• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Eltiler kt, siz de Elti misiniz?

[B]zate sorun burda başlıyorr..
elti olarak görmektee..
evet bende eltiyim eltime göree çok fena ve fesat biriyim..
oda bana göre öylee bana iftira bile attı eltim...
ama ikimizde arkadaş çevlerimizde çok sevilioz eğer birbirimizi elti olarak deilde arkadaş olarak görsek yada kardeş olarak görsek hiç kırgınlık olmazdı aramızdaa bende onun ağzından o iftiraları arkamdan konuştuğu lafları duymazdım..
oda benm hakkımda öle şeler duşunmezdi..
ama bölesi daha ii kafam rahat madem ii olamıoruz barii göruşmeyelimm ;)[/
B]

SİZİN ELTİLER BENİM ELTİMİN YANINDA MELEK KALIR MELEK ...NELER NELER YAPTI BANA ,AYNI ÇATI ALTINDA 2 SENE BERABER KALDIK EVİM AYRIYDI AMA YEMEMİZ İÇMEMİZ BİRDİ ELTİM KAYNANAMLARDA KALIYORDU YANİ BENİM GİBİ YATIDAN YATIYA KALACAK EVİ YOKTU ,EN ÇOK BUNU KISKANIRDI
EVLENDİĞİ AY HAMİLE KALDI BU BANA BİR HAVA ATIYOR BİR HAVA ATIYOR ANLATAMAM NEDENMİ BENİM ÇOCUĞUM OLMUYOR ( 6 SENE OLDU)
DÜNYAYALAR TATLISI BİR OĞLU OLDU SİZE YEMİN EDİYORUM BENİM ÇOCUĞUM OLSA BUKADAR SEVERDİM AMA O NE YAPIYORDU HER KUCAĞIMA ALDIĞIMDA GELİP KUCAĞIMDAN ALIYORDU :(
ELTİMLE HEP TARTIŞMALARIMIZ OLURDU ARAMIZDA SOĞUKLUK VARDI VE BU BENİM EN ZAYIF NOKTAMI BİLİYORYA İMALI LAFLARIYLA İĞNENELEYİP DURUYORDU
ELTİMİN OĞLU 6 AYLIKKEN TEKRAR HAMİLE KALDI ,KOMUŞUMUZ ONA NE ACELEN VARDI DAHA OĞLUN KÜÇÜK EMZİRİYORDUN YAZIK OLDU FALAN DEDİ BENİM ELTİMDE KOMŞUMUZA (BENİ SİNİR ETMEK İÇİN )EEE NE YAPALIM ALLAH BAZILARINA VERİR BAZILARINA VERMEZ DEDİ ODAMA GİRİP 2 SAAT AĞLAMIŞTIM HİÇ UNUTMUYACAM ....... AMA ASIL BANA SÖYLEDİKLERİNİ ŞİMDİ ANLATACAM ....EN SON KAVGAMIZDA BANA SEN GAREZLİ VE KÖTÜ OLDUĞUN İÇİN ALLAH SENİ CEZALANDIRIYO O YÜZDEN SENİN ÇOCUĞUN OLMUYOR ALLAH BU YÜZDEN SANA ÇOCUK VERMİYOR,,İNŞALLAH HEP BU DERTLE KALIRSIN KUCAĞINDA EVLAT GÖRMEZSİN DEMİŞTİ .
OGÜNDEN SONRA ARTIK KAYNANAMLARDA DURAMAZDIM EŞİME BEN ARTIK DAYANAMIYORUM BENİ BUNLARDAN AYIR ARTIK DEDİM ..AYRILDIK AMA ALTLI ÜSTLÜ OTURUYORUZ YİNE ONUN DEDİKODULARINI DUYUYORUM KISKANÇLIĞINDAN YAPTIĞINDANDA EMİNİM ÇÜNKÜ ODA AYRI EVE ÇIKMAYI ÇOK İSTİYOR AMA BU KRİZDE BİR YERE GİDEMİYOR :delphin:

KUSURA BAKMAYIN KIZLAR BİRAZ UZUN OLDU SADECE YAZDIKLARIMI YAPMADI BANA FAZLASINI YAPTI kötükedihüsoONU ALLAHA HAVALE EDİYORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM
eyy güzel allahım sen bu hanıma onun istediğinden daha hayırlı ve güzel evlatçıklar nasip et.Hiç bir insanın bu durumuyla dalga geçilir mi ne kadar da kötü biri kavga esnasında bile söylenmez bu senin elinde olan bir şey değil ki rabbimin verdiği imtahan yani eltin kısaca diyor ki rabbim sana çocuk vermiyor işini bilmiyor tövbe haşaa..Boş ver güzelim sakın üzülme köpeklerde doğuruyor düzüne düzüne ama etrafında bir tane kalmaz o kadar doğurmasına rağmen bereketi olmaz .Eltin doğurmayı marifet sanıyor yazııık yazıık. Gün gelir çark düzüne çevrilir, günü gelir hesabı görülür
:teselli:

Benim eltim'le aramiz iyi. ama eltimin kayinvalide'yle arasi bazen limoni oluyor.

Vallaha ne yalan soylim, bende bazen ortada kaliyorum, hic ho$ degil.

Ikiside kendine gore hakli, bana gorede ikisininde hakli yönleri var...

Arada kalmakta cok kötu oluyor!

KEDERSİZ kullanıcısından alıntı SİZİN ELTİLER BENİM ELTİMİN YANINDA MELEK KALIR MELEK ...NELER NELER YAPTI BANA ,AYNI ÇATI ALTINDA 2 SENE BERABER KALDIK EVİM AYRIYDI AMA YEMEMİZ İÇMEMİZ BİRDİ ELTİM KAYNANAMLARDA KALIYORDU YANİ BENİM GİBİ YATIDAN YATIYA KALACAK EVİ YOKTU ,EN ÇOK BUNU KISKANIRDI
EVLENDİĞİ AY HAMİLE KALDI BU BANA BİR HAVA ATIYOR BİR HAVA ATIYOR ANLATAMAM NEDENMİ BENİM ÇOCUĞUM OLMUYOR ( 6 SENE OLDU)
DÜNYAYALAR TATLISI BİR OĞLU OLDU SİZE YEMİN EDİYORUM BENİM ÇOCUĞUM OLSA BUKADAR SEVERDİM AMA O NE YAPIYORDU HER KUCAĞIMA ALDIĞIMDA GELİP KUCAĞIMDAN ALIYORDU :(
ELTİMLE HEP TARTIŞMALARIMIZ OLURDU ARAMIZDA SOĞUKLUK VARDI VE BU BENİM EN ZAYIF NOKTAMI BİLİYORYA İMALI LAFLARIYLA İĞNENELEYİP DURUYORDU
ELTİMİN OĞLU 6 AYLIKKEN TEKRAR HAMİLE KALDI ,KOMUŞUMUZ ONA NE ACELEN VARDI DAHA OĞLUN KÜÇÜK EMZİRİYORDUN YAZIK OLDU FALAN DEDİ BENİM ELTİMDE KOMŞUMUZA (BENİ SİNİR ETMEK İÇİN )EEE NE YAPALIM ALLAH BAZILARINA VERİR BAZILARINA VERMEZ DEDİ ODAMA GİRİP 2 SAAT AĞLAMIŞTIM HİÇ UNUTMUYACAM ....... AMA ASIL BANA SÖYLEDİKLERİNİ ŞİMDİ ANLATACAM ....EN SON KAVGAMIZDA BANA SEN GAREZLİ VE KÖTÜ OLDUĞUN İÇİN ALLAH SENİ CEZALANDIRIYO O YÜZDEN SENİN ÇOCUĞUN OLMUYOR ALLAH BU YÜZDEN SANA ÇOCUK VERMİYOR,,İNŞALLAH HEP BU DERTLE KALIRSIN KUCAĞINDA EVLAT GÖRMEZSİN DEMİŞTİ .
OGÜNDEN SONRA ARTIK KAYNANAMLARDA DURAMAZDIM EŞİME BEN ARTIK DAYANAMIYORUM BENİ BUNLARDAN AYIR ARTIK DEDİM ..AYRILDIK AMA ALTLI ÜSTLÜ OTURUYORUZ YİNE ONUN DEDİKODULARINI DUYUYORUM KISKANÇLIĞINDAN YAPTIĞINDANDA EMİNİM ÇÜNKÜ ODA AYRI EVE ÇIKMAYI ÇOK İSTİYOR AMA BU KRİZDE BİR YERE GİDEMİYOR

