Hep kaynana mı kayınbabalardan dert yananlar var mı ?

Sadecesen2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
3.104
1.638
133
Herkes kaynanasın dan mı cekıyor kayınbabasından dertli olanlar varmı onlar bu işte nekadar rol oynuyor merak edıyorum .Bekarım ama hıc duymuyorum kayınbabasından cekenı adamlar gerı planda mı kalıyor yoksa kaynanadan beterler mi ??

Olmaz mı.. şimdi bir arkadaşımla konuştum..
Boşanma aşamasında kendisi çok yıpranmış en çok kayinbabasina beddua ediyordu.

Ya tabiki de vardır, kayınpederden, görümceden, eltiden hatta gelininden de dertli olan vardır.. "Gelin olmak" adlı konuya da buna benzer yorum yapmışsınız, bazı üyeler de 'ben gelin olmaktan memnunum' gibi yorumlar yazmış ama o konu aslında genele hitap ediyordu. Yani neden genel olarak "gelin olmak zor" diyor. Şu inkar edilemez bi gerçek ki bizim toplumuzda en çok akrabalık çatışma gelin-kaynana arasında oluyor.. Yoksa herkes herkesle sorun yaşayaabilir tabiki de, yeri geliyor annemize babamıza bile düşman oluyoruz..

Bazen evlenmek ıstemıyorum korkuyorum hemde cok. Sadece oğlan tarafından degıl kendı aılemden de acaba ne anlasmazlıklar cıkacak dıye ve suan bır aday var nerdeyse vazgececegım.

Bazen evlenmek ıstemıyorum korkuyorum hemde cok. Sadece oğlan tarafından degıl kendı aılemden de acaba ne anlasmazlıklar cıkacak dıye ve suan bır aday var nerdeyse vazgececegım.
Kim sorun olursa olsun sorunsuz aile yok zaten. En belirleyici kişi eşin oluyor. Benim eşim her zaman arkamdadır asla bana tek kelime laf söyletmez. Ailemle iyi geçinir onlara kusur aramaz. Ben kendi aileme sinirlenirim o hep boşver yaşlı insanlar diyip beni sakinleştirir.
Yani eğer eşin kötüyse aile pırlantada olsa boş.

Allaha sukur bi derdim yok ikisiylede. Ama kayinvalidem cok cekmis kayinpedirinden dayak yemis kac kez, var yani cekenler.

Benn. Laf sokar, şaka adı altında ağır şeyler söyler

Herkes kaynanasın dan mı cekıyor kayınbabasından dertli olanlar varmı onlar bu işte nekadar rol oynuyor merak edıyorum .Bekarım ama hıc duymuyorum kayınbabasından cekenı adamlar gerı planda mı kalıyor yoksa kaynanadan beterler mi ??
Var tabide erkekler kadinlar gibi cook konusmuyo bence ondan:)) yoksa bazi kvlerin arkasinda aslnda kp var bence:)

Olmaz mı
Annem de çekmiş
Kaynanası iyiydi
Ama kayınbabadan çekmiş
Ben çok kısa süreli çektim kavga ettik

Back
X