• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

iyi elti yoktur sadece gerçek yüzünü göstermeyen ve artık dayanamayıp gösteren diye ayırt edebilirizkaydirigubbakcemile3

benim eltim iyi kız, anlaşıyoruz ama tek sorun o kaynanamla aynı memlekette, doğal olarak daha çok görüşüyolar, doğal olarak da daha çok sorunları oluyo... benim kaynanamı da ben çok kötü görmüyorum ama eltim; bana şöyle yaptı, bana şöyle dedi, huyu şöyle böyle, diye anlatınca benim de düşüncelerim değişiyo...o da haklı kendince ama ben kimseyle kötü olmak istemiyorum.. ama sabırlı kız ben olsam dayanamazdım onlara...

daha öncede yazdım 5 eltiyiz bir araya geldikmi 1 ay dedigodu sürüyor dördündede nefret ediyorum
malesef görüşüyoruz ama kimse birbirinden hoşlanmıyor hepsi iki yüzlü

ben kötü bir eltiyim galiba....evleneli 3,5 yıl oldu..

ozamanlar yeni evliydik daha 1 ay oldu olmadı ..eltim geldi bana gündüz...
sağdan soldan muhabbet ediyoruz işte..bende sevmiştim onu kendime yakın bulmuştum..zaten iki eltiyiz..
neyse bu başladı eşimin eski kız arkadaşlarını anlatmaya yok birine gitti sabaha kadar gelmedi yok ötekiyle şurda kahvaltı yaptı ....ben şokum ama..çünkü eşim bana hiçbirini anlatmadı daha doğrusu ben istemedim anlatmasını..bende ona anlatmadım..bunun ikimizde faydası olmıcakki..
sürekli eşimi kötülüyor eskiden yaşanmış şeyleri anlatıyor..evime gelmiş misafir diye önce ses çıkarmadım olabilir o benden önceydi dedim..bu sefer yok eşin aslında şöyle biri böyle biri demeye başladı....

aaaaaa yeter artık iki saattir ağzımı açmıyorum ama gerdin beni...sanane yaa eşimin karakterinden...onun karısı benim beni ilgilendirir..hem neden bunları bana anlatıyosunki senin amacın ne dedim...böle dona kaldııııı gerizekalı aklıma geldikçe sinir oluyorum..gidermisin evimden dedim..kadın şok bi vaziyette gitti..hemen eşimi aradım eve çağırdım sinirimden ağlıyorum ama...oda çok kızdı bu ileri geri konuşmalarına....
ogünden beri evime gelemez..kocası yani eşimin abisi özürdilemişti onun hatası yüzünden..onunla görüşüyoruz o çocuğu alır bize yemeğe filan gelir gider...ama eltimle o günden sonra görüşmüyorum....

Benim de bir eltim var. Allah'a şükür çok iyi anlaşırız. Bir sorunumuz olmadı şu zamana kadar.
Hatta benden çok iyidir. Çok sıcakkanlı ve samimidir. Benim ailem bile çok sever onu. Ben de çok seviyorum. :nazar:

bizde 4 eltiydik,eltiydik diyorum çünkü ,eşimin 2 abisi eşlerinden boşandı,hepsi bizden uzakta ,telefonla görüşmüyoruz,eşimle abileri görüşüyor,sevmiyor değiliz birbirimizi ama işte uzağız kimse kimseyi aramıyor özel olarak,görüşünce iyi anlaşırız görüşmeyince aklımıza gelmeyiz,böyle işte

Bende neden cekememezlik oldugunu merak ediyorum .. Özellikle eltilerin %90'ı birbirini cekemiyor .. sidik yarıstırıyorlar resmen .. büyükmüs kücükmüs hic farketmez ki o zengin ben fakir olabilir herkes zengin olmuyor ki ..

Ama kalkıpta görmemis gibi yaptıklarını aldıklarını anlatırsaa ,
Bire bin katarsa ,
Menfaatciyse diyebilecek birseyim yok !!

Böyle birini tanıyorum kardesinden kuzeninden o kadar cok bahseder kii . Hatta durup durup ayse'nin de ayakkabıları degisik dimi hayatım kimsede yokk derse .. Ailecek evlendigi adamın akrabalarına zırt-pırt oturmaya giderse , ama aynı zamanda kendileri amcalarıyla bile yıldan yıla görüstügünü benim kocamın tarafı cok icli dıslı gelip gitmeyi severler bizde yok derse ben hönk diye kalırım istee ..

