• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

Canım ya hem de düşün daha ilk tanışmamızda bir sürü terbiyesizlik yaptılar üstelik sadece bana olsa ben yine aileme söylemezdim gizlerdim bazı şeyleri ama direk aileme yaptılar herşeyi. Hani biz daha önce tanışmış olsak ben bunlara bişey söylemiş olsam ya da yapsam,dicem ki onlara sinirlendiler öc aldılar ama yok. Daha ilk tanışmamızda. Ben hala düşünüyorum ben ne yaptım da bu kızlar bana böyle davrandılar diye. Hele el ele tutuştuklarını öğrendim ya nişanlımla eltimin aklımdan bin bir tilki geçti valla. Bİr türlü o mantığı kuramadım.Çünkü benim annem amcamla değil el ele tutuşmak yanındayken şortla bile oturmaz. Ayıptır bizde yani. Nişanım oldu geçen yıl oraya geldi nişanı bizde kız tarafı yapar. Ne ailemi ne beni ne de nişanlımı tebrik etmedi. boy göstermeye geldi gitti. Valla kızlar bu konuda çok dertliyim. Sİzca nasıl davranayım. Şimdi nişanlım da tavrını koydu konuşmuyor. Ben de konuşmuyorum ikisiyle de. off off :43::95:

iyi işte konuşmuyormuşsunuz, sadece bayramlarda mrb dersiniz işte o kadar, hiç üzülmene gerek yok :90: kıskanç biri anlaşılan senide kıskanıyor arandaki uzak mesafeyi koru

benimki türünün son örneği sanırım şimdiye kadar böylesii görmedim tuttu bana denk geldi kayınpederimi dövmeye kalkmış düşünün artık gerisini şuanda görüşmüyorum o kadar rahatım ki 6 aylık bebeğimi bile kıskanıyo benim aileme beni kötülemeye çalışıyo bu kadar kıt akıllı kendi annesine bile oyle laflar söylüyoki, ben duyarken utanıyorum.fesatlıktan hiç bişeyi taşıyamayan bi kadın bende kendi haline bıraktım:64:

benimki türünün son örneği sanırım şimdiye kadar böylesii görmedim tuttu bana denk geldi kayınpederimi dövmeye kalkmış düşünün artık gerisini şuanda görüşmüyorum o kadar rahatım ki 6 aylık bebeğimi bile kıskanıyo benim aileme beni kötülemeye çalışıyo bu kadar kıt akıllı kendi annesine bile oyle laflar söylüyoki, ben duyarken utanıyorum.fesatlıktan hiç bişeyi taşıyamayan bi kadın bende kendi haline bıraktım:64:

abooo beterin beteri varmış demek :53:

benimde 2 tane eltim var.küçük eltimle aram çok iyi.ama büyük eltimi pek sevmem.öyle bir tartışmamız yok ama sıcak gelmez bana.zaten onu kimde sevmiyor:66:

terbiyesizin önde gideni, kaynın ne diyo, iki tane çakmamış mı eltine :57:

biz daha yeni kavga ettik benim eltiyle.yedi yıllık evliyiz.onlar onbir yıllık.onların düğününde biz eşimle çıkıyorduk.ailesiyle tanıştırmak düğünde ona eşlik etmek için davet etti bende gittim eltimin düğününe.sorun bizim taa en baştan zaten.tanışmamızdan takılardan herşeyden.onlar evlendi.sekiz ay sonra söz yaptık.takıları annemler eltisine neyse o olsun dediler.seti 63gr mış.ben beğedim bir set bir gr fazlaymış.bir sürü tantana.nişan alışverişi yaptık.kızdı kimseye birşey sormuyormuşum diye aldı kocasını gitti.uyku seti alırken niye ucuz almamışım diye kızdı.misafirliğe gittiğim zaman arkamdan ağlıyormuş onun kıyafetleri güzel bende öyle yok diye.ozaman kaynanamlarla beraber oturuyordu.kaynanamda bana anlatıyordu hepsini yengen ağlıyor falan diye.neyse evlendik ettik..........yedi yıl ne kaynanamlara nede eltimlere karşı bir saygısızlık yapmadım.eşimin hatrı için.sonuçt aynı evdeyiz.taki artık tak etti bende açtım ağzımı.söylemedikçe tepeme çıktılar.geçen kavga ettik.on aylık kızım var.hamile kaldığımdan beri kaynanamlarla konuşmuyormuş yeni haberimiz oldu.diyoki kavgada seni bir çocukla kalacak dedi abin(kaynım)ondan bu zamana kadar sesimi çıkarmadım.ben altı milyara mobilya aldım sen onbeş milyara.onu aldın bunu aldın.araba aldın.halbuki kredi çektikte eldık.sende al dedim sende çek kredi.o on senedir ne yapmış hiçbirşeyi yokmuş.evi var arabası var.arsası var dükkanı var.ben dedim sana bnunlar neyle aldığının hesabını soruyormuyum.ben evlendiğimden beri hep çalıştım o sürekli çocuklara bakıyorum bahanesiyle evde oturdu.şimdi zoruna gidiyor hanımefendinin.en komik yanıda ben evde durdumda birkez çocuklarımı sokağa çıkarmadım sen sokakta çocuk gezdiriyorsun gösteriş yapıyorsun diyor.onuniki oğlu var benim ikinci kız oldu.onu bile kıskanıyor allah sanada versindedim.en çokta kayınpederime üzüldüm iki yıl beraber oturdular.katları ayrıydı tabi.sadece yemek için iniyorlardı alt kata.onlara diyorki ben sizin önünüze iki sene sofra koydum hakkımı on yıl çalışsanız ödeyemezsiniz.ne hali varsa görsün.daha neler neler yaz yaz bitmez.onları allaha havale ettim.oğlum yeni ameliyat olduda bir geçmiş olsuna bile gelmedi.abisi üç lira para almış sabh onda çocuklarıyla geldi eltim yok.uzak olsada hiç görmesem yüzünü.aynı evde olunca çekilmez oluyor.nereye kadar gider böyle bilmem çok uzun karışık oldu galiba.............

biz daha yeni kavga ettik benim eltiyle.yedi yıllık evliyiz.onlar onbir yıllık.onların düğününde biz eşimle çıkıyorduk.ailesiyle tanıştırmak düğünde ona eşlik etmek için davet etti bende gittim eltimin düğününe.sorun bizim taa en baştan zaten.tanışmamızdan takılardan herşeyden.onlar evlendi.sekiz ay sonra söz yaptık.takıları annemler eltisine neyse o olsun dediler.seti 63gr mış.ben beğedim bir set bir gr fazlaymış.bir sürü tantana.nişan alışverişi yaptık.kızdı kimseye birşey sormuyormuşum diye aldı kocasını gitti.uyku seti alırken niye ucuz almamışım diye kızdı.misafirliğe gittiğim zaman arkamdan ağlıyormuş onun kıyafetleri güzel bende öyle yok diye.ozaman kaynanamlarla beraber oturuyordu.kaynanamda bana anlatıyordu hepsini yengen ağlıyor falan diye.neyse evlendik ettik..........yedi yıl ne kaynanamlara nede eltimlere karşı bir saygısızlık yapmadım.eşimin hatrı için.sonuçt aynı evdeyiz.taki artık tak etti bende açtım ağzımı.söylemedikçe tepeme çıktılar.geçen kavga ettik.on aylık kızım var.hamile kaldığımdan beri kaynanamlarla konuşmuyormuş yeni haberimiz oldu.diyoki kavgada seni bir çocukla kalacak dedi abin(kaynım)ondan bu zamana kadar sesimi çıkarmadım.ben altı milyara mobilya aldım sen onbeş milyara.onu aldın bunu aldın.araba aldın.halbuki kredi çektikte eldık.sende al dedim sende çek kredi.o on senedir ne yapmış hiçbirşeyi yokmuş.evi var arabası var.arsası var dükkanı var.ben dedim sana bnunlar neyle aldığının hesabını soruyormuyum.ben evlendiğimden beri hep çalıştım o sürekli çocuklara bakıyorum bahanesiyle evde oturdu.şimdi zoruna gidiyor hanımefendinin.en komik yanıda ben evde durdumda birkez çocuklarımı sokağa çıkarmadım sen sokakta çocuk gezdiriyorsun gösteriş yapıyorsun diyor.onuniki oğlu var benim ikinci kız oldu.onu bile kıskanıyor allah sanada versindedim.en çokta kayınpederime üzüldüm iki yıl beraber oturdular.katları ayrıydı tabi.sadece yemek için iniyorlardı alt kata.onlara diyorki ben sizin önünüze iki sene sofra koydum hakkımı on yıl çalışsanız ödeyemezsiniz.ne hali varsa görsün.daha neler neler yaz yaz bitmez.onları allaha havale ettim.oğlum yeni ameliyat olduda bir geçmiş olsuna bile gelmedi.abisi üç lira para almış sabh onda çocuklarıyla geldi eltim yok.uzak olsada hiç görmesem yüzünü.aynı evde olunca çekilmez oluyor.nereye kadar gider böyle bilmem çok uzun karışık oldu galiba.............

