Hep kalmak isteyen Anne

bize bağırmıyor o kendini ikna etmeye çalışıyor :-) kuzum ya yeni evli, kocişini de seviyo belli ki ama anne akraba konusunda da bağımlı yetişmiş, bu yüzden evlilikte kök aile konusunda sınır çatışması yaşayabileceği düşüncesi bile dehşete düşürüyor onu, büyük büyük konuşup yok eşim mecbur, yok biz mecburuz, bunları konuşmuştuk, biz böyleyiz ....filan diyerek bunları kovuşturuyor kafasından, bırakın şikayet etmeyin
Öyle demeyelim, büyük ihtimalle ailesinden uzakta yaşıyordur, uzak olan tatlı oluyor malûm;)

Evet büyük harf konusunda yazan bendim bilmiyor olabilirsinizzaten şikayet etmedim sadece size söyledim bilginiz olsun diye. fakat alıntı yaptığınız mesajım konu sahibine yazılmıştır, konu sahibi değilsiniz diye biliyorum? Eğer konu benim diyorsanız 2.üyelik yasaktır bilginiz olsun.
Aaaaa kusura bakmayın ya lütfen.. İnanın konu sahibinden çok benimle uğraşıldığı için bi an kendimi konunun tam da sahibi gibi hissettim 😊 Konu sahibinden çok benim sahip olduğum fikir üzerine duruldu.. Tekrar kusura bakmayın ben konu sahibi değilim böyle bir konu bu fikirlerle açmam zaten..

Öyle demeyelim, büyük ihtimalle ailesinden uzakta yaşıyordur, uzak olan tatlı oluyor malûm:KK66:
Yooo çok uzak değilim.. Yani çok da yakın sayılmam kendi aileme ama istediğimiz her an görüşecek kadar yakınım diyelim.. Annem söz konusu olduğunda ister fizanda olsun ister burnunum dibinde benim için çooookk tatlı inanın..

bize bağırmıyor o kendini ikna etmeye çalışıyor :-) kuzum ya yeni evli, kocişini de seviyo belli ki ama anne akraba konusunda da bağımlı yetişmiş, bu yüzden evlilikte kök aile konusunda sınır çatışması yaşayabileceği düşüncesi bile dehşete düşürüyor onu, büyük büyük konuşup yok eşim mecbur, yok biz mecburuz, bunları konuşmuştuk, biz böyleyiz ....filan diyerek bunları kovuşturuyor kafasından, bırakın şikayet etmeyin
Ahahaaa siz ve teorileriniz ne kadar da tatlısınız 🤭🤭

Nasıl insanlarla evleniyorsunuz ki annenizden rahatsız oluyo? Hadi onu geç insan kocası rahatsız olacak diye kendi annesini istememesi, üzücü...

ne alaka kv gelse gelin rahatsiz olsa ne isi var haftanin 3 günü dersiniz..
kv de kocanin annesi es uğruna annesini mi kırsın.

klima yoksa balkon var uyumak için klimadan daha iyi serin serin konu sahibi haklı aslında anneler kızım raht etsin huzuru bozulmasın diye uğraşır

Yooo çok uzak değilim.. Yani çok da yakın sayılmam kendi aileme ama istediğimiz her an görüşecek kadar yakınım diyelim.. Annem söz konusu olduğunda ister fizanda olsun ister burnunum dibinde benim için çooookk tatlı inanın..
annenize bu kadar düşkün olup ona çok yakın olmamanız da ilginç? fizana gidip kendi kök ailenizi kurabilmek sızın için pek mümkün görünmüyor zaten ama içgüveysilik gibi harika bir kurum hala dururken ayrı eve çıkmak bile bir adım tabii ki

annenize bu kadar düşkün olup ona çok yakın olmamanız da ilginç? fizana gidip kendi kök ailenizi kurabilmek sızın için pek mümkün görünmüyor zaten ama içgüveysilik gibi harika bir kurum hala dururken ayrı eve çıkmak bile bir adım tabii ki
Heee çok ilginç harbiden 😁Yaaa siz hala burada mı kaldınız :KK70: Bırakın ben ve ailemi annemi aile ilişkilerimi falan.. Ne kadar yakından ilgilendiniz böyle akşam oldu artık yapacak başka işlerimiz falan var.. Eminim sizinde benden daha önemli yapacak işleriniz vardır.. Yoruldum ve sıkıldım bu mevzudan sizle mi uğraşcam yaa başka konu başlıklarına bakın Yormayın kafanızı benimle siz boşverin yaa :KK15:

