Hep mi bana denk gelir

E size hep aynı tür insanlar denk geliyorsa nerede hata yaptığınızı mı bulmak daha mantıklı yoksa kaderim bu demek ki kimle evlensem bunu çekeceğim demek mi? Tüm erkekler böyle değil valla. Sadeve henüz doğru kişiye denk gelememişsiniz. Ayrıca bu derece oğluşumcu bi annenin oğlunu sizin memleketinize göndermesine de şaşırdım doğrusu yaşamak için🤔
Çünkü kv de gidecek oraya. Belki de aynı evde yaşayacaklar.

Neden geliyormuş? Sebep ne? İki sevgili buluşmasına gelme sebebi nedir? Nişanlınıza açıkça sorun. Sizin babanız gelseydi o nasıl hissederdi?

Hem olayı soyleyip huzursuz ediyor sonra da mrk etme tek gelicem...Sen de stresle bekliyorsun annesi de gelecek mi gelmicek mi...Alt tarafı bi buluşma onu bile bu kadar zorlastırandan uzak dur bence
Biz telefonda konuşuyorduk bu gelme konusunu sonra annesi ordan bende gelcem dedi sözlümde senin ne işin var bizle dedi

Annesine söyledim kesinlikle istemiyorum aynı ev diye
Sözlünüz de ben tek gitmek istemiyorum diyor ama sayfalarca laftan anlamıyor yazdınız. Bana aynı ev konusunda da çok laftan anlayacal biriymiş gibi gelmedi. Şu an değil tabi ki ama işler ciddiye binince özellikle.

Annesine söyledim kesinlikle istemiyorum aynı ev diye
Yahu sözlünüz anamın evini temizleyeceksin diyor açık açık.
Siz isteseniz ne olur, istemeseniz ne olur?
Adam annem gelecek, sen de kabul edeceksin diyecek evlendiğiniz zaman.

Yahu sözlünüz anamın evini temizleyeceksin diyor açık açık.
Siz isteseniz ne olur, istemeseniz ne olur?
Adam annem gelecek, sen de kabul edeceksin diyecek evlendiğiniz zaman.
O zaman iş boşanmaya gider uğraşamam annesiyle konuştuk o kadar istemiyorum diye söyledim o da zaten öyle olmaz bende kalmam dedi

Sözlünüz de ben tek gitmek istemiyorum diyor ama sayfalarca laftan anlamıyor yazdınız. Bana aynı ev konusunda da çok laftan anlayacal biriymiş gibi gelmedi. Şu an değil tabi ki ama işler ciddiye binince özellikle.
Aynı evde yaşasa da o zaman o da benden çeker çektiririm yani

Çok işsiz olduğum bir güne denk geldiniz üşenmedim tek tek buldum:

Söylüyor senin ne işin var anne dedi telefonda karışmaaaa diyo gelcem diyo
Sölyüyor zaten anlamıyo gelcem diyo
öyle şey olurmu gelme dedi anlamıyo annesi
Söylüyor annesi anlamıyo gelcem diyo ille
Zaten annesine gelme diyo gelcem karışma diyo kadın sözlüm ne işin var senin dedi anlamıyo
Oğlu da istemiyor aslında gelmesini yüzüne de söylüyor ama ilerde nolcak nasıl olur diye düşünüyorum bi evlat annesine ne kadar karşı gelebilecek ki
Sözlüm söylüyor aslında merak etme gelmicek ben tek gelcem dedi bana ama annesi anlamıyor
Etmiyor gelme senin ne işin var dedi ama kadın bi tuhaf gelcem diyo anlamıyo

Şimdi tekrar soruyorum sizce de gerçekten zorla gelmez mi ilerde?? :confused:

Çok işsiz olduğum bir güne denk geldiniz üşenmedim tek tek buldum:

Şimdi tekrar soruyorum sizce de gerçekten zorla gelmez mi ilerde?? :confused:
Bi insanın evine zorla nasıl gelinir ev konusu ayrı bişey bu ayrı konu birlikte yaşamak mı

Back
X