KUSURA BAKMAYIN KIZLAR BİRAZ UZUN OLDU SADECE YAZDIKLARIMI YAPMADI BANA FAZLASINI YAPTI ONU ALLAHA HAVALE EDİYORUM BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM

Ay canim benim yaa, ALLAHA havale et o insani !!!!

Bu kadar kibirlenmek, kendini bir sey zannetmek.. cok yazik, cok yazik.

Istedigini yapsin bakalim bu dunyada, ama emin ol bu yaptiklarinin acisini ALLAH ondan belki cocugu vasitasiyla cikarir, kim bilir...

ohooo bende 5 tane elti var siz ne dionuzzz? sadece ikisyle iyi anlasiyoruz. bir eltim daha olacak ama henüz belli degil. bakalim nasil birisi? biri benimle ayni sehirde, biri ankarada ücü de kayinvalidemle ayni sehirde. hatta ikisi ayni evde yasiyorlar. sadece anlastigim ikisi yirmili yaslarda digerleri annem yasinda nerdeyse. ben onlarla ne paylasabilirimki? ortak konu yok bir kere. hele birisinin okuma yazmasi yok. birde gecen bana dediki:
sen nasil olsa okumamissin, anlamazsin???!!!! ben üniversite mezunuyum, sen kimsin yaaaa. hayatimda o kadar cahil bir insan görmedim. kiskanc bideeee. gelmis benim dolaplarim seninkinden güzel diyo banaaa. halbuki de ayni dolabi almisiz. hatta bendeki vitrinden aynisindan gidip aldi.
cocuklari yemek dökmüs yere, oda silmemis, öyle kalmis ortada kurumus yapismis yere. kim bilir kac gündür silmedi onu ordan. sonrada ben ona gitmyince arayip kaynanama beni sikayet etmis, bana gelmio diye. gelmem tabi senin o pis evine.

Benimde 1 tane eltim var Çokkkkkkkkkk cimri

Son düzenleme:
Benimde 1 tane eltim var Çokkkkkkkkkk cimri
yok demekten başka bişey bilmiyor bende yok yok derken yokolup gitmesinden korkuyorum :)))))))))))))))))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

