- 14 Ağustos 2018
- 20.495
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.100
- 598
geçmiş olsuuun, siz evlenirken yatağı maxinin de büyüğü böyle 3 kişilik yaptırınSözlüm farklı şehirde benim yanıma gelecek uzun süredir görüşemiyoruz 5 saatlik bir yol
Fakat annesi bende gelcem diyor annesi gelirse biz rahat rahat oturamıcaz annesi ben bi yerde otururum siz buluşursunuz diyormuş sizce ne yapmalıyım
Birde önceden de benim yanıma gelmişti annesi telefonla 3 4 kez aradı napıyosunuz diye sürekli böyle yani normalmi bu kadar araması
Evlenince nasıl olur
Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Ahajsj aman taciz falan ederler oğlunu ya bu ne. Koşarak uzaklaşın bence, bu kadın oğlunun peşini asla bırakmaz. Her şeyde işimize karışır aman benim oğlum yapamaz diye diye büyümüştür zaten oğlunu ve o adam da size yaramaz. Herşeyi sizden yapmanızı bekleyecek olan koca bir bebek + ona sürekli yapışık bağımlı bir anne bununla yaşamak çok zor.Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
Bilmiyorum kafam çok karışıkBu adamla evlenmiyceksin dimi nolur evlenmiycem de
Öp valla yalandan diyor işte kötü olan kendisi olmamak içinYa ne yalancı. Bi de ben başka yerde otururum diyor. Başka yerde oturmaya mı geliyor 5 saatlik yolu. Ay kaynanamı gidip öpesim geldi.
Oğlu da istemiyor aslında gelmesini yüzüne de söylüyor ama ilerde nolcak nasıl olur diye düşünüyorum bi evlat annesine ne kadar karşı gelebilecek kieyvah eyvah
kac kurtar kendini bunlardan.
Sözlüm söylüyor aslında merak etme gelmicek ben tek gelcem dedi bana ama annesi anlamıyorAnasının memesinden ayrılamayan bir tip daha.
Evlenince balayına da gelir bu kadın. Sözlünüz şimdi geride dur diyemiyorsa annesine evlenince hiç diyemez. Ben olsam sessizce uzaklaşırdım.
Sözlüm tepki versede annesinin yaptığına canım sıkılıyor sürekli böyle yaparsa ister istemez huzurumusu bozcakAnasının memesinden ayrılamayan bir tip daha.
Evlenince balayına da gelir bu kadın. Sözlünüz şimdi geride dur diyemiyorsa annesine evlenince hiç diyemez. Ben olsam sessizce uzaklaşırdım.
Bence annesiyle gelecekse hiç gelmesin sevgiliniz. Onu reddetmek istemiyorsanız şimdilik bir bahaneyle erteleyin. Başka zaman yalan atıp ya da haber vermeden tek gelsin.Öp valla yalandan diyor işte kötü olan kendisi olmamak için
Biliyor onu bırakıp 4 5 saat gezemeyeceğimizi
KAÇIN.Gelmek istemesinin sebebi yolda başına bişey gelirmiş oğlunun
25 yaşında görcez ben tek gelcem merak etme dedi ama gelince görcez bunu
Annesi gelmesede zatenztelde yetiyo maşallah
Aaaaa. Sözlünüz de bunu kabul ediyorsa işiniz var üzgünümSözlüm farklı şehirde benim yanıma gelecek uzun süredir görüşemiyoruz 5 saatlik bir yol
Fakat annesi bende gelcem diyor annesi gelirse biz rahat rahat oturamıcaz annesi ben bi yerde otururum siz buluşursunuz diyormuş sizce ne yapmalıyım
Birde önceden de benim yanıma gelmişti annesi telefonla 3 4 kez aradı napıyosunuz diye sürekli böyle yani normalmi bu kadar araması
Evlenince nasıl olur
25 yaşında görcez ben tek gelcem merak etme dedi ama gelince görcez bunu
Annesi gelmesede zatenztelde yetiyo maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?