü gelinir Allah askina? kendisi kayinvalide yanina gelin gitmis diye benim rahatimi cekemedi. kiskancliktan catir catir böyle... ne yapcani sasirmis. ben ankaraya gittigimde bi kere bile aramaz sormaz. kardesine valiz hazirlamis, onu benimle göndermek icin beni aradi, sizi özledik gelelim müsaitseniz dedi. bende nerden sasti diodum. meger derdi varmis. kocasi geldi kaldi evimde, ay benim karim söyle yemek yapar, böyle yapar, huyu söyle güzeldir... madem öyle git karin yapsin yemekleri. benim evime gelip yemegimi yeme. karisinin yemegini de gördük yani. iki patates koymus tencereye al sana yemek.
diger 2 eltimle iyi geciniyoruz cok sükür. bi tane daha var ama onunla irtibat yok pek. bir elti daha olcak ama kimligi belli degil daha. insallah biraz kafa dengi olur.