CANIM BENIM YA KIYAMAM SANA. BOŞVER SEN O DENSIZI .
SEN ÖLE OLMADIGIUNI BILIYOSUNYA BIZ BILIYORUZ EN ÖNEMLISI RABBIM BILIYORYA.VERENDE ALAH VERMEYENDE ALAN DA ALALH ALMAYANDA.RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETIYLE EVLAT ACISIYLA İMTİHAN ETMESIN
KEDERSİZ kullanıcısından alıntı SİZİN ELTİLER BENİM ELTİMİN YANINDA MELEK KALIR MELEK ...NELER NELER YAPTI BANA ,AYNI ÇATI ALTINDA 2 SENE BERABER KALDIK EVİM AYRIYDI AMA YEMEMİZ İÇMEMİZ BİRDİ ELTİM KAYNANAMLARDA KALIYORDU YANİ BENİM GİBİ YATIDAN YATIYA KALACAK EVİ YOKTU ,EN ÇOK BUNU KISKANIRDI
ELTİMİN OĞLU 6 AYLIKKEN TEKRAR HAMİLE KALDI ,KOMUŞUMUZ ONA NE ACELEN VARDI DAHA OĞLUN KÜÇÜK EMZİRİYORDUN YAZIK OLDU FALAN DEDİ BENİM ELTİMDE KOMŞUMUZA (BENİ SİNİR ETMEK İÇİN )EEE NE YAPALIM ALLAH BAZILARINA VERİR BAZILARINA VERMEZ DEDİ ODAMA GİRİP 2 SAAT AĞLAMIŞTIM HİÇ UNUTMUYACAM ....... AMA ASIL BANA SÖYLEDİKLERİNİ ŞİMDİ ANLATACAM ....EN SON KAVGAMIZDA BANA SEN GAREZLİ VE KÖTÜ OLDUĞUN İÇİN ALLAH SENİ CEZALANDIRIYO O YÜZDEN SENİN ÇOCUĞUN OLMUYOR ALLAH BU YÜZDEN SANA ÇOCUK VERMİYOR,,İNŞALLAH HEP BU DERTLE KALIRSIN KUCAĞINDA EVLAT GÖRMEZSİN DEMİŞTİ .OGÜNDEN SONRA ARTIK KAYNANAMLARDA DURAMAZDIM EŞİME BEN ARTIK DAYANAMIYORUM BENİ BUNLARDAN AYIR ARTIK DEDİM ..AYRILDIK AMA ALTLI ÜSTLÜ OTURUYORUZ YİNE ONUN DEDİKODULARINI DUYUYORUM KISKANÇLIĞINDAN YAPTIĞINDANDA EMİNİM ÇÜNKÜ ODA AYRI EVE ÇIKMAYI ÇOK İSTİYOR AMA BU KRİZDE BİR YERE GİDEMİYOR

ılkgeldıgınde eltıme sordum ben senınle ıkı eltı gıbı olmk ıstemıyorum ıkıarkadaŞ gıbıde olmk ıstemıyorumıkı akrdeŞgıbı olmkıstıyorum dedım.bana dedıĞı sey ne bılıyomusun ıkıa rkadaŞgıbı olalım ben onu ıstıyorum dedı.
Çok uzuldum.hep yanlıŞ anlasıldım.
ılk zamnalr Çok takıyodum kafama.artık alalh bılsın dıyorum haftanın bı gunu kayınvalıdemde yemkte gÖrusuyoruz okadr oda yetıyor.daha fazlası ıÇın ugraŞmk caba gÖstermk bosuna.allah herkesı yuvasında mutlu etsın. Buarada bız 4yıllık evlıyız onlar 1yıllık

eltilerin anlaşşmama nedeni tabii önce kıskanclık ama ..
aileler de önemli...

sürekli kıyaslama yapıyorlar, aynı şeyler alınmıyor,
özellikle arada yaş farkı da yoksa o güzel bu zayıf diye sıfatlanınca eltiler birbirinden soğumaya başlıyor...

kıskançlık olduguna aktılmıyorum bnce herkes sayılmk saygı duymk beklıyor. beklentiler farklı

ne eltim var nede aday var........... kaynbiraderm bu aralar düşünmüyo evlenmeyi......
olunca bakacağz nasıl oluyomuş elti olmak
ama okuduklarımdan yazdıklarımdan yola çıkarak şunu öğrendim kendime not kesinlikle vıcık vıcık olamaycğm arada mesafe olcak ne gerek var yüz göz olmaya ..........

bizde 4 elti olucaz ve sevgilim amcasının eşleri yüzünden babalarının araları açık die hepimizin çok iyi olmasını istiyo
bakalım nasıl olcak diğerleri daha belli değil

valla bende eltimle kardeş gibiyim.ablam uzakta,,eltim alt katımda her gün beraberiz.allah bozmaz işallah.ilerde ne olur bilemeyizde şimdilik iyi anlaşıyoruz ama iki tarafında idare etmesi lazım her konumda(kaynana,elti,görümce,gelin)HEPİMİİİZ KARDEEEŞİİİZturkbayragine kadar arabesk oldu dimiiii.

