Hep mi bana denk gelir

Neeeee :) bence anneyi suçlamayın, ona "Anne saçmalama" demeyen, sizinle başbaşa kalacağı, öpeceği, koklayacağı zamanı ayırmayı planlamayan sözlüye kızın.
Zaten annesine gelme diyo gelcem karışma diyo kadın sözlüm ne işin var senin dedi anlamıyo
Gelmesie bile zaten telefonda sürekli arıyo napıyonuz diye

İkinizde gelmeyin de ana oğul otursunlar. Neden annesi de geliyor ki, yolda meme falan vermek için mi? Sütten kesilmemiş çünkü belli

Bahaneniz de hazır olduğuna göre şimdiden hayırlı olsun evliliğiniz diyeyim o zaman😒
Valla bahane değil bundan önceki konularıma bakarsan önceki nişanlım da böyleydi bıktım artık ben artık herkes tüm erkekler böyle gibi geliyor psikolojik olarakzaten önceki nişanlımdan dolayı çok yıprandım

Valla bahane değil bundan önceki konularıma bakarsan önceki nişanlım da böyleydi bıktım artık ben artık herkes tüm erkekler böyle gibi geliyor psikolojik olarakzaten önceki nişanlımdan dolayı çok yıprandım
E size hep aynı tür insanlar denk geliyorsa nerede hata yaptığınızı mı bulmak daha mantıklı yoksa kaderim bu demek ki kimle evlensem bunu çekeceğim demek mi? Tüm erkekler böyle değil valla. Sadeve henüz doğru kişiye denk gelememişsiniz. Ayrıca bu derece oğluşumcu bi annenin oğlunu sizin memleketinize göndermesine de şaşırdım doğrusu yaşamak için🤔

Sözlüm farklı şehirde benim yanıma gelecek uzun süredir görüşemiyoruz 5 saatlik bir yol
Fakat annesi bende gelcem diyor annesi gelirse biz rahat rahat oturamıcaz annesi ben bi yerde otururum siz buluşursunuz diyormuş sizce ne yapmalıyım

Birde önceden de benim yanıma gelmişti annesi telefonla 3 4 kez aradı napıyosunuz diye sürekli böyle yani normalmi bu kadar araması
Evlenince nasıl olur
Haha hiç böyle bir şey de duymamıştım😂şimdiden belli etmişler en azından.Geçmiş olsun

E size hep aynı tür insanlar denk geliyorsa nerede hata yaptığınızı mı bulmak daha mantıklı yoksa kaderim bu demek ki kimle evlensem bunu çekeceğim demek mi? Tüm erkekler böyle değil valla. Sadeve henüz doğru kişiye denk gelememişsiniz. Ayrıca bu derece oğluşumcu bi annenin oğlunu sizin memleketinize göndermesine de şaşırdım doğrusu yaşamak için🤔
Annesinin haberi vat zaten işe girme için gelecek benle de görüşcek

Konusahibi anlamak istemiyorsun ama sözlün ana kuzusu evlenince bol bol konu açarsın buraya.Düzelir diye bekleme hatta sen kv ile sürtüştükçe daha değerli olacak sen 2.planda kalacaksın hep.Burdan öyle görünüyor.

Bu geldi aklima ya🙈

Eklentiler

• balayı.webp
    balayı.webp
    12 KB · Görüntüleme: 46
Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Iyi de bu insan birakin evlenip baska bir evde yasamayi, tek basina tuvalete bile gidemez, boyle bir annesi olunca. Evliliginizi de sonunu da tecrübeyle sabit kestirebiliyorum. o yuzden hayatin bana ogrettigi bir seyi yazmak istedim bazı insanlar evlenmemeli evlat olarak devam etmeliler kimsenin başını yakmamalılar ne yazıkki eş ya da baba olmayı başaramayan öyle çok kişi var ki en büyük örneği benim başımda idi boşanıyorum çok şükür umarım siz yol yakınken aklinizi kullanırsınız

Back
X