Hep intihar eşiğinde olmak.

Deliler gibi sevdikk o olmazsa yapamayız dedik .
Noldu ..
bambaşka bır adamla evlendım . Şuan binlerce kez şükür ediyorum .
Sende ediceksın . Şuan sadece sabır , ölüm çare değil .
Onun için ölsen nolcak ?
Umrundamı olcak. Silinip gdiceksin ..
Olan gözü yaşlı kalan ailen olcak .
Değer mi bir Şerefs**z için?
Durumu güncelledim anlasılması ıcın. Onun için değil benım basıma geleni baskasına yasatma ak ıcın bence yasamaya hakkım yok

Bir dini inanç ya da ruhani başka bişeyin yok mu, bunlar yoksa yoga falanda mı yapamazsın, bir kitap bir dergi de mi karıştıramazsın bir tane bile sinemaya kafeye gidecek arkadaşın yok mu, 24 yaşındasın hayatının özü özeti: e aşık oldum arafa 5 kişiyle flört ettim intikam alacam, bu mu?
Başka bir insan evladına bir faydan oldu mu, olduysa buna tutun lösev gönüllüsü ol mesela

Ama yok hemen ölelim ölelim...e iyi ölün madem doğal seleksiyon diye bişey var sonuçta
Anlayamadıgınız konu sevdıgım kişi için yapmıyorum ben hayatımın hatasını yaptım , baska birine o yasadıgım acıyı cektirmeye hakkım yok benım karakterım sanırım bu oldu ve kemdimi nasıl tedavı edicem bilmiyorum

ben de açım hayatım hangimiz tokuz şu zıkkıma... hepimiz ölürsek dünya kötülere kalır. bize ihtiyacı var dünyanın... boşver zamanı gelince, vakti dolunca zaten olacak. :KK51:
Bence ben asıl kötülüğü kendime yaptım , kötü müyüm degılmıyım bılmıyorum ama bence karaktersizim

Hepimiz bu tarz ya da daha ağır problemler yaşıyoruz.Önemli olan dayanmak,sabretmek.Acılara dayandıkça olgunlaşır,kendi hamurunda yoğurulur insan.Destek almalısın.
Hatamı nasıl gecırmeliyim , birini üzdüğüme üzülüyorum ben bana zarar vermeyen birine zarar vermek asla istemezdim , ben uzuluyum ama kimse cekmesin

Hayır hala anlamıyorum
Ben 5 aylık hamileyken dedemi 8 aylık hamileyken de babamı kaybettim Allah canımı alsa dedim ama kroniklesmedi bu

Arkadaşım 5 kişilik bir aileye mensupken 2 ay içinde annesi ve kendisi kaldı, kız arkadaşı sen artık anneni yalnız bırakamazsın diyip ayrıldı destek olacağı yerde

Ha nedir her insanın dayanma eşiği olaylara bakışı farklıdır ama başta da dediğim gibi, doğal seleksiyon..
Güçlü olan yaşar zayıf olan yok olur kararına saygı duyuyorum hayat senin

Hayır hala anlamıyorum
Ben 5 aylık hamileyken dedemi 8 aylık hamileyken de babamı kaybettim Allah canımı alsa dedim ama kroniklesmedi bu

Arkadaşım 5 kişilik bir aileye mensupken 2 ay içinde annesi ve kendisi kaldı, kız arkadaşı sen artık anneni yalnız bırakamazsın diyip ayrıldı destek olacağı yerde

Ha nedir her insanın dayanma eşiği olaylara bakışı farklıdır ama başta da dediğim gibi, doğal seleksiyon..
Bende size ancak buralarda kimsenin hatası yok basınız sağolsun, basta Allahtan gelen , Allaha gitti ama sizin sucunuz yok. Ben bir insani üzdüm , aılemin basını yere eğdim , tüm sorun bu

Ben de sevdim,vallahi onsuz yaşayamam diye diye sevdim.
Şimdi "hata" olarak gördüğüm davranışlarım oldu.
Sonunda ne oldu,yaşıyorum elbette.
Hem de bambaşka biriyle.
İyiki diyerek...

