- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
hayat hepimiz için zor ve çetin geçiyor biliyorum
benim içinde öyle
ev derdi iş derdi derken bir bakıyorum ki gün bitmiş...
ben kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum
ve doktora yapıyorum
bunları yükü beni acayip bunaltıyor
hep ders çalışmak zorunda olmak
sürekli sınavlara tabi tutulmak
sınavları geçemezsem sürekli işimi kaybedecek miyim korkusu
birde eşim memur o işten gelince yatıp dinlenirken ben yine ders çalışmak zorundayım
artık kıskanıyorum galiba böyle bir durumu
evliliğime gelecek olursak
evet zor sınavlardan geçtim
ama çok şükür şimdilik çok güzel gidiyor
bir evladım olsun istiyorum ama
ya evliliğim kötü olursa boşanırım korkusuyla herşeyi mi erteliyorum
Bilmiyorum kaygılıyım hep sanki içime sinmeyen birşeyler var
sizlerde böylemisiniz?
aynen öyleevet mesela ben bende çok korkuyorummm düşük yaptım nisanda şimdi dinlenme süresi bitti ya gene aynı şeyler olursa gene sürekli git gel hastanaye kan ver gene arttı mı telaşı iki debir kahverengi lekelenme ardından kanama korkuyorum hem de çok ama gene de korunmuyorum hayat bu klişe ama "öleceğimizi bile bile hiç ölmeyecek gibi yaşıyoruz"
yds zaten bir dertÇoğu insan sizinle benzer durumları yaşıyor inanın Başlıklar aynı değil ama sonuçlar hep aynı ve ders çalışmak çok zor çalışırken o yüzden bunaldığını düşünüyorum bende yds ye başlayacağım ama erteliyorum ve ertelediğim için kaygılıyım hep vs vs
doktorada ders dönemim yeni bittiyogun tempodan biraz bunalmışsın sanki,evet herşeyi erteliyebiliyoruz kaygı duyarak
kaç yıllık evlısınız yasınız kaç çocuk için doktora bıttıkten sonra olsa daha ıyı olur dıyecegım ama doktorada kacıncı yılınız
Bence bir doktora gidin anksiyete olabilir
evet öyle amaAkademik hayat biraz gerici.
Onun için zevk almaya çalış bence canım.
Ben diyorum ben olsem bile birisi benim çalışmama atıfta bulunabilecek. Adım yaşayacak :)
çok isteyerek başladımBelkide akademik ortama uygun değilsiniz? Belki başka meslek edinmelisiniz? Bende akademik olarak devam etme durumum oluşmuştu tam 3 kez vazgeçtim. Hissettiğim şey aynen sizin cümlelerinizde ifade ettiğiniz şeydi. Durmadan çalışmak sınavlara girmek dersler vss... Bence başka bir mesleğe geçin.
Ben şöyle düşünüyorum artık. Nasip diyorum. Korkmayinca başıma daha az kotu şey geliyor. Yani isten çıkma falan takılmıyorum artık. :)evet öyle ama
nereye kadar bu yoğun kaygıyla gidebileceğiz
doktorada ders dönemim yeni bitti
nerden baksam ancak 3,4 yıl daha sürer doktoram
daha fazla sürmezse
bu ayın 15 de evliliğimin 2 yılı doluyor
evet şartlar yüzünden belkide odaklanamıyorum bile herşeyeBende benzer şeyler yaşıyorum. Ben kadrolu teknisyenim ama şartlar yüzünden yeterli gelmiyor daha iyi şartlara erişmek için ders çalışıyorum sınavlara hazırlanıyorum bazıları şanslı bakıyorumne okul ne ders gezip tozma para o biçimyapcak bişey yok gencşz sonuçta heves edebiliyoruz bende ders çalışarak eksikliğimi kapatmaya çalışıyorum ama bazen çok bunalıyorum. Bebek konusuda aynı 1 senelik evliyiz 2 sene sora felan düşünüyoruz eşimle ama bazen korkuyorum yanlışlıkla felan olur die yada işte olsamı ama çokça korkularımda var eşiminde öyle ya anlaşamazsak bir hayat şartları çok zor.
Bunun adı hayat işte..böyle yaşanıyor hayat düşünerek planlayarak umut ederek ve korkarakhayat hepimiz için zor ve çetin geçiyor biliyorum
benim içinde öyle
ev derdi iş derdi derken bir bakıyorum ki gün bitmiş...
ben kamuda sözleşmeli olarak çalışıyorum
ve doktora yapıyorum
bunları yükü beni acayip bunaltıyor
hep ders çalışmak zorunda olmak
sürekli sınavlara tabi tutulmak
sınavları geçemezsem sürekli işimi kaybedecek miyim korkusu
birde eşim memur o işten gelince yatıp dinlenirken ben yine ders çalışmak zorundayım
artık kıskanıyorum galiba böyle bir durumu
evliliğime gelecek olursak
evet zor sınavlardan geçtim
ama çok şükür şimdilik çok güzel gidiyor
bir evladım olsun istiyorum ama
ya evliliğim kötü olursa boşanırım korkusuyla herşeyi mi erteliyorum
Bilmiyorum kaygılıyım hep sanki içime sinmeyen birşeyler var
sizlerde böylemisiniz?
pek anlamadım amaBen şöyle düşünüyorum artık. Nasip diyorum. Korkmayinca başıma daha az kotu şey geliyor.
Birde ben kitapları salona yayiyorum eşim bir süre sonra rahatsız olursa n kapatalım diyor . Benden sen çıkmayın ca kapatıyor
şöyle bir durum var3-4 yıl çocuk ertelemek zor olabılır ozaman,yaşınızda ilerleyecek
belkı 1-2 yıl sonra hem temponuz oturur,hemde bebekle doktoraya devam etme fıkrı daha cazıp gelebılır..
ben senın yerınde oldugumu düşündüğümde 1 yıl daha bekler sonra cocuk yapardım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?