vay şeytan :47:

merhaba benimde 2tane eltim var biri daha 3ay oldu büyük olan eltim sezsiz vur ensesine al lokmasını iyi fazla görüşmediğimiz içindir belkide yeni gelin lede bir nişanda bir de düğünlerinde görüştük iyidir heralde kötü olan bende görümce yılan

Benimde benden 2 yaş büyük eltim var sözlendiler.Bizimkiler askerde.Benim sevgilim 1 hafta sonra geliyor.15 ay boyunca neler hissettiğimi anlarsınız.Kaynım kısa dönem 6 ay yeni askere gitti.Bizde haziran gibi söz istiyoruz sevdiceemle :) Eltimle anlaşırız.Güzel paylaşımlarımız,yardımlaşmalarımız olmuştur.Hastanede başında elini tutarak bekledim.Ama o arada tuhaf tuhaf laflar edebiliyor:26: anlayamıyorum.Hani neden niçin????Kaynanamlar 3.evini kiraya verecek bizim tanıdığımızı önerdim ama 2 sene sonra düğün düşündükleri için eltimle kaynıma, tanıdıklarımız 2 senenin az bir süre oldugunu söyledi.Bende onunla paylaştım.Bana durup dururken demez mi ooo siz kurmuşsunuz kafanızda bizim düğün tarihini. hayır ben kurmadım ....abla söyledi bende karşı tarafa ilettim dedim böyle böyle bazen lafları var birde bizim haziranda söz istediğimizi biliyor buna rağmen haziranda nişan yapalım demeye başladı oysa ilk başlarda eylüldü.Ama ben yinede seviyorum yahu hep iyi yönlerini görmeye çalışıyorum.Kaynanam o kırılmasın diye ona daha ince davranıyor herşeye alınıyor çünkü genellikle farkediyorum ama sonuçta bende insanım o hergün kaynanamlarda ben sadece cumaları gidiyorum oda hani insanlar rahat etsin özel hayatı var herkesin diye zaten cumaları gidincede sadece nişan konusu konuşuluyor ben öyle gariban gibi köşede kalıyorum bu yüzden artık cumalarıda gitmemeye karar verdim.Nede olsa öyle susup kalıyorum her gittiğimde de tek bir konu mevcut.Ama ben yinede seviyorum sayıyorum bu yani:78:

Benimde benden 2 yaş büyük eltim var sözlendiler.Bizimkiler askerde.Benim sevgilim 1 hafta sonra geliyor.15 ay boyunca neler hissettiğimi anlarsınız.Kaynım kısa dönem 6 ay yeni askere gitti.Bizde haziran gibi söz istiyoruz sevdiceemle :) Eltimle anlaşırız.Güzel paylaşımlarımız,yardımlaşmalarımız olmuştur.Hastanede başında elini tutarak bekledim.Ama o arada tuhaf tuhaf laflar edebiliyor:26: anlayamıyorum.Hani neden niçin????Kaynanamlar 3.evini kiraya verecek bizim tanıdığımızı önerdim ama 2 sene sonra düğün düşündükleri için eltimle kaynıma, tanıdıklarımız 2 senenin az bir süre oldugunu söyledi.Bende onunla paylaştım.Bana durup dururken demez mi ooo siz kurmuşsunuz kafanızda bizim düğün tarihini. hayır ben kurmadım ....abla söyledi bende karşı tarafa ilettim dedim böyle böyle bazen lafları var birde bizim haziranda söz istediğimizi biliyor buna rağmen haziranda nişan yapalım demeye başladı oysa ilk başlarda eylüldü.Ama ben yinede seviyorum yahu hep iyi yönlerini görmeye çalışıyorum.Kaynanam o kırılmasın diye ona daha ince davranıyor herşeye alınıyor çünkü genellikle farkediyorum ama sonuçta bende insanım o hergün kaynanamlarda ben sadece cumaları gidiyorum oda hani insanlar rahat etsin özel hayatı var herkesin diye zaten cumaları gidincede sadece nişan konusu konuşuluyor ben öyle gariban gibi köşede kalıyorum bu yüzden artık cumalarıda gitmemeye karar verdim.Nede olsa öyle susup kalıyorum her gittiğimde de tek bir konu mevcut.Ama ben yinede seviyorum sayıyorum bu yani:78:

Bu tarz laf sokmalar minik kıskançlıklar insanın kardeşiyle de oluyor. Yani büyütülcek bişey değil. Sen doğrusunu yapıyorsun bence cnm. Allah hepimizi iyi insanlara denk getirsin.

ben eltiyle baştan çok yakınlık kurmya çalıştım kaynanam onada banada çok çektiriyodu ama eltimin güvenilmicek biri olduğunu anlayınca çektim elimi ayağımı ben kendimide onuda savunuyodum hatta onun yüzünden eşimle bile tartıştım eltimi koruyorum diye.ama o bana çok yanlış yaptı cahilliğine veriyorum eğitimsizliğine veriyorum .ne hali varsa görsün bu kafayla kaynanam ona daha çok çektiriyo

Bu tarz laf sokmalar minik kıskançlıklar insanın kardeşiyle de oluyor. Yani büyütülcek bişey değil. Sen doğrusunu yapıyorsun bence cnm. Allah hepimizi iyi insanlara denk getirsin.

Evet cnm ileride herzaman yüzyüze bakacağız akraba olacağız bu yüzden saygımdan ve insanlığımdan kesinlikle vazgeçemem kendimi değiştiremem.Büyütmüyorumda öyle kafaya takıyorum işte bende.Huyum:) Amin İnşallah cnm her daim yüzümüzü Allah bu yönlerden güldürsün inş.

Biz de altlı üstlü oturuyoruz senede bir ancak gider geliriz birbirimize . Bizim suçumuz da işsiz olan kocasına koskoca bir iş yeri açıp kurulu düzeni ellerine teslim etmek. Hanım bol kazançtan işi bile bıraktı. Ben de 5 aylık bebeğimi bırakıp işe geldim. Bi kere olsun sağol bile demediler. Büyük kızım onlara inse hadi evinize diye geri gönderiyor... Çok kötü insanlarız eşim de ben de:16:

arkadaşlar benimde eltim olacak,ona nasıl davranıyım. fazla samimiyet iyi değilmidir.resmi mi olmalıyım.henüz eltimle tanışmadım daha doğrusu aileden hiç kimse tanışmadı.sır vermemek kayınvalide görümce hakkında konuşmamak gerekir değil mi.eltisi olanlar yorumlarınızı bekliyorum.

benimde eltim oldu 9 aydır nişanlıyım il tanıştığım zaman çok sevmiştim sonra bana açık açık laf sokmalar başlayınca arkamdanda nişanlımın bana aldığı hediyeleri konuştukça kötü niyetli bir şekilde sevmiyorum artık ona karşı bi saygısızlık yapmıyorum her laf sokmasına gülüyorum geçiyorum...
ama az kaldı beni ezeceğini düşünüyor amaa yanıldığınız görecek... ve üstüne üstlük kocasından gizli nişanlımdan borç istiyor benim safta vermiş bunu yeni öğrendim tekrarı olursa ikiside korkmalı benden