Bana çok saçma geldi. Aranızda yürüme mesafesi var evine gitsin bence hiç alistirmayin. Aynı durumda kv olsa hiç hoş karşılanmaz benc e

Heee çok ilginç harbiden 😁Yaaa siz hala burada mı kaldınız :KK70: Bırakın ben ve ailemi annemi aile ilişkilerimi falan.. Ne kadar yakından ilgilendiniz böyle akşam oldu artık yapacak başka işlerimiz falan var.. Eminim sizinde benden daha önemli yapacak işleriniz vardır.. Yoruldum ve sıkıldım bu mevzudan sizle mi uğraşcam yaa başka konu başlıklarına bakın Yormayın kafanızı benimle siz boşverin yaa :KK15:
:işsiz:

Herkese cevap ve yorumları için cok tesekkur ederim.. Çünkü hep vicdan yapıyordum bu konuda ve anneminde hep beklentisi vardı ama sanırım gereksiz vicdan yapıyormusum hep huzursuz hissediyordum kendimi evin içinde..Sonuçta karsımda hep sıcaktan bunalan devamlı şikayetlenen bir anne var bende yaz bitene kadar acaba kalsamı deyip içimi kemiriyodu
Vicdan yapmanızı gerektiren birşey yok ki
Hayatta her istediğimiz olmaz. Sizin de öyle benim de öyle, buraya yazanların da.
Ama önceliklerimiz olabilir. Mesela koltuk almak yerine klima alabilirdi anneniz. Demek ki sıcaktan o kadar da bunalmıyor. Koskoca kadın. Bu yaşa kadar kendi evinin düzenini kendi idare etmiş, evine ne alacağına kendi karar vermiş. Siz neden vicdan yapıyorsunuz? 10 yaşındaki kızım bile harçlığını biriktiriyor, eve suşi sipariş edecekmiş. Neden? Önceliği o çünkü. Kendine başka şey alabilirdi ama almıyor.
10 yaşındaki çocuk bunu akıl edebiliyorsa, parasını kontrol edebiliyorsa, kendine hedef koyabiliyorsa koskoca kadın neden yapamasın???

Tatlı tatlı atışan arkadaşlar, arı gibisiniz, balı şerbet iğnesi can yakan, siz şerbet gibi ballarınızı alıp atılmayı bırakın ki iğnesiyle can yakan olmayayım, polemik yasaktır.

Bence yanlizliktan degil neden çünkü giderken sen yat serin serin diye laf sokuyor hangi yanlizlik?
2.)cocuklat surekli sizdeyim ama cok yanliz hossediyorum demek kimseyi zora sokmazdi benim fikrim tabii

Anneniz bu kadar kiymetliyse evlenmeseydiniz madem.neden kocanizida annenizi cekmeye zorluyorsunuz?herkes mecburmu.o ev sadece siizin eviniz olmuyor iste birsey yapacakken esinize danismaniz gerekir.ayrica adam belki hergun sicakta isten gelip don atlet klima onunde ayaklarini uzatip yatacak.insan evinde bu konforu isteyemezmi.her hafta 3 gun cekilirmi.eskiden klimami vardi insanlar nasil yasiyordu.bu dusunceler klasik kaynana laflari.su dusuncelerden siyrilin artik 2020 yilindayiz herkesin kendine has evi hayati var.basklarinin rahati icin biz neden rahatimizi bozalim.ayni sehirde olup hic geceli kalinirmi bana asiri sacma geliyor zaten
Öfff ok tmm siz annenizi çekilecek bisey olarak görüyosanız biz burda ne anlatsak bos su konuda alıntılamayın artık beni oturun don atlet evinizde

Nasıl insanlarla evleniyorsunuz ki annenizden rahatsız oluyo? Hadi onu geç insan kocası rahatsız olacak diye kendi annesini istememesi, üzücü...
İyi de arkadaşım ben kendi annemi çekerim de yarın öbür gün kayınvalide de gelir kayınbabalar da gelir. Öyle iş olmaz. İdare edilmeyecek bir şey mi sanki kliması var ama büyüğünü arıyor annemiz iki sokak öteden...

Back
X