Hep mi bana denk gelir

Söylüyor annesi anlamıyo gelcem diyo ille
Bi kere benim yanıma geldi böyle annesi dtelde 3 4 kez arayıp durdu ya çok endişeliyim annesinden sürekli arıyo ediyo evlinincede böyle ararmı
Annesi anlamıyorsa evlendikten sonra anlamaz sizin istemediğiniz şeyleri. Sözlünüz kac yaşında? Annesi ne diyorsa o oluyorsa Uzak durun.

babennemin köyde bir komşusu var kadın tam bir alfa kaynana eskiden oğullarının gerdek gecelerinde bile illa aynı odada uyurmuş :D

hatta gelinine sormuş babannem çocuk olunca siz nasıl çocuk yapabildiniz diye o da samanlığa gitmiştik demiş : D

bu kadın bana o kadını hatırlattı paylaşmak istedim : D

Hayır dedi senin ne işin var dedi ben otururm bi yerde dedi öyle şey olurmu gelme dedi anlamıyo annesi
Anlamıyor diye bir şey yok. Bu konudan sizin haberiniz bile olmaması gerekirdi. Yani halletmeliydi sessiz sedasız.
Sizin neden haberiniz var böyle saçma bir şeyden?

Bi kere benim yanıma geldi böyle annesi dtelde 3 4 kez arayıp durdu ya çok endişeliyim annesinden sürekli arıyo ediyo evlinincede böyle ararmı
Daha da beter olur evlenince bence şimdiden böyle yapan insan artık evlendiniz ayrı aile oldunuz demez bence. Tam tersi sürekli hayatınızın ve kararlarınızın içinde olacak sözlünüz sınırı koyamadıkça. Daha oğlunun da ayrı nir birey olduğunu kavrayamamış çünkü. 15 yaşındaki çocuk bile bu muameleye mâruz kalmıyor artık.

Anne problem; bir
Çocuk annesinin en saçma isteğine bile engel olamıyor; iki
Çocuk, senin anasına karşı dolacagini bile bile yemeyip s.cmayip annesiyle olan şeyleri sana yetiştiriyor; üç
Üç hayirla ugurla bu çocuğu. Adam bile diyemeyeceğim,çocuk daha. Bebe.
Bu bebeyi koca yapacaksın da ne olacak, dünyada erkek kıtlığı mi var?

Annesi anlamıyorsa evlendikten sonra anlamaz sizin istemediğiniz şeyleri. Sözlünüz kac yaşında? Annesi ne diyorsa o oluyorsa Uzak durun.
25 yaşında görcez ben tek gelcem merak etme dedi ama gelince görcez bunu
Annesi gelmesede zatenztelde yetiyo maşallah

Evlenince de aynısı olur evlilik güncellemesi gelecek hali yok. Duracağı yeri bilmeyen kadının çocuğu da duracağı yeri bilmez. Sözlüm ne demek, sevgilin o senin. Yüzük takmış sevgili mi sözlü oluyor? yüzük ailelerle takıldıysa bunun adı nişan değil mi, nişan yapıldıysa kadının araması normal değil mi?
evlenince birlikte yaşayacağın bir kayın validen (sözlü annesin)var siz yatarken gelip kapınızı açacak cinsten

Anne problem; bir
Çocuk annesinin en saçma isteğine bile engel olamıyor; iki
Çocuk, senin anasına karşı dolacagini bile bile yemeyip s.cmayip annesiyle olan şeyleri sana yetiştiriyor; üç
Üç hayirla ugurla bu çocuğu. Adam bile diyemeyeceğim,çocuk daha. Bebe.
Bu bebeyi koca yapacaksın da ne olacak, dünyada erkek kıtlığı mi var?
Görüntülü konuşurken öğrendim ben bunu sözlüm anlatmadı annesi dedi

25 yaşında görcez ben tek gelcem merak etme dedi ama gelince görcez bunu
Annesi gelmesede zatenztelde yetiyo maşallah
Kv nin suçu yok, suç sözlünüzde.
Böyle düşünen adam anasını da getirir. Size laf ettirmez.
Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor :KK43:

Bastan boyle olmayanlar bile evlenince nasil bagimli kisilik haline geliyor
Sizinki zaten gostermis kişiliğini
Keske zamaninda bizede gosterilseydi de girmeseydik yola
Yol uzun meşakkatli
Ben bu durumda vazgecerdim cunku evlendikten sonra cok daha zor

Bu önceki konularınızda bahsettiğiniz kişi mi?Cidden bu adamla evlenmeyi mi düşünüyorsunuz?

Delircem ya hep böyleleri denk geliyor bana ana kuzuları
Bunun bir sebebi olmalı bence hepsi tesadüf olamaz herhalde. Acaba çok mu anaç davranıyorsunuz da öylesi denk geliyor mesela tamamen farazi bir örnek verdim de. Ana kuzusu birini değiştiremezsiniz bence sakım evlenince değişir diye düşünmeyin.

Siz buraya daha çok konu açacaksınız hele evlenince über konular gelecek sizden kv koca bilmem ne . Burnunuzun dikine gitmeye devam edin hayat denilen seyi bu kadar hor harcamak çok yanlış ya

Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Neeeee :) bence anneyi suçlamayın, ona "Anne saçmalama" demeyen, sizinle başbaşa kalacağı, öpeceği, koklayacağı zamanı ayırmayı planlamayan sözlüye kızın.

Bunun bir sebebi olmalı bence hepsi tesadüf olamaz herhalde. Acaba çok mu anaç davranıyorsunuz da öylesi denk geliyor mesela tamamen farazi bir örnek verdim de. Ana kuzusu birini değiştiremezsiniz bence sakım evlenince değişir diye düşünmeyin.
Bundan önceki nişanlımda böyleydi benim kaderim böyle artık öyle düşünmeye başlıyorum ben bunu çekcem kim olursa olsun

Back
X