geçen seney kadar iyiydik eltimle.farklı şehirlerde oturuyoruz.dublex bir evimiz var yani kaynanamın evi.yazları gelip kalırlar.6 ay.oğluda haliyle bizim eve geliyor yani eltimler.hep beraberizdir.onlar gelince ben hep dışlanırım.aşalanırım.hep böyle olmuştur.son geldiklerinde kayınvalidemle konuşmuyorduk tartışmıştık hemde onların gidecekleri gün.çok sinirliydim ve anneme gittim.tabi vedalaşıp gittim.yolcu etmeye gitmedim diye bana küstü.küsmek için sebepmi bu allah aşkına.onu kızkardeşim olmadığı için kardeşim yerine koydum.oda biliyor.oturur dertleşirdik beraber.onu hiç yalnız bırakmazdım .abla beni kaynanamla yalnız bırakma derdi hep beklerdim yanında.ama iki yüzlü çıktı.şimdi bu meseleden beri ne arıyo ne soruyo.zaten pek aramazdı genelde ben aradım bide yani.kayınvalidemde onlardan yana.varsa yoksa biricik oğlu odur.evlat ayırır.hep beni onlara kötüler durur kaç kere kulaklarımla duydum.yinede aldırmadım.hatta özür bile diledim eltimden olayları biliyosun kalamadım o an diye ama hanımefendi çok kırılmış.ne mecburiyetim varki yani.iyi hoş olsunlar dedim ama yaranamadım.bende tam kestim ilişiğimi hepsiyle birden.ne kaynana ne elti ne kayın hiç biriyle görüşmüyorum.bana hastalıktan başka hiç birşeyleri dokunmadı.eşimi o doğurdu diyede saygı gösteremicem benide annem doğurdu oda saygı duydun dimi ama

kızlar hepinize merhabazemuszemus
öncelikle bende eltiyim bunu belirteyim:1closedeyes:
bizde 3 eltiyiz ve eşlerimizin arasında da çok fazla yaş farkı yok öyle ..
bizde genciz tabiri caizse öyle çok olgun oturaklı yaşlı başlı herşeyi görmüş geçirmişliğimiz yok daha yani,ama birbirimizi seviyoruz,şahsen ben eltilerimi seviyorum ve sevildiğimede inanıyorum..
üstelik birinle aynı apartmanda birinlede aynı sokakta sayılırız yakın oturuyoruz ve kocalarımzında aynı işle meşguller(bütün gün beraberler yani) :nazar:
bunların yanında bizim apartmanda kayınvalidemiz ve onun kayınvalidesi yani büyük babannede var,saygı ve sorumluluklarımız yalnız yaşayanlara göre daha fazla!.çok şükürki ciddi bir sorunumuz olmadı hiç..istedikten sonra emin olunki sorun çıkaracak mevzular bizde de okadar çok vardırki ama geçinmek için bazı şeyleri görmemezlikten gelmek gerektiğine inanıyorum..birde kimseden çok fazla beklentisi olmamalı bir insanın bu herkez için geçerli bir detaydır aslında!
beklentiler azalırsa kırgınlıklarda azalır emin olun!!
bu yüzden herkezi aynı kefeye koymayalım lütfen! birbirimizi anlamadıgımız zamanlar yada kırgınlıklarımız muhakkakki oldu ama daha bir kötü lafımız yoktur birbirimize:nazar::nazar:
bence anlaşmada saygıda sevgide karşılıklıdır,almak için önce vermek gerekir diye düşünüyorum..her ailede yada herkez de tartışma olabilir mühim olan seviyeli olmaktır.
bizim sırrımız belkide birbirimizi az görmektendir,hergün bir arada değiliz ama bazen bir hafta sürekli beraber olduğumuz zamanlar olur bazende alt katımdaki eltimi 20 gün bile görmediğim olur ama bu kırgınlıktan değildir asla meşaketten veya yoğunluktandır.. ama bir araya geldiğimizde muhakkaki konuşacak birşeyler buluruz ...
birde aileler biraz sabırsız ve baskıcı oluyor sanırım bu karmaşık ilişkilerde..
piskolojik baskılar bazen insanların birbirine tepki göstermesine de sebep olabiliyor..aman hır gür olmasın.. aman görüşün ,kaynaşın ..gibi sözler ve yaklaşımlarda eltiler arsında soğukluğa sebep olabiliyor.sadece eltiler arasında değil emrivakiler aslında herkez için aynı tepkiye yol açıyor sanırım..
kimse kimseyle anlaşmak zorunda değil tabikide ama şu var siz iyi olursanız herkez iyi olur diye bir laf vardır..ben buna kısmen katılıyorum!
hep birilerini suçlamak doğru değildir, özveriler karşılıklı olmalıdır!! büyük küçük herkez önce istediği ve beklediği saygı sevgiyi hak etmeyi bilmeli ve öğrenmelidir!