Bence tamamen menfaatle alakalı .. Eltisine sık gidiyorsa genelde bir cıkarı vardır ..

Kesinlikle insanına göre davranılmalı sayet bende böyle bir elti olsa rahatsız oldugumu hissettirirdim .. Yada direkt yüzüne söylerdim bu kadar da olmaz degil mi ?

Son düzenleme:
kızlar benim eltim çok fena ben ondan 10 yaş küçüyüm evlenirken bana eşya alınıyordu beni hiç tanımıyor evdeki tüm eşyaları komle attı yenisini aldı benimle birlikte ev düzdüevlenirken düğün de küsmüş bizim kayınvalide görümceyle on yıl sonra ben evlenirken barıştılar
söylemediğim lafları herkeze gidip böyle böyle söyledi dedi herkez bana cephe aldı eşimde dahil çok cahildim yeni evlendiğimde her zaman herkeze sözünü geçiren bir numara insankayınvalideme bir gün bie bulaşığını yıkamış değil ben hep hizmet ettim yine o iyi oldu yapıcak bir şey yok şimdi hepsinden uzak duruyorum konuşmuyorum kayınvalidem ölmeden birkaç gün önce küslerdi dedimki ona ara geçmiş olsun de istersen diye bana benim huyum çok pis inadım inattır dedi aramadı kayınvalide öldü küs gittiler cenazede nasıl yırtıyo kendini ağlyo yine o iyi oldu ben salak salak baka kaldımpolitik olanlar kazanıyo kızlar ne derseniz< deyin

bende elti olcam ama ne zaman :))
kaynımla çok güzel anlaşıyoruz çok severim çocuğu..oda anlaşabileceği gibi biriyle evlenirse aramızda sorun olmaz diye düşünüyorum şahsen.

kızlar benim eltim çok fena ben ondan 10 yaş küçüyüm evlenirken bana eşya alınıyordu beni hiç tanımıyor evdeki tüm eşyaları komle attı yenisini aldı benimle birlikte ev düzdüevlenirken düğün de küsmüş bizim kayınvalide görümceyle on yıl sonra ben evlenirken barıştılar
söylemediğim lafları herkeze gidip böyle böyle söyledi dedi herkez bana cephe aldı eşimde dahil çok cahildim yeni evlendiğimde her zaman herkeze sözünü geçiren bir numara insankayınvalideme bir gün bie bulaşığını yıkamış değil ben hep hizmet ettim yine o iyi oldu yapıcak bir şey yok şimdi hepsinden uzak duruyorum konuşmuyorum kayınvalidem ölmeden birkaç gün önce küslerdi dedimki ona ara geçmiş olsun de istersen diye bana benim huyum çok pis inadım inattır dedi aramadı kayınvalide öldü küs gittiler cenazede nasıl yırtıyo kendini ağlyo yine o iyi oldu ben salak salak baka kaldımpolitik olanlar kazanıyo kızlar ne derseniz< deyin

benim yengemde anneme küstü,amcam babama küstü.mesele de şu.
babannem artık yalnız kalamazdı 3 oğlu bakıyordu.ama bunlar istemiyordu.yengem sinir krizleri geçiriyordu o geldiğinde.bide bir sürü hakaretler etmiş babanneme..
o sinir krizi geçirdi diye biz gidip alacakmışız.almamışız,karısız kalacakmış nerdeyse bizim umrumuz olmamış mesele bu..2 kardeşinede küstü.yengem istemiyorum onu kapıdan içeri sokmayacağım dedi babannemden için.9 ay nasılsın anne diye uğramadılar ne bize ne amcamlara.sonra babannem öldü gitti..amcamda yengemde resmen şov yaptı cenazede.amcam hakkımı helal etmiyorum kardeşlerime anamı üzdüler hasta ettiler bu hale getirdiler dedi.bizimkiler beyfendiliğini hiç bozmadan bütün cenaze işlerini hallettiler.ve herkes babamla amcama geldi başınız sağolsun diye..cenaze sahibi onlardı.kimse öteki amcama gitmedi.
yengem desen bayıldı numaraları yapıp kendini yerden yere attı..kızlarıda kolonya getirin bayıldı diye ortalığı ayağa kaldırdılar..ama millet yalan olduğunu biliyor hiç oralı olmadılar hatta arkasından güldüler bile öyle yaptığında..