Sevgili putto,hepimiz öleceğiz,hepimiz!
Güzel yaşayıp güzel ölmek istemez misin?
Çevrene,dünyaya bak,insanlar ne uğruna veya nasıl ölüyor.
Sen şu gencecik yaşında neden bunu kendi ellerinle yapasınki.
Allah sana uzun bir ömür versin,eminim güzel günler göreceksin.
Hayata karış.
Maneviyata,ailevi ortamlara gir,kurslara katıl.birşeyler yap..
İyi gelecek.

Günlerdir maruz kaldığımız bu intihar konuları bir beni mi rahatsız ediyo acaba? Astrolojik bir olay mı merkür retrosu falan mı bu nedir

Bende size ancak buralarda kimsenin hatası yok basınız sağolsun, basta Allahtan gelen , Allaha gitti ama sizin sucunuz yok. Ben bir insani üzdüm , aılemin basını yere eğdim , tüm sorun bu

Olabilir hepimiz zaman zaman birilerini üzdük şeker değiller ya erimezler,kimse günahsız yaşamıyor

Hayır hala anlamıyorum

O arkadasınızın kız arkadası su an nasıl bir vicdan da hayatını sürdürüyor.

Konuyu guncellediginiz bölümü göremedim,tam olarak ne oldu?

Ve arkadaslar bu yaptıgım hatayı nasıl telafi ederim bu konuda tavsiyeniz nedir

O arkadasınızın kız arkadası su an nasıl bir vicdan da hayatını sürdürüyor.

Valla geçen avm de gördüm takı toka bakıyodu

Neden peki ben öldürmüşüm gibi davranıyorlar ben aldattım

Davranabilirler, insanların olaylara tepkileri farklıdır ben şu ara daha rahat bi departmana geçmeye çalışıyorum iş arkadaşlarım vay bizi sattın falan diyolar diyebilirler onlar iş hayatına demek ki duygusal bakıyor ben rasyonel bakıyorum ben kendi açımdan baktığım sürece başkaları ne demiş nasıl davranmış çokta mühim değil

1. Yeni yazabildim özür dilerim. Kendime acıma duygum yok , liseden beri hiç yalnız kalmadım hep hayatıma biri girdi sürekli hayatımda biri oldu , bunuda ben secmedim yani basında duygu beslemiyordum , beni sevmelerini sevdim ılk erkek arkadasımdan beri ilk hep gelıp gittiler sımdi bende yeni kendimi kesfettıgımden yazıyorum sonrasında ise hep geri donduler yani bu bende hırsa donustu sanırım ondan zor baglanan ama yalnız kalamayan biri haline geldim yani ben bile farkında olmadan gelmişim. Bana o verilen zararla hep canım yancak dusuncesiyle hem nefret ederek yada karsımdaki insan istedıgı muddetce hayatımda kaldılar nefret etsemde ıcımde ki sevgı aclıgını bastiramadım ve yanımda dursunlar istedim . Beni bu denli hayatıma ve karakterimi etkıledıgını 2 yıl once kesfettım ilk. Hayatıma giren kimse kendi istemden daha cıkmadı hayatımdan ben git desemde geldıgınde hep aldım. Nasıl bir insanım bılmıyorum hayır demeyı bilmiyorum hani ask fakan da yoktu bunların hıc birinde bundan eminim sadece basındaki o benden gitmeleri ve hep gerı donduler çünkü bensevmesemde ılıskıler o denli odak noktam ki hep o doğru ınsan diye elimden her geleni yaparım sevmediğimi anlayamaz en cok seven birinden bin kat ilgimi alakamı veririm. Yapım bu bunu işgudusel yapıyorum sanırım.sonrasında ise buna alısıyorlar. Hep bu dongude kaldım hep . Sonrasında ise karar aldım hayatıma giren kişiyi sevecektim zorladım deli gibi sevdim bu sefer gercekten sevıyordum. Her gun dusunuyordum ve bu sefer hayatımın darbesini yedim yollarda bayıldım kalp krizi gecırdım yanıma dahi gelmedi 5 kez ayrıldı hep gerı dondu bahanelerle tek arkadasıyla tanısmamıstım. Evinin adresini mahkeme kagıdından ogrendım. Aramızdaki tutku yada bence olan o adını ne oldugunu bilmedıgım seyle birlikte yine herseyını affettım , onun hayatına birileri girdi benım girdi ama gercekten sonra birini sevemedım hatta ondan sonra hayatıma giren kişi benım onu nasıl sevdıgımı gorunce beni sevdi.. o derece sevgiyi besledıgımı bana gercekten deger verdi, bende beni seven birini sevmeye denedim hep yine yaptıgım gibi arkadas olarak gerek insan olarak cok sevıyordum beni gerckten anlıyordu her sekılde bazen uzaklastı ama beni anladı yargılamadı beni ben gibi kabul eTtı , herkesi zaten ben oyle kabul etmiştim sonrasında bu sevdıgım kişi hayatıma yenıden dahil olmak istedi gorüşüyorduk hayatımda olan kısıyı biliyordu bende onunkini biliyordum sadece sohbet ıcındi basta sonrasında ise o ayrıldıgını soyledi ben gercekten kafamdan attıgımı sanıyordum bu arada agır antidepresanlara basladım kafam allak bullak oldu ve akısına bırak demiştim kendime ve bıraktım , bir kadının hıkayesi tam olarak sevdıgı adamın ihanetiyle baslardı işte , ve sevıyordum hala ama geride bıraktıgım seyler aklımdaydı artık hem aşk nefret ve tutku ve intikam vardı ıcmde. Dedim bu sefer ben darbeyş vurup oyundan cıkıcam ve gorusmeye devam ettım ıkısıyle de bu asamada hergun kafamda intihar dusuncesi olustu yaptıgımdan utandım hergun ve sonunda ıkısıde ogrendi ve artık herseyın farkındayım . Benim karakterim oturmamıs vicdanım cok raatsız hayatımda ılk kez birini intikam ıcın aldattıgıma degıl de tam olarak geride bıraktıgıma uzuluyorum. Acaba oda ben gibi acı cekecek mi diye hersey benım yuzumden oldu diye hissediyorum ve kendimi affedemıyorum . Gercekten dayanamıyorum her dk intihar beni kendine cekıyor. Kendimiaffedemiyorum .. hiç bişeyden zevk alamıyorum, hergun dua edıyorum canımı al Allahım diye .