Son düzenleme:
kızlar benm de 2 eltim var :) biz 3müz mutluyuz zemuszemus

ben ewleneli daha 2 yıl olmadı eltilerim ise benden kıdemlii :1rolleyes::

ewet ilk ewlendiğim zaman hani insanları tanmak zaman alır ya yanlş anlamalar kırgnlklar olmştr ama şuan ikisini deii tanıdığma inanıorm ve Allah ma şkr hiç problemmz yok olmadı da zatenbirbirimzi kıracak bi sözmz olmadı..

bence arada kıskançlk olmadktan sonra ndn anlaşamayasınız tabi fikir ayrılığı olr o ayrı konu o konuda da birbirinzn düşüncelerine saygı dydktan sonra sorn kalacağı sanmıorm ..

yeri gelio annez kızkardeşinzle de anlaşamıosnz değil mii :roflol:

kızlar hepinize merhabazemuszemus
öncelikle bende eltiyim bunu belirteyim:1closedeyes:
bizde 3 eltiyiz ve eşlerimizin arasında da çok fazla yaş farkı yok öyle ..
bizde genciz tabiri caizse öyle çok olgun oturaklı yaşlı başlı herşeyi görmüş geçirmişliğimiz yok daha yani,ama birbirimizi seviyoruz,şahsen ben eltilerimi seviyorum ve sevildiğimede inanıyorum..
üstelik birinle aynı apartmanda birinlede aynı sokakta sayılırız yakın oturuyoruz ve kocalarımzında aynı işle meşguller(bütün gün beraberler yani) :nazar:
bunların yanında bizim apartmanda kayınvalidemiz ve onun kayınvalidesi yani büyük babannede var,saygı ve sorumluluklarımız yalnız yaşayanlara göre daha fazla!.çok şükürki ciddi bir sorunumuz olmadı hiç..istedikten sonra emin olunki sorun çıkaracak mevzular bizde de okadar çok vardırki ama geçinmek için bazı şeyleri görmemezlikten gelmek gerektiğine inanıyorum..birde kimseden çok fazla beklentisi olmamalı bir insanın bu herkez için geçerli bir detaydır aslında!
beklentiler azalırsa kırgınlıklarda azalır emin olun!!
bu yüzden herkezi aynı kefeye koymayalım lütfen! birbirimizi anlamadıgımız zamanlar yada kırgınlıklarımız muhakkakki oldu ama daha bir kötü lafımız yoktur birbirimize:nazar::nazar:
bence anlaşmada saygıda sevgide karşılıklıdır,almak için önce vermek gerekir diye düşünüyorum..her ailede yada herkez de tartışma olabilir mühim olan seviyeli olmaktır.
bizim sırrımız belkide birbirimizi az görmektendir,hergün bir arada değiliz ama bazen bir hafta sürekli beraber olduğumuz zamanlar olur bazende alt katımdaki eltimi 20 gün bile görmediğim olur ama bu kırgınlıktan değildir asla meşaketten veya yoğunluktandır.. ama bir araya geldiğimizde muhakkaki konuşacak birşeyler buluruz ...
birde aileler biraz sabırsız ve baskıcı oluyor sanırım bu karmaşık ilişkilerde..
piskolojik baskılar bazen insanların birbirine tepki göstermesine de sebep olabiliyor..aman hır gür olmasın.. aman görüşün ,kaynaşın ..gibi sözler ve yaklaşımlarda eltiler arsında soğukluğa sebep olabiliyor.sadece eltiler arasında değil emrivakiler aslında herkez için aynı tepkiye yol açıyor sanırım..
kimse kimseyle anlaşmak zorunda değil tabikide ama şu var siz iyi olursanız herkez iyi olur diye bir laf vardır..ben buna kısmen katılıyorum!
hep birilerini suçlamak doğru değildir, özveriler karşılıklı olmalıdır!! büyük küçük herkez önce istediği ve beklediği saygı sevgiyi hak etmeyi bilmeli ve öğrenmelidir!