biz 6 eltiyiz hiçbirine zerre kadar güvenmem ve asla samimi olmam yanımda eşim olmadan asla evlerine gitmem birinin evine bigün 5 dakika uğramak gibi bi hataya düştüm ertesi gün dedikodu kazanı kaynamaya başladı yok şunu söylemişim kaynvalidenin hakkında konuşmuşum yok kimseyi sevmem demişim ona sadece anlıcağını bilsem sana güzel bi ders verirdim ama sen hiçbişeyden anlamazsın dedim ve bidaha evinede gitmedim aslında hepsi böyleler dedikodu yapmayı çok seviyolar bide yaşam kalitesi olarak onlardan çok farklı yerlerde olduğumuzdan gerçekten beni pek çekemezler istemezler beni mesela onların hepsinde makyaj yasağı vardır tek başlarına evden çıkamazlar benim eşimse makyaj yapmadığım gün benimle dışarı çıkmaz sabah bebişimi bi alırım arabaya akşamüstü eve dönerim
belki ben olsam bende kıskanırdım

1 eltim var ikinciside geliyo.
temmuzda düğünü var.
büyük eltim çok iyi.
hiçbir problemimiz yok.
küçükde şuan çok soğuk davranıyo.
inşallah evlenince düzelir.
gerçi ikisindende uzağım.

haha sıkma canını ya inan böyle iki yüzlü olanlar seviliyor..aman yare batsın böyle sevilmek...benim eltim de öyledir bi iş yapmaz yaptım görünür ben de yaptığımı demem millet beni kötü görür.ordan oraya laf taşır...bi akraba vardı sevmesdi lafını getirdi bana "sana hak veriyorum "dedi aa baktım kısa süre sonra nasıl gözümün önünde yağlı ballı kol kola yürüyor ...e dedim bi insan bu kadar yanar döner olur...daha o çok döner yalanla dolanla ama inşallah bigün toslar sert bi kayaya:jeyyar: şimdi akrabalar ona gelip gider..bizi adamdan sayan olmaz... ama tınım deil..biliyorum ki en ufak fırsatta arkalarından konuşur sonra hemen yanlarına şekerim diye diye gider...amanın düşman başına bölesi...laelaelaelaelae

Merhaba arkadaşlar.Böyle bir sorun ben de yaşıyorum.Biz eşimin ailesi ile aynı apartmanda yaşıyoruz ve nişanlı olan bir eltim var.Daha evlenmediler aman maşallah şimdiden eşimin ailesinin yanında kalıyor. Kendisi tuhaf bir insan.Bildiğim bileli hep soğuk,ben varken hiç konuşmuyor eşimin ailesine yanında gittiğimizde ancak aval aval bakıyor resmen beni izliyor ne giydiğimi ne yaptığımı normal olarak da ben rahatsız oluyorum ,Ayrıca eşimin ailesiyle iki adım ete olduğumuz halde hem o hem eşinin erkek kardeşi bir kere evimize gelmediler.Halbuki ben saf gibi buraya her geldiğinde onlardan daha büyük olduğum halde hep böreklerle pastalarla gittim.Bazen ben mı uzak duruyorum kendi kendime ama yakın davransam da aynı en son kendime dedim salla gitsin pis kıskanç zaten kocaman kem gözleri var aval aval baktığı zaman ne var da bakıyorsun diyesim geliyor.Ama yukarıdaki diğer arkadaşların yazıldığı gibi bence suç büyüklerde .Örnek benim kayınvalidem dedikocu bir arkaşıyla,eşimin erkek kardeşiyle ve eltim olacak nişanlısıyla bir gün benim dedikosunu yaparken yakaladım.Her şey kendim kullaklarımla duydum, Kayınvalidem onun yanında beni kötülüyordu düşünün yani,eşimin kardeşine de bu işine geliyordu zaten kendi nişanlısını üste gösterme çabalarında,o günden sonra iyice gözlerimden düştülar.Halbuki kayınvalidemin yiğenlerin gelinleri var ve ben onlarla kayınvalidem hakkında dedikodu yapayım diye kaç kere zemin hazırladılar ama hiç bir zaman fırsat vermedim ama ne oldu yine olan bana oldu.Eşim de bunlar bana ne deseler desinler bir kere beni koruduğunu görmedim.Allah herkese gönlğüne göre versin diyorum ama olan galiba bana oluyor neden mi çünkü bunlar başka evde kalmıyacaklarmış ve evlenince de eşimin ailesiyle yanlarında kalacaklarmış ben şimdi bunlar yan yana varken nasıl idar edeceğiz kendimi üzüyorum.OFFF son şarns başka bir eve taşımak çok zor durumlar karışık yan yana olunca da nasıl mesafeli olabilirsin.

