Hep Kötü

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Neden böyle insanlar? Ne kadar iyi olmaya çalışırsan o kadar kötü ne kadar fedakarsan o kadar nankör? Ne kadar çok ağzına s.... varsa o o kadar kıymetli? Neden içimizde hiç mi iyilik kalmasın? Son iyilik de mi kurusun?

Malesef böyle dünya... Kötüler olmasa iyilerin değeri olmaz. Hayatta kimseyi umursama. Sevdiğin şeyleri yap ve sana dost olacak seni her halinle seven 6-7 kişi biriktirip yoluna bak. Yani çokta şeyapmamak lazım. Çünkü kafaya taktıkça kendine zarar veriyorsun. Dünya hep böyleydi, böyle giderse değişemeyecekte Allah sonumuzu hayır etsin

Ahhhh ahhhh çok şey yazmak istiyorum ama BENİ banlarlar şimdi susuyorum o yüzden

Ne kadar kötü insan varsa o kadar iyi insan da var, ben bu konuda hep böyle düşünürüm. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. İçindeki iyiliği bitirme

İyi olmakla saf davranmak arasında fark var yalnız.
Yeni bir arkadaşlığa başlıyorsanız, ayağınız bir adım geride duracak, herkese kucak açamazsınız öyle pür iyi niyetle...
Klasik bi laf vardır ya "100 vermeyin, 0 verin önce" gibisinden, insan ilişkilerinde bu şekilde davranırsanız daha az zarar görürsünüz. Baştan 100 puan verip, hatalarıyla puan keseceğinize, baştan 0 verin, güzel davranışlarıyla gözünüzde puan arttırabilsin o arkadaş.
Herkes iyiliği hak etmez ayrıca bunu da ilave edeyim.

Ben arkadaşlıklarımda çok ince eler sık dokurum bu zamana kadar çok az sayıda yanıldım
Soğuk deseler de pişman değilim sonradan üzülmektense başta temkinli olmayı tercih ediyorum

İyilik ve kötülük birbirini dengeler.Siz kişiliğiniz ne ise o olmaktan vazgeçmeyin , yine de iyi olacam diye de kötülere prim vermeyin :KK200:

evet niye bu kadar kötüler anlayamıyorum

başkasının başına kötü bir iş geliyo ohh iyi oldu diye mutluluk duyuyolar aklım almıyo

hepte tuzu kuru oluyor böyle tipler en çokta onu hazmedemiyorum

ayaklarına taş değimiyo böyle tiplerin

İçimdeki iyiliğin yavaş yavaş azaldığını hissediyorum artık

Neden böyle insanlar? Ne kadar iyi olmaya çalışırsan o kadar kötü ne kadar fedakarsan o kadar nankör? Ne kadar çok ağzına s.... varsa o o kadar kıymetli? Neden içimizde hiç mi iyilik kalmasın? Son iyilik de mi kurusun?

İyi oldukça daha çok kazık yemiyor mu insan bi de ona yanarım... Ama iyi olmaktan kendim gibi davranmaktan hiç vazgeçmedim çünkü ne olursa olsun temiz bir vicdanla yoluma devam ettim kırgınlıklarım da olsa iyi niyetim suistimal da edilse, emin ol bu çok rahat temiz bir duygu. Sen sen olmaktan vazgeçme karşına iyiler de çıkacaktır tıpkı senin gibi..

İyi oldukça daha çok kazık yemiyor mu insan bi de ona yanarım... Ama iyi olmaktan kendim gibi davranmaktan hiç vazgeçmedim çünkü ne olursa olsun temiz bir vicdanla yoluma devam ettim kırgınlıklarım da olsa iyi niyetim suistimal da edilse, emin ol bu çok rahat temiz bir duygu. Sen sen olmaktan vazgeçme karşına iyiler de çıkacaktır tıpkı senin gibi..
Ben de sırf içimdeki şu gönül rahatlığı için vazgeçmiyorum. Yoksa çekilecek dert değil

Back
X