28 dakika önceŞikayet EtFavorilere Ekle
    − Çoklu alıntı sil !Cevapla

24 dakika önce
    Konu Sahibi : Putto

2. PuttoÜyeÜye

Daha yoğun antidepresanlar kullan
    Sorun ne diye sormuşlar eee bi adam vardı bilmem ne,hepimiz sevdik saksı gibi yaşamadık sevildigimiz oldu sevilmediğimiz oldu en fazla arabesk dinler ağlardım Yani,yeni neslin sorunu ne anlamıyorum eski usul popoya terlik vura vura mi yetiştirmeli miyiz nedir
    Yeniden detaylı sekılde yazdım. Daha rahat anlayabılırsınız

24 dakika önceŞikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla

3. Gösterilebilecek daha fazla mesaj var. Görmek istiyor musunuz?
    2 dakika önce

4. AnamnezAktif ÜyeÜye
    Konuyu guncellediginiz bölümü göremedim,tam olarak ne oldu?

2 dakika önceŞikayet EtFavorilere Ekle
    Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla

1 dakika önce

5. PuttoÜyeÜye
    Ve arkadaslar bu yaptıgım hatayı nasıl telafi ederim bu konuda tavsiyeniz nedir

1 dakika önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla

Az önce

6. PuttoÜyeÜye
    Yeni
    Buydu

Az önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla
15 Daha fazla mesaj...
< Önceki1234Sonraki >
    • Girintiyi Arttır" class="redactor_btn_indent" unselectable="on" tabindex="-1" style="color: rgb(174, 26, 71); border: 1px solid transparent; border-top-left-radius: 3px; border-top-right-radius: 3px; border-bottom-right-radius: 3px; border-bottom-left-radius: 3px; box-sizing: border-box; display: block; line-height: 0; cursor: pointer; zoom: 1; outline: none; text-indent: -9999px; width: 24px; height: 24px; background-image: url(https://www.kadinlarkulubu.com/forum/styles/default/xenforo/editor/icons.png?redactor); background-position: 3px -1309px; background-repeat: no-repeat no-repeat;">
Mesajınızı yazınız...

Back
X