evet ben de kotu bır eltıyım . kendısı daha sozlu ble degılken nısanıma cagrıdım, dugunumde eltım gıbı degıl amcamın kızı gıbı davrandım, halay cekerken onuda aldım, dugunden sonra eve gıderken gelın kahve ıcelım dedım, balayından sonra aradım kahve ısmarladım, kendısı evlenecegı zaman mobılyaları geldıgınde gule kullan dedım, hasta oldugunu duydum gecmıs olsun demek ıcın aradım, hamıle kaldı hayırlı olsun demek ıcın aradım.ev aldık evınız var sızın dedı ınsallah sızınde olur dedım. ben gercekten cok kotu bır eltıyım.bilmiyorumkismile

eltim 1 ay önce sinop a gitti tayin nedeni ile hafta da bir yada 2 haftada bir görüşmeye gayret ediyoruz .arada bir tatsızlık olmadan çok şükür 9 yılımızı geçirdik umarım öylede devam eder...ben ona kardeş o bana abla olduğu sürece bir sorunumuz olmaz diye düşünüyorum.allah herkesi böyle eltilik nasip etsin inşallah!

benimde bir eltim oldu henüz yeni tatlı biri ama sanırım kaynımın bazı huyları sevmediğimden eltimde bunlar için hiç bir şey yapadığı için onada içten içe kızgınım

bi kere samimi gibi görünüp uzak duruyor hep burda sorun yok bananeeee
nişandan önce kaynım olcak kişi bizden nişan için para istedi tabi istesin ama bizi 4 milyar borca sokup ödettikten sonra istemesinn,, biz düğünümüzü eşimle biz yaptık ailesi bir çekirdek almadı, bide abisi kayınbabama bırak baba paraları varsa evlensinler bizene demiş :oklava: , bir çeyrek bile takmadı, kınamda içip durdu,, :oklava: herzaman içer zaten eve geliş saatide sabaha karşı 3-4 çoğu zaman gelmez kötükedihüso ve borçlara devam allahtan artık eşimi karıştırmıyorum ne hali varsa görsün
benim nasıl geniş bir eltim var ve inşallah yarın öbür gün evlenince bize gelmez yoksa benim cevabım çok ağır olacak alsanaalsanasmile

konu başka yazılanlar başka olmuş sempatiksalakcinni
hepiciğini okuyamadım ama gene ben iyi eltim kötü anafikir olmuş şuan için elticim yok ama bakalım nasıl biri düşecek tabiki kıskanıp kötü elti olacam bana evlenirken ne çok çektirdiler çeyizimede hiç 1şeycik alınmadı şimdiki gelin kendi istemeyip görücü usulü gibi olacağı için ayıp olur diyip duruyo kaynanişcim tabi eltinin davranışına göre bi tavır alırık belki yakın oluruk ama kaynanişcim çok çekecek hem yeni gelinin isteklerinden hem eski gelinin tafralarından ama akıllıdır benimki şimdiden başladı yollara

ya çatışacağınıza birleştirin güçlerinizi kaynanaya görümceye karşı.
sonuçta eltimle anlaşamıyorum kayınvalidemle anlaşıyorum
eltim kötü ama görümcem iyi diyorsunuz
ama her zaman yaptığınız iyilikleri bir gün kötü hissediyorsunuz diye yapmayın bir fün moraliniz bozuk diye şen şakrak hoş geldiniz demeyin bakalım ne oluyor.
neticede GELİNSİNİZ bütün eltiler.
Asla o ana kız gibi olmayacaksınız.
zamanı gelince bu vaktiyle beni çok saydı sevdi demeyecek hemen diğer eltinin yanına koşacak.
o yüzden birleştirin güçlerinizi kızlar

Back
X