• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

maalesef bende sorunluyum. 3 eltiyiz 2 side benden büyük biri 5 diğeri 10 yaş .biri ilkokul diğeri lise ben üniversite.ben okumuş olmama rağmen çok hamaratım fakat ikisi halı silmeyi dahi bilmezler.kadın gelir temizler.hele 10 yaş büyük olan her daim laf sokuşturma bir eksiğimi gözetme dediklerimi çürütme .ben en büyük günahın insanın kalbini kırmak olduğunu düşünürüm ona göre davranırım.ama oo bazen insanı çileden çıkarır.yalancı çok sivri dillidir.her daim o akıllı.dili çok uzun.

şuan eltim yok ama ilerde olcak, millet o kaadr eltilerden dert yanıyo ki acaba benim eltimle ilişkim nasıl olcak merak ediyorumkaydirigubbakcemile3

anam ne eltiler varmış iyiki açmışım konuyu allah yardım etsin bize...acaba eltilerimiz nereye yazıyor bizim hakkımızda ah bi bilsekte okusak biz neler yapıyormuşuz:)))

bende eltısınden nefret edenlerdenım kadın benden 10 yas buyuk oldugu halde benle yarısıyo kıı sevıye farkımız oldukca fazla benbunu hıc sorun etmeden ınsanca kendısıne yaklastıkca o laf soktu durdu sımdı ne arıyosum nede soruyorum sımdıde aramıyo dıye mıllete benı konusuyooo en sonunda delırtcek benıı bı anlasam benle derdı neee olay bıtcek ama kadın ruh hastasııı allahtan fazla bıse yapamıyo kımse onu takmıyo kayınvaldem benım ıcın öluyoo belkıde o yuzden benle urasıyoo anlamadım valla

benim eltim köttüüüüüüüüü...:kızgın:geçtiğimiz günlerde büyük bir kavga çıkardı ve evini terketti hanımefendi.evlendiğinden beri ki daha bir yıl oldu benim arkamdan söylemediğini bırakmadı sürekli dedikodumu yaptı.hep sustum cahiiliğine verdim.aynı apartmanda oturuyoruz biz.herzaman iyi davrandım.kocasıyla ve eşimin alilesiyle sorunları oldu defalarca.ben ona yardım etmeye çalıştım.ama artık dayanamadım.evi terk ettiği gün yine benim hakkımda konuştu ve eşi bunu geldi bana söyledi.bende budefa susmayıp terbiyesini takınmasını yoksa ben takındıracağımı söyledim bağırarak.hoş gerçi bağırmasamda duyar bizim gelin kapı dinliyor kaç defa yakaladık.neyse uzun lafın kısası o gece gerek bu sebepten gerekse eşiyle sorunlarından dolayı kavga çatırtı koptu bizimki evden defoldu.o gidince öğrendimki evlendiğinden beri beni çekemezmiş ve hep lafımı yaparmış.ama şimdi geri gelecekmiş kızlar ben neyapacağım.neler söyledi benim hakkımda o gün bir bilseniz.o lafları asla hazmedemem mümkün değil ona çok kızgın ve nefret doluyum:oklava:.eşimin ve benim ortak kararımız asla konuşmamak.ama çok gerildim bu durumdan ne olur akıl verin.

ha bu arada bu hasta insan benden 5 yaş büyük.ama tabi akıl yaşta değil başta:kızgın:.bu kızda kişilik bozukluğu olduğuna eminim:oklava:.:enbuyukkk:

ya daha neler varda susuyorum ben anlatsam hepiniz hak verirsiniz bana herkese kök söktürdü bir yıldır.o gece bile ben üstüne eğildim kocası bişey yapmasın diye.zaten onunla bir alakam yok bütün gün işteyim akşamdan akşama geliyorum eve.ne istiyor benden anlamıyorum.

1 eltim var 2.ye daha 4 5 sene var ama böyle iyiyiz :) hiç olaya böyle bakmadım ya eltimle kendimi bir tutmadım belkide o çok fazla sessiz agzı var dili yok kendini çok ezdiriyor bende ona biraz dişli olmayı ögretmeye çalışıyorum gerçiii kaynanam ilk başlarda aramıza fesat sokmaya çok çalıştı beni hep diger geliniyle kıyaslmaaya çalıştı eltim mutfak robotu gibidir ne iş derseler yapar köle giibi sesi çıkmaz bende öyle olayım istediler ama olmayınca aramızı bozmaya çalştlar onuda becereemediler :)

