- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
- 78
- Konu Sahibi Durummleyla
Bilemedim inanınısrarla kendi fikrinizi kabul ettirmeye çalışıyorsunuz gibi görünüyor burdan da
![]()
Son kez, tane tane anlatacağım. Siz eğer “eşim de ben de birbirimizin annesinin haftalarca kalmasından asla rahatsızlık duymayız, ikimiz de kendi gönül rızamızla idare ederiz” deseydiniz, bu ilişkinin dinamiği bu der, hiç cevap yazmazdım.
Ama “eşim buna mecbur, idare etmezse sorun çıkarırım” denilirse bu ilişkinin dinamiği bu denilemez. Olsa olsa eşine saygı duymamak olur burada bu dinamik. Sizin söylediklerinize göre yazıyorum bunu.
Sonra da “eşim bu durumdan rahatsız değil” denilince çelişkili oluyor. Bilmem anlatabildim mi?
Önceki sayfalara gidip alıntı yapmaya üşeniyorum fakat önceki mesajlarla bu son koca koca harflerle yazıp gözümüzü kanattığınız mesaj çelişiyor. Mesela sadece son mesajı okusa idim, evlenmeden önce anlaşmışlar ne güzel banane der kapatırdım konuyu. Çelişkiyi göstermek istedim sadece.
Mutlu olmanızı dilerim tabiki, ima etmeye çalıştığınız gibi başkalarının mutsuzluğu ile mutlu olan biri değilim, aslında tam tersiyim. Hoşçakalın. Saygı ve sevgi hayatınızdan eksik olmasın.