Canım ya hem de düşün daha ilk tanışmamızda bir sürü terbiyesizlik yaptılar üstelik sadece bana olsa ben yine aileme söylemezdim gizlerdim bazı şeyleri ama direk aileme yaptılar herşeyi. Hani biz daha önce tanışmış olsak ben bunlara bişey söylemiş olsam ya da yapsam,dicem ki onlara sinirlendiler öc aldılar ama yok. Daha ilk tanışmamızda. Ben hala düşünüyorum ben ne yaptım da bu kızlar bana böyle davrandılar diye. Hele el ele tutuştuklarını öğrendim ya nişanlımla eltimin aklımdan bin bir tilki geçti valla. Bİr türlü o mantığı kuramadım.Çünkü benim annem amcamla değil el ele tutuşmak yanındayken şortla bile oturmaz. Ayıptır bizde yani. Nişanım oldu geçen yıl oraya geldi nişanı bizde kız tarafı yapar. Ne ailemi ne beni ne de nişanlımı tebrik etmedi. boy göstermeye geldi gitti. Valla kızlar bu konuda çok dertliyim. Sİzca nasıl davranayım. Şimdi nişanlım da tavrını koydu konuşmuyor. Ben de konuşmuyorum ikisiyle de. off off:95:
iyi işte konuşmuyormuşsunuz, sadece bayramlarda mrb dersiniz işte o kadar, hiç üzülmene gerek yok :90: kıskanç biri anlaşılan senide kıskanıyor arandaki uzak mesafeyi koru