Evet bizde 2 eltiyiz.
Aramızda bir problem yok gözle görülür.
Ama benden hoşlanmadığını hissedebiliyorum.
Bende kendisine bayılmıyorum tabiki.
Zaten benim için önemli olanda sorun çıkarmasın,benimle uğraşmasın yeter.
Kendime laf söyletmem,sessiz kalmam elbet.
Bu yüzden de,benim için zorlaşmasın herşey huzursuzluk ya da olumsuz bir olay istemiyorum hayatımda.

benimde 1 eltim var.arada bir araya geldikçe kayınvalidemleri çekiştiriyoduk biraz. 2 ay arayla evlendik.şu aralar biraz arası bozuk kayınvalidemlerle.sanırım onlarda bizi kıyaslıyıp duruyolarmış.geçen gün kaynım annesigile benden için o da arkanızdan konuşuyor demiş.demek ki eltim ne konuşsam anlatıyodu kocasına.çok üzüldüm duyunca.demek ki en ufak bi olayda ne var ne yok dökecek ortaya çünkü onun kaybedeceği bişey yok zaten araları bozuk kayınvalidemlerle.olan bana ve evliliğime olacak.hep benim aptallığımdan ve insanlara çabuk güvenmemden oldu

kızlar benim cok merak ettiğim bi konuydu bu. şimdi görüncede sunu düşündüm.
bence eltiler arasındaki gerginlik tamamen büyüklerden kaynaklanıyor. hani söyle düşünün
kaynananız veya kaynınız görümceniz yani eltinizle ortak kişileriniz sizi üzerken o kişiye değer verseler. veya ikili muhabetlerde o önemsense. yada siz daha fazla sevilseniz o ciddiye bile alınmasa vsvs.
bence bütün mesele bunlardan kaynaklanıyor. yoksa eltilerin arasında baska ne gerginlik yaratabilirki???

tamda benim yazacaklarımı yazmışsın katılıyorum canım sonuna kadar

suan icin iki eltiyiz ama daha aramiza gelecek 4 elti daha var. eltimle aramizda bi sorun yok zaten sorun olusturacak kadarda sik gorusmuyoruz. saniriim digerleriylede oyle oluropuyorumnanaktan

Bız de Üc eltıyız ben en kÜcÜklerıyım ve kayınvalıdemlerle kalıyorum en bÜyÜk eltım kayınvalıdemın kız kardesının kızı yanı eltımın teyzesı olur kayın valıdem onunlada 4-5 sene beraber kalmıslar ortanca kaynım nısanlandıgında evlenecek dıye ayrı ev tutmuslar am hep gene gelmsıler ortanca eltımde usaklı bende kayınvalıdemlerın memleketındenım bÜyÜk eltım ben kaynanamlaral oturuyom dıye cekemez bır tartısma oldugunda cok olmus daha Öncelerı baya tartısmalar yasamıslar gene arada oldugunda ortaya lafı sokusturuyo sız yalnız otursaydınız sıze cok gelırdım dıye ama buna aldırıs eden yok zaten kaynanamgılerınde umrunda degıl artık ıllalah demısler ben yaa olarakda cok kÜcÜcgÜm onlardan ama anlamam nıye cekemez herseyı cok ıyı bılır hanı sorarım cocgunu gettırır bakarım hayır getırme demem bu yÖnÜmden esım bana cok kızar az sende laf sÖyle Öyel durma dıye herkese cevabı ver dıye ama ben kÜcÜgÜm dıye pek Öyel yapama zaten yapımdada yok ortanca eltım ıse en tembelımızır hıc Öyel ev kadınlıgıyla alaksı yoktur o calıssın tamam dır onun ıcın kaynanam bu yÖncen cok dedıkodusunu yapar benımle cok konusur ama ınan olsun bırkez bıle dememısımdır bÖyel dıyo senın ıcın dıye ortanca letımde benım yÜzÜme karsı der hep herseyı yapar bunları alıstırma dıye esımın aılesınden dolayı ıyı sayılır ama oda kıskanıyo bızım kaynanamlaral kalma durumumuzdan onalrın parasını bızım yedıgımızı dÜsÜnÜyoalr ama tam tersı oluyo en sevdıgı ogluda hatat ortanca oglu hayatta kıyamaz herseyı yapar yap dese ondan sanslı ortanca eltımde bÜyÜk eltımde cok cekıstırır ortanca eltımı bÖyel yapamıyo sÖyle yapamıyo dıye ben hıc bırıne bı laf demem valla kendılerı ayaptıkalrından utansınlar ben yapcagımı yaprım arda damarıma basarlarsa sakayla karısık laf sÖylerım okadar ama herkes kendınden sorumludur bÖyel ıste sanmıyorumkı eltısıyle sorunsuz olan olsun muhakkakkı olur onda nıye bu varda bızde yok felan dıye bız ortanca eltımle hayatta paramara konusmayız ama ortanca kaynım sÜreklı sÖyler esıme annesıgılle kaldımgımız ısın borcunyok felan arada bır manalı konusur sankı babasının parasını bız yıyıomusuz gıbı yesek bıle nolurkı bız kalıyoz onalral o kalasın o yesın ozaman nekadr sacma ınsan herkesı kendı gıbı gÖrmÜyecek aslında cok ÜzÜlÜyo ozaman

