Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç eltisinz böyle siz :)
kızlar benim cok merak ettiğim bi konuydu bu. şimdi görüncede sunu düşündüm.
bence eltiler arasındaki gerginlik tamamen büyüklerden kaynaklanıyor. hani söyle düşünün
kaynananız veya kaynınız görümceniz yani eltinizle ortak kişileriniz sizi üzerken o kişiye değer verseler. veya ikili muhabetlerde o önemsense. yada siz daha fazla sevilseniz o ciddiye bile alınmasa vsvs.
bence bütün mesele bunlardan kaynaklanıyor. yoksa eltilerin arasında baska ne gerginlik yaratabilirki???
kızlar benim cok merak ettiğim bi konuydu bu. şimdi görüncede sunu düşündüm.
bence eltiler arasındaki gerginlik tamamen büyüklerden kaynaklanıyor. hani söyle düşünün
kaynananız veya kaynınız görümceniz yani eltinizle ortak kişileriniz sizi üzerken o kişiye değer verseler. veya ikili muhabetlerde o önemsense. yada siz daha fazla sevilseniz o ciddiye bile alınmasa vsvs.
bence bütün mesele bunlardan kaynaklanıyor. yoksa eltilerin arasında baska ne gerginlik yaratabilirki???
bence sen çözmüşsün olayı aynen böyle oluyor zemuszemus
başta benimde eltimle aramda bazı sorunlar vardı ve k.validem her zaman eltime daha yakın davranmıştır kadının benimle sorunu var :)) beni kendi eltisi sanıyor yani durum biraz karışık şöyle özetliyim k.validem nedense sürekli benimle yarış halinde ben ne yapsam ne alsam aynısını yapmaya çalışıyor ve resmen beni sinir etmek için benden 1 sene sonra evlenen eltime daha yakın ve samimi davranıyor gerçi onların sosyal statüleri de aynı ikiside ilkokul mezunu ikiside sigara içiyor ikisininde kocalarıu aynı huyda yani aksi benimki pamuk şeker ayyyy canım aşkım benim ama ilk defa bu yaz eltimle uzun uzun konuştuk meğer o da k.validemden yana şikayetçiymiş yazık..... yani aramız düzeldi zaten bi şey yoktu ama soğuk savaş vardı
yani düşman ortak olunca sorun kendiliğinden ortadan kalktı :))):lepi:
herkes eltisi için beni çekemiyor kıskanıyor şöyle böyle diyor peki siz de elti olarak eltinize ne yapıyorsunuz yoksa siz çok iyisiniz ama eltiniz ruh hastasımı:)))
Yine de sen dikkat et arkadaşım.Çok da güvenip ortaya sır verme.