Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlununay bu balayına da gelir siz işinizi görün çocuklar ben lobide otururum ne zararım var
Söylüyor senin ne işin var anne dedi telefonda karışmaaaa diyo gelcem diyoAnnesi niye geliyormuş sizi mi özlemiş? Bir de sözlünüz ne işin var demekten aciz mi annesine
Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Annesine hayır diyemeyen adam sözlünüz olmasa daha iyi sanki.Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Sölyüyor zaten anlamıyo gelcem diyo yolda uyursun araba sürerken diyoSözlünüz annesine, tek gideceğim uzun süredir görüşmedik senin ne işin var şuan diyemiyir demek ki.
Önceki konunuzda yazdim, sözlünüz ana kuzusu
o zaman kesin gelir bak nası bildim sırtına havlu koyar oğlunun ya terlerse vs vs lobide durmaz yok suit oda tutarsınızGelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Hayır dedi senin ne işin var dedi ben otururm bi yerde dedi öyle şey olurmu gelme dedi anlamıyo annesiAnnesine hayır diyemeyen adam sözlünüz olmasa daha iyi sanki.
İşiniz çok çok çok çok hatta sonsuz çok zor o zaman gelecekte daha da kötü olur sözlüyken böyleyse.Söylüyor senin ne işin var anne dedi telefonda karışmaaaa diyo gelcem diyo
Lobide otursa iyi, suit oda tutalım birarada olalım der benceay bu balayına da gelir siz işinizi görün çocuklar ben lobide otururum ne zararım var
Söylüyor annesi anlamıyo gelcem diyo illeSizin yapacak bir şeyiniz yok. Onun 'hayir anne,bizim konusacaklarimiz var' demesi,size yansıtmamasi lazım. Yapıyorsa ne ala.
Yapmıyorsa ya da her gerginliği size yansıtıyorsa go go go,aha köprüden önce son çıkış burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?