bende eltiyim eltimle pek muahbebbetımz yok soguguz yanı ben şimdiye kadr yakınolmk için hep caba sarfettım uzuk olunca mesafelı olunca uuzldum hepiyiolsak gidip gelsek istedim baktım olmuyor eltım inadına mesafe koymaya calışlıyor ve absurt bı sekılde belli oluyor bu cabası bnde salladım gitti benim cevrem burda o buraya gelın geldi o duşünsün dedim onceen haraketlerine sınır oluyodum yapmacıktı hep halada oyle ama artık bende ona yapamcık davranıyorum bırlıkteyken iyiyz görmesek 1ay aklımaz gelmez ikimzinde.aslında merk etmiyor değilim o benım hakkımdane dusunuyor

benim eltim okuma yazmasi olmayan bir kadin ama ona sorsan herseyi bilio. cocuklarinin küfür etmesine destek verio. hemde agza alinmiycak kötü sözler yani. hatta bir defasinda esimin yaninda ogluna: hadi oglum amcaya küfret dedi :1shok: esim zaten konusmaz onunla selam verir sadece. ben kizdim ama bana sen anlamzsin zaten dedi. hatta bana sen almanca bile bilmiyorsun dedi. halbuki üni okuyan ben, ilkokula bile gitmeyen kendisi. gelde anlat... zaten artik konusmyuoruz. böyle biriyle ne konusabilirsin ki? mutfagina yaptirdigi dolap benimkinin aynisi oldugu halde geldi bize, ayy senin dolaplarin nasil, bizimki daha güzel deyiverdi. offff offff cahil biriyle nasil basedebilirsin ki.... hersey ona sorulmali herseyin en iyisini o bilir havalarinda gezmio mu bide. sinir oluyorum. bana ne iyiligin dokundu ki der hep? ben evlendigimde esimin ailesi yanimizda yoktu, büyük olarak bi o vardi. arayip sorabilirdi dügün yapicaksiniz ne eksiginiz var? sanki bana onun ne yarari dokundu ki? bide dügüne gelirken insan güzel bisey takar, abi olarak. ama nerdeeee? gtirdikleri bileziklere kuyumcu bi tarafiyla güldü resmen. ceyrek kadar agirligi yoktu. ayip ayip

diger eltim ayri bir alem zaten. dügüne gelecek diye biletleri bize aldirdilar. 6 kisinin ucak biletini aldik. madem öyle sen en büyük eltisin, güzel bisey getir dimi? nerdeee almis eline bi künye, sallaya sallaya gelmis. dügünden sonraki gün haber verdiler size yemege gelcez diye. yeni gelinin evine yemege ertesi günmü gelinir Allah askina? kendisi kayinvalide yanina gelin gitmis diye benim rahatimi cekemedi. kiskancliktan catir catir böyle... ne yapcani sasirmis. ben ankaraya gittigimde bi kere bile aramaz sormaz. kardesine valiz hazirlamis, onu benimle göndermek icin beni aradi, sizi özledik gelelim müsaitseniz dedi. bende nerden sasti diodum. meger derdi varmis. kocasi geldi kaldi evimde, ay benim karim söyle yemek yapar, böyle yapar, huyu söyle güzeldir... madem öyle git karin yapsin yemekleri. benim evime gelip yemegimi yeme. karisinin yemegini de gördük yani. iki patates koymus tencereye al sana yemek.

diger 2 eltimle iyi geciniyoruz cok sükür. bi tane daha var ama onunla irtibat yok pek. bir elti daha olcak ama kimligi belli degil daha. insallah biraz kafa dengi olur.

eltim benim için her yerde kız kardeşim gibi diyomuş duyunca çok sevindim bende onu bi abla olarak görüyorum hiç elti gibi olmadık ve burda eltiler hakkında yazılanları okudukça allah allah diyorum neden eltiler çekemesinler birbirini die eltim 10 yıllık evli herkesin nası biri olduğunu iyi biliyo hep uyarır beni yanlış bişey yaptığım zamn insanız sonuçta hatalar yapaliyoruz bende ona öleyimdir bişey oldumu sölerim bak yenge burda yanlış yaptın die ama hiç birbirimize kırılıp gücenmeyiz :)

Back
X