Hep mi bana denk gelir

Sözlüm farklı şehirde benim yanıma gelecek uzun süredir görüşemiyoruz 5 saatlik bir yol
Fakat annesi bende gelcem diyor annesi gelirse biz rahat rahat oturamıcaz annesi ben bi yerde otururum siz buluşursunuz diyormuş sizce ne yapmalıyım

Birde önceden de benim yanıma gelmişti annesi telefonla 3 4 kez aradı napıyosunuz diye sürekli böyle yani normalmi bu kadar araması
Evlenince nasıl olur
geçmiş olsuuun, siz evlenirken yatağı maxinin de büyüğü böyle 3 kişilik yaptırın

Anasının memesinden ayrılamayan bir tip daha.

Evlenince balayına da gelir bu kadın. Sözlünüz şimdi geride dur diyemiyorsa annesine evlenince hiç diyemez. Ben olsam sessizce uzaklaşırdım.

Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Ahajsj aman taciz falan ederler oğlunu ya bu ne. Koşarak uzaklaşın bence, bu kadın oğlunun peşini asla bırakmaz. Her şeyde işimize karışır aman benim oğlum yapamaz diye diye büyümüştür zaten oğlunu ve o adam da size yaramaz. Herşeyi sizden yapmanızı bekleyecek olan koca bir bebek + ona sürekli yapışık bağımlı bir anne bununla yaşamak çok zor.

Ya ne yalancı. Bi de ben başka yerde otururum diyor. Başka yerde oturmaya mı geliyor 5 saatlik yolu. Ay kaynanamı gidip öpesim geldi.

Evlenince de 3 in 1 takılırsınız
Safları sıklaştıralım okeye dördüncü aranıyor...

Ya ne yalancı. Bi de ben başka yerde otururum diyor. Başka yerde oturmaya mı geliyor 5 saatlik yolu. Ay kaynanamı gidip öpesim geldi.
Öp valla yalandan diyor işte kötü olan kendisi olmamak için
Biliyor onu bırakıp 4 5 saat gezemeyeceğimizi

Evlenince balayına da gelir bu kadın. Sözlünüz şimdi geride dur diyemiyorsa annesine evlenince hiç diyemez. Ben olsam sessizce uzaklaşırdım.
Sözlüm söylüyor aslında merak etme gelmicek ben tek gelcem dedi bana ama annesi anlamıyor

Sözlüm tepki versede annesinin yaptığına canım sıkılıyor sürekli böyle yaparsa ister istemez huzurumusu bozcak

Öp valla yalandan diyor işte kötü olan kendisi olmamak için
Biliyor onu bırakıp 4 5 saat gezemeyeceğimizi
Bence annesiyle gelecekse hiç gelmesin sevgiliniz. Onu reddetmek istemiyorsanız şimdilik bir bahaneyle erteleyin. Başka zaman yalan atıp ya da haber vermeden tek gelsin.

25 yaşında görcez ben tek gelcem merak etme dedi ama gelince görcez bunu
Annesi gelmesede zatenztelde yetiyo maşallah

Bunlar çok önemsiz şeyler aslında birlikteyken arayacak anne ben iyiyim şarjım az tel kapancak merak etme. Kapatılır şak diye 5 saat kafa rahat.

Gelirken bebe miyim ben anne saçmalama otur evinde dua et çok aklın kalıyorsa ben gittim hadi hoscakal diye atacak kendini evden. Hepsi bu kadar.

Sözlüm farklı şehirde benim yanıma gelecek uzun süredir görüşemiyoruz 5 saatlik bir yol
Fakat annesi bende gelcem diyor annesi gelirse biz rahat rahat oturamıcaz annesi ben bi yerde otururum siz buluşursunuz diyormuş sizce ne yapmalıyım

Birde önceden de benim yanıma gelmişti annesi telefonla 3 4 kez aradı napıyosunuz diye sürekli böyle yani normalmi bu kadar araması
Evlenince nasıl olur
Aaaaa. Sözlünüz de bunu kabul ediyorsa işiniz var üzgünüm

25 yaşında görcez ben tek gelcem merak etme dedi ama gelince görcez bunu
Annesi gelmesede zatenztelde yetiyo maşallah

Hem olayı soyleyip huzursuz ediyor sonra da mrk etme tek gelicem...Sen de stresle bekliyorsun annesi de gelecek mi gelmicek mi...Alt tarafı bi buluşma onu bile bu kadar zorlastırandan uzak dur bence

Back
X