çok ii diyorsun arkdaşaım ama insanların karakter ve kişiliklerine göre kendini ayarlıyamıyorsunki.ben kendi adıma hep verdim hep saygı duydum.bir kaşılık aldıysam on kez geri çevrildim.şimdi biz kayınvalidemiz kötü diyorsak bizdenmi kaynaklanıyor.ben bunu bilir bunu söylerim.susarsan kafanı eziyorlar.azıcık sesin çıkarsa senden iyisi yoktur.doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir atasözü vardır.kötü işte.zamanı gelipte yüzüne vurunca bütün gerçekleri arsız terbiyesiz oluyorsun.

çok ii diyorsun arkdaşaım ama insanların karakter ve kişiliklerine göre kendini ayarlıyamıyorsunki.ben kendi adıma hep verdim hep saygı duydum.bir kaşılık aldıysam on kez geri çevrildim.şimdi biz kayınvalidemiz kötü diyorsak bizdenmi kaynaklanıyor.ben bunu bilir bunu söylerim.susarsan kafanı eziyorlar.azıcık sesin çıkarsa senden iyisi yoktur.doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir atasözü vardır.kötü işte.zamanı gelipte yüzüne vurunca bütün gerçekleri arsız terbiyesiz oluyorsun.

canım sana katılmamak mümkün değil,hatta tamaman katılıyorum..kayınvalide kısmı işin bambaşka anlatsam ben sana roman olur ben sorun yaşamadım sanılmasın buraya yazdıklarımdan..sadece elti muhabbeti için böle yorumladım konuyu..

ama dediğim gibi insanları tanıdıysanız fazla beklenti içine girmicen bir insan zaten seviyesinin dışına siz ne kadar zorlarsanız zorlayın çıkamıyor.o yüzden ben herşeye daha yüzeysel bakmak gerektiğini savunanlardanım..ha bu arada eşin konumu tepkisi,tavrıda ilişkilerde çok çok önemli..
dedim ya piskolojik baskılar bile insanı biryerden biryere sürükleyebiliyor,bu uzlaşma ,anlaşma,ilişkiler ..çok karışık şeyler.
ama emin olki herkezin bir hikayesi vardr yok diyen yalan söyler..

mesele sadece eltiler meselesi değil konu çooook derin...
senin mevzuda apayrı bir hadise okudum yazdıklarını..kesinlikle haklısın bu şekilde olan insan çok fazla var..
bizim kayınvalidemizde öle herkeze mavi boncuk dağıtır,ayrıca sadece oda değil gözü üstümüzde olan evde 3 büyüğümüz daha var, uysak birbirimizi yeriz ama biz herkezi çok iyi tanıdıgımız için hiçbirşeyi umursamıyoruz..
böle anlaşılamaktan ve başka tebkileri üstüne alınmaktan bizimde soğuk savaşlarımız oldu,ama umursamıyoruz hiçbirini bize dokunan şeylerden en az zarar alarak nasıl işin içinden çıkarızların hesabını yapıyoruz,ve toplaşım çözümler üretiyoruz konuşup tartışıyoruz bazen...ama şunu söyleyeyim
büyüklerin tavırlarına karşı en güzel tepki eltilerin birlik olması ve birbirinle aynı konumda oldugunu bilip birbirlerine destek olması çok çok önemli.biz bu sistemi yakaladık darısı herkezin başına..

Son düzenleme:
Back
X