Hep mi bana denk gelir

Çok işsiz olduğum bir güne denk geldiniz üşenmedim tek tek buldum:

Şimdi tekrar soruyorum sizce de gerçekten zorla gelmez mi ilerde??
İstenmediği evde zorla yaşıçak kadar gurursuz değildir herhalde korkuyorum zaten o kadından

Bi insanın evine zorla nasıl gelinir ev konusu ayrı bişey bu ayrı konu birlikte yaşamak mı
Otobüse atlar gelir, kapıyı çalar açmak zorunda kalırsınız, ben sizde kalayım biraz der gitmez... İsteyince bir sürü yolu bulunur birinin evine yerleşmenin.

Tamam neyse nasıl biliyorsanız öyle yapın zaten dediğim gibi işsiz olduğum bir ana denk gelmişti. Haklısınız bu beraber yaşamak istiyor konusu değil. Ben o konuyu açmanızı bekleyip ona yazacağım ilerde.

Aaaa annen de mi geliyor ben de annemi davet edeyim diyin anneniz onların yanında despot görünsün sozlunuz rahat hareket edemesin. Annesinin giricegi her ortama siz de yakininizi çağırın annesinden kaçar gerekirse öyle gelir yanınıza

Nişanlıyken ayrılmayan evliyken hiç ayrılmaz.
Kendinizi kandırmayın.
Sözlüm burda işe bvurdugunu öğrenince babası karı ağızlı olm
inşallah açmam ya zaten bu kadınla ilgili çok korkularım var
Burda işe girmeyi de kendisi ilçede oturuyor işsiz kalmış çok bulamamış uzun süre o yüzden annesi kabul etti yoksa asla etmezdi o konuda haklısınız
Hatta ilk ben buraya gel iş var dediğimde annesi babası bu kdar karı ağızlı olma demişti o zamanda baya tartışma falan çıktı annesiyle konuşmadı şimdi bişey demiyo karışmıcam size diyo güya

Annem gelmicek sen merak etme dedi bana güven dedi ama görcez bakalım getirmicek annesini

Annem gelmicek sen merak etme dedi bana güven dedi ama görcez bakalım getirmicek annesini
Bu forumda konu sahiplerinin dertlerini geçmişte yasamissam hep dediğim şey bildiğim sahnelerdi. Bakın ben bu sahneleri biliyorum siz önceki ilişkinizde aranız bozulmasın diye böyle komikliklere sakin kalmaya çalıştınız muhtemelen ama bu ilişkide kaybedecek hicbirseyinizin olmadığını farkederek dan dan partnerinize itici bulduğunuz bebeksi bulduğunuz ve asla yapmak istemediğiniz tüm meseleleri soyleyin eğer bunları kabul etmiycekse de yol verin. Bu isteklerinizi kendi annenizi ve onun damatlık görevlerini abarta abarta karşılıklı olarak talep edeceğinizi belirtin. Annesine hayır diyemeyen anne sacmasapan davranma diye onu uyaramayan bir erkekle oldurmaya çalışmanız anlamsız. İşi yokuşa sürün sizi istiyosa böylesine basit olayları zaten çözecektir.

Sözlüm diyor zaten annesinin istediğini de yapmıyor ben herşeyi açık açık konuştum eski nişanlımı da anlattım annesi yüzünden ayrıldığmızı
Annesine söylüyor zaten ama kadın değişik
Benim sorunum aslında annesi sürekli böyle yaparsa annesinin dediği olmasa bile ben sürekli sinir olcam çok kırılgan bi yapım var çabuk sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…