bide nişanlanana kadar böyle biri değildim herkes beni ne kadar yumuşak ne kadar sakin herkes bu kız gibi olmalı ne kadar oldun diye konuşurdu amaaa benii delirtiyorlar :20:

size yazdıkça rahatlıyorummmm :31:

arkadaşlar benimde eltim olacak,ona nasıl davranıyım. fazla samimiyet iyi değilmidir.resmi mi olmalıyım.henüz eltimle tanışmadım daha doğrusu aileden hiç kimse tanışmadı.sır vermemek kayınvalide görümce hakkında konuşmamak gerekir değil mi.eltisi olanlar yorumlarınızı bekliyorum.

ben sıcak ilişkiler kurulsun isterim aile arasında ama bunu 2 taraf istemeli tek taraflı olmuyor canım:31:.benim elti soğuk bir tip olunca bu pek mümkün olmadı.şimdi biraz daha iyi gibi ama çok samimi değiliz yine de:97:
diğer sorunun cevabı da kesinlikle evet:6: asla ama asla eşinin ailesi hakkında olumsuz konuşma eltinle iyi anlaşsan bile bunu yapma.insanoğlu çiğ süt emmiş ne zaman ne olacağını bilemezsin her zaman on düşünüp bir konuşmak iyidir:34:
benim 2,5 senedir eltim var bugüne kadar eşimin ailesiyle ilgili tek kelime etmedim ona etmem de :19:

1 tane eltim var o da melek gibi...elti değil ablam gibi seviyorum kendisini...hani derler ya tam bir allah insanı diye aynen öyle...okadar saygılı ki oturup kalkması tavırları konuşması...kesinlikle dedikodu yapmaz...yapılan ortamda bulunmaz...evine eşine çok bağlı...ağırlamayı yedirip içirmeyi çok sever...sanırım şanslıyım bu konuda...allah bozmasın... :nazar:

fakat onun bana olduğu kadar bende ona aynı tavırlarla yaklaşıyorum...mesela kendisi ilkokul mezunu ben üniversite mezunuyum herşeyi ben bilirim havasını takınsaydım onu küçümseseydim...dinlemeseydim...umursamasaydım...böyle olmazdı...herşey karşılıklı diye düşünüyorum...muhakkak benimde ondan öğreneceğim ona danışacağım şeyler oluyor...olacakta...

benimde var bir tane ama sağolsun pek bi gariptir kendisi :62: eltim aileye girdiğinde biz nişanlımla sevgiliydik. nişanlarına, düğünlerine gitmiştim o zamanlar iyiydik samimi değildik ama iyiydik. düğünde sürekli oynamaya kaldırmaya çalışıyodu, canımlı cicimli konuşuyodu düğünden sonra nolduysa bişeyler oldu değişti. arada bir laf sokmaya çalıştı. kinciyimdir azcıcık :63: bende tavrımı koydum 8-9 aydır hiç konuşmuyoruz arada kayınvalidemlerde karşılaşırsak el ucuyla tokalaşıp merhaba merhaba o kadar.
aman zaten kayınvalidemlere de çektirmediği kalmadı, aynı apartmanda oturdukları halde torunlarını haftada bir görürler, onlara da laf sokmalar etmeler. herkesi sindirmiş kendi çapında benden de onu bekledi sanırım yapamayınca sinir oldu.
aman, bende çok takarım ya kafama eltim de eltim diye :63:

elti yüzünden aynı apartmanda oturuyorduk kendi evimizden kiraya çıktık onun yarattığı sorunlar yüzünden eşimle ayrılma noktasına bile geldik o kadar çok ağladım ki, Allahımdan bulsun başka bişey demiyorum, ne vicdan ne allah korkusu var, bize huzursuzluk vermek için elinden gelen herşeyi yaptı, bir an olsun rahat vermedi, sesimizi çıkarmadık yetmedi, daha da güç aldı beni ve eşimi kardeşlerine öldürtmekle tehdit etti inşallah oda evinden yerinden olurda bizim halimizi anlar, böyle dua ediyorum ben, beddua mı benimkisi ama o kadar canımızı yaktı ki :43: :